- Podrobnosti
Rádi bychom Vás pozvali na největší evropský pekárenský veletrh IBA Munchen 2018. Tento pekárenský veletrh se zaměřuje jak na tradiční peekárny, tak i na menší řemeslné výrobny, pro které může přinést zajímavé doplňky pro usnadnění každodenní práce. Najít tu lze i moderní pekárenské trendy, získáte tak náskok proti konkurenci, protože zjistíte, co je právě in!
Kdy se veletrh koná? Od 15. do 20. září 2018.
Jakou expozici byste na IBA podle nás neměli vynechat?
Rondo Burgdorf: hala A1, stánek 110 a 111. Špičkový výrobce strojů a linek na zpracování jemného těsta.
Bakon: hala A2, stánek 380. Váš specialista pro špičkové cukrářské stroje.
HOBA B.V.: hala B1, stánek 410. Krájecí a balící stroje či linky.
Domino s.r.l.: hala A2, stánek 185. Váš specialista na stroje pro řemeslné pekárny.
Mac.Pan: hala A1, stánek 310. Váš specialista na stroje pro řemeslné pekárny.
Telme s.r.l.: hala A2, stánek 100. Vařiče krémů, výrobníky šlehačky, výrobníky kopečkové zmrzliny, výrobníky čerstvé kopečkové zmrzliny.
Pokud budete mít čas a chuř, rádi se s Vámi uvidíme na stánku některých z našich partnerů, nebo na malém Octoberfestu uprostřed výstaních hal ;-)
Pokud máte zájem o volné vstupenky, kontaktujte nás na: , nebo na: +420 548 217 353
- Podrobnosti
Gelshow on air... náš unikátní stroj GELSHOW 2x3 byl v rámci Mezinárodního dne dětí v pořadu Sama doma v České televizi Brno. Jak stroj funguje, v čem je unikátní, jaké jsou zmrzlinové trendy a jak poznat dobrou zmrzlinu? I o tom si povídala naše školitelka Veronika Šťastná.
Gelshow on air:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/318291310030011/
Fotoprezentace:
https://www.facebook.com/malac.cz/
- Podrobnosti
Ve spolupráci s firmou Telme a Smach jsme pro Vá připravili nabídku 2 nejžádanějších modelů zmrzlinových strojů. Protože všechny zásoby které jsme si udělali na tuto sezonu jsou již rozprodány, tak Vám nabízíme zvýhodnění posledních skladových kusů.
Zmrzlinový stroj Smach EFE 4000 Mix Combi za 249.900,- Kč ( bez DPH )
Výkonný stroj na točenou zmrzlinu který kombinuje výrobu lahodné smetanové zmrzliny s nášlehem a poctivé hutné zmrzliny s kousky ovoce. Dlouhodobě se jedná o náš nejprodávanější model, který oslovuje zákazníky po celém světě. Rozumíme Vaše byznysu = ochrana Vaše projektu. Pokud si od nás koupíte tento stroj, pak společně spolu vymyslíme ochranné pásmo, kam druhý stejný stroj neprodáme. Tím získáte konkurenční výhodu, která bude , v kombinaci s Vaší zmrzlinou , prostě nepřekonatelná!
Výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 za 265.000,- Kč ( bez DPH )
Unikátní systém výroby kopečkové zmrzliny, kdy zmrzlinu nejen vyrobíte, ale i uchováte ve stroji. Tato novinka loňské sezony měla raketový nástup po celém světě a je stále více populární. Narozdíl od klasické výroby totiž něpotřebujete žádné zvláštní místnosti nebo vitrínu či šoker. Jediný požadavek je prostor na stroj a jedinou investicí je stroj samotný. Výhodou také je, že je každý válec samostatně ovládaný, takže druhy zmrzliny můžete měnit i v průběhu dne, aniž byste přerušili celý prodej. Navíc, oproti konkurenci máte za stejnou cenu 3 válce o objemu 2 litry!
