Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?

Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.

 

Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!

 

Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:

  • přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
  • plná komunikace v češtině
  • příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
  • 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
  • výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)

Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:

  • zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
  • krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
  • odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
  • vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
  • výroba karamelu
  • výroba marcipánu

K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:

  • stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
  • stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
  • stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
  • stroj pro vaření panna cotty
  • stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
  • rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
  • výroba zápary
  • výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows

 

Jak využiji Ribot v pekárně:

  • vaření krémů
  • výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
  • výroba zápary

 

Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):

  • výroba vlastní majonézy, dipů
  • vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
  • napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
  • vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
  • vaření těstovin (vlastní speciální koše)
  • výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
  • výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
  • výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů

 

Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:

https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s

https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs

https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0