Chete začít dělat konečně pořádnou řemeslnou čokoládu (pralinky, lanýže, zlomky) stylem bean to bar? Hledáte možnost, jak se odlišit od konkurence, zachvat svým výrobkům tvář ruční výroby, ale potřebujete do celého procesu zařadit stroje a tím celý proces urychlit? Pak právě pro Vás jsme spolu s naším italským partnerem FBM připravili výhodné balíčky špičkové technologie pro všechny řemeslné čokoládovny, cukárny a kavárny. Díky těmto balíčkům naleznete ucelený přehled zařízení, které potřebujete k maximálně jednoduché výrobě čokolády "bena to bar" způsobem.

Součástí balíčku nejsou jen stroje, ale jejich dovoz, profesionální instalace, zaškolení a , v neposlední řadě , i kurz výroby čokolády metodou bean to bar!

Akční balíček GOLD:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Rumbo: mlýnek na čokoládové boby, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete.

Proxima: je kontinuální tempírka čokolády s velkým obsahem vany (25 litrů) a hodinovou výkonností cca 100 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C.

Akční cena za celý balíček: 39.900,-€ ( bez DPH ) = 999.900,- Kč ( bez DPH )

 

Akční balíček Silverballs:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Tao Kid: mlýnek na čokoládové boby s kapacitou 15 kg, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete. Výhodou tohoto stroje je, že jej nemusíte používat pouze na čokoládu, ale i na výrobu ořechových másel, nebo past do cukrářství.

Compata: je kontinuální tempírka čokolády se středním obsahem vany (15 litrů) a hodinovou výkonností cca 75 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C. Jedná se o náš nejprodávanější podlahový model.

Akční cena za balíček: 29.900,- € ( bez DPH ) = 780.000,- Kč ( bez DPH )