71d6b745 a8f9 414a a8a9 a4d723e04243Účastník bude mít po absolvování kurzu základní informace o jednotlivých způsobech přípravy gelato a sorbetu, jejich výhodách a technologické náročnosti. Na základě tohoto kurzu se budete schopni rozhodnout, jakým způsobem chcete gelato vyrábět a kolik času a finančních prostředků k tomu budete představovat, ať už je to začátečník, nebo někdo, kdo chce posunout svoji stávající výrobu o krok vpřed.

Co Vás čeká:

  • teoretický úvod do výroby zmrzliny:výběr surovin, tvorba receptury, jaké stroje budete potřebovat?
  • výroba gelata: mléčný základ a základní příchutě (čokoládová, vanilková, pistáciová, ovocná)
  • výroba sorbetu z čerstvého a mraženého ovoce

Místo konání:

Sídlo firmy MALÁČ s.r.o., Matlachova 35, Brno

Termín: 22. 11. 2016


Program:
10.00 – 12.00
Teoretická část a příprava na výrobu.

12.00 – 12.30
Prostor pro individuální konzultaci, drobné občerstvení.

12.30 – 15.00
Praktická část – výroba gelata a sorbetů

Vstupné: 100 Kč
Rezervace na emailu
nebo na čísle +420 739 208 285.

 

Napadá Vás otázka, na kterou chcete na semináři slyšet odpověď? Nenašli jste v programu přípravu příchuti, kterou toužíte vidět? Napište nám a bude-li to v našich silách, zakomponujeme Vaše požadavky do programu.


Dále by vás mohlo zaujmout:
Během ledna se bude konat několikadenní školení italské cukrařiny a výroby gelato a sorbetů přímo v Itálii. Pokud Vás listopadový seminář pro výrobu gelata opravdu nadchne, máte možnost se ho zúčastnit. Na přesný termín, program a cenu kurzu se můžete ptát na semináři nebo kontaktovat Veroniku Šťastnou.