- Podrobnosti
Ve spolupráci s výrobcem strojů na točenou zmrzlinu Smach jsme pro Vás připravili stroj Smach Twister pro výrobu americké točené zmrzliny, tzv. spirály.
Co je americká spirála?
Americká točená spirála je druh točené zmrzliny, který se vyznačuje vysokým podílem sušiny a cukrů. Jedná se tak o poctivou točenou zmrzlinu bez nášlehu, která má výraznou chuť i barvu a zároveň má unikátní tvar. Je vysoká zrhuba 15 cm a vydrží tak zákazníkovi déle než klasická točená zrmzlina.Mimoděk se tak každý z Vašich zákazníků stane jakousi chodící reklamou na Váš podnik. Americká točená spirála má mimořádný úspěch v severní Americe, Austrálii, Holandksu a Polsku. Ovšem další země se přidávají a dnes se již málokterá vyspělá země objede bez těcjto podniků.
Na jakém stroji se točí?
Na českém trhu naleznete hned několik výrobců strojů na točenou spirálu. Vedle americké produkce, jsou tu i stroje z Polska, Itálie a Indie. Nicméně my jsme se rozhodli věřit firmě Smach, která jich ročně vyrobí přes 800 kusů. Stroje SMACH TWISTER ICE jsou speciálně vyvinuté na produkci americké spirály, dostupné v několika velikostech a barevných provedeních.
Proč americkou spirálu?
Pokud se bedlivě rozhlédnete po své nynější konkurenci, pak obvykle objevíte konkurenci točící některou z klasických velkých značek (Opočno, Mec3, Tatra) a to bez špetky fantazie nebo vlastní přidané hodnoty. Abyste nalákali jejich zákazníky k sobě (a oslovili nové), musíte nabídnout něco nového a neokoukaného. K tomu buď slouží naše stroje pro zmrzlinu s kousky ovoce, nebo Twister Ice... Nebojte se být unikátní, právě nečím zvláštní, a přitom chuťově lahodná spirála může být tím prravým řešením...
Kde si mohu stroj vyzkoušet a spirálu ochutnat?
Pokud Vás americká zmrzlinová spirála zaujala, tak se zastavte v našem brněnském showroomu, kde si stroj můžete vyzkoušet a zmrzlinové spirály ochutnat. Pokud Vás zaujme, můžete si stroj hned odvézt!
Příchutě?
Dříve býval u amerických spirál problém s menším počtem příchutí. Dnes již odpadl a my Vám nabízíme více než 12 druhů spirály. Od klasické vanilky, čokolády či jogurtu, přes jahodu, malinu až po exotické mango nebo mandarinku.
- Podrobnosti
Zveme Vás na letošní první zmrzlinovou akademii, která se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna 2018 v pražském hotelu Chvalská Tvrz. Ve spolupráci s italským školícím centrem GELATO MASTER SCHOOL Vám bude k dispozici tým zkušených odborníků pro výrobu té nejlahodnější zmrzliny. Pod vedením Marca Adelfia a Caesare di Paola i můžeze sami vyzkoušet jak vybalancovat zmrzlinový základ tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Pokud již zmrzlinu vyrábíte a nejste s něčím spokojeni, pak Vám poradíme a zkusíme spolu najít řešení, které Vám umožní vyrábět tu nejlahodnější zmrzlinu na světě,
Program školení:
Středa 4. dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování všech vjemů v točené zmrzlině (sladkost x kyselost, nášleh x hutná zmrzlina)
- ochutnávka novinek v oblasti točené zmrzliny bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Smach EFE 2500, Smach EFE 4000 APS
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Čtvrtek 5.dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování kopečkové zmrzliny, tedy klasického italského gelata
- ochutnávka novinek z oblasti gelata bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Ribot 10, Pratica 35-50, Evopasto 30, Prima 2
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Ty, kteří se chtějí zúčastnit odborného semináře prosíme, aby se zaregistrovali na , nebo na 548 217 353
Kde se seminář koná?
Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, Praha.
Těšíme na Vás!