Kompletní vybavení restaurace Akvárna v Brně. Ojedinělý koncept marocké kuchyně kombinovaný s dalším pestrobarevným foodkonceptem, to je nejedna pozvánka pro návštěvu. Na čepu moravské minipivovary, k jídlu vše od tajini, přes citronové kuře, až po pivní sorbet či želé z proseca. Neotřelý koncept připravovaný z čerstvých surovin, tradičním způsobem a s láskou.
Použitá technologie:
- Varná technika: Berto´s , řada Macros 700 (indukční sporák, infračervený sporák, gril, tálový sporák, fritéza)
- Mycí technika: myčka ATA AL 402 PS (myčka se studeným oplachem pivních sklenic)
- Chlazení: NORDline (UR, UF)
- výrobník ledu NTF SL30
- nerezový nábytek na míru (režon, chladící stůl, mycí stoly, nerezový obklad zdi)