- Podrobnosti
Zveme Vás na letošní první zmrzlinovou akademii, která se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna 2018 v pražském hotelu Chvalská Tvrz. Ve spolupráci s italským školícím centrem GELATO MASTER SCHOOL Vám bude k dispozici tým zkušených odborníků pro výrobu té nejlahodnější zmrzliny. Pod vedením Marca Adelfia a Caesare di Paola i můžeze sami vyzkoušet jak vybalancovat zmrzlinový základ tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Pokud již zmrzlinu vyrábíte a nejste s něčím spokojeni, pak Vám poradíme a zkusíme spolu najít řešení, které Vám umožní vyrábět tu nejlahodnější zmrzlinu na světě,
Program školení:
Středa 4. dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování všech vjemů v točené zmrzlině (sladkost x kyselost, nášleh x hutná zmrzlina)
- ochutnávka novinek v oblasti točené zmrzliny bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Smach EFE 2500, Smach EFE 4000 APS
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Čtvrtek 5.dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování kopečkové zmrzliny, tedy klasického italského gelata
- ochutnávka novinek z oblasti gelata bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Ribot 10, Pratica 35-50, Evopasto 30, Prima 2
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Ty, kteří se chtějí zúčastnit odborného semináře prosíme, aby se zaregistrovali na , nebo na 548 217 353
Kde se seminář koná?
Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, Praha.
Těšíme na Vás!
- Podrobnosti
Rádi bychom Vás pozvali na den otevřených dveří, který se bude konat 15. a 16. března v prostorách našeho brněnského showroomu. K dispozici Vám budou všichni naši prodejci se kterými si můžete projít zrmzlinové stroje, vyrobit na nich zmrzlinu a sami si je vyzkoušet.
K dispozici Vám bude i naše zmrzlinová odbornice, která Vám pomůže v oblasti vlastních zmrzlinových receptur. Právě vlastní zmrzlinové receptury spolu s našimi unikátními stroji Gelshow a EFE 4000 Mix Combi tvoří nepřekonatelnou kombinaci, která oslovuje zákazníky po celém světě. Pokud by Vás svět gelata (kopečkové zmrzliny) zlákal natolik, že byste se mu chtěli věnovat na té nejvyšší úrovni, pak se můžeme domluvit na individuálním školení v International gelato training center v průběhu měsíce dubna.
Jaké stroje jsou Vám k dispozici?
- Zmrzlinové stroje Smach na točenou zmrzlinu (EFE 1500, EFE 2500, EFE 4000 AP)
- Zmrzlinový stroj na kopečkovou zmrzlinu Telme Ribot 10 (kombinovaný stroj s pasterem) _ novinka s dotykovým displejem!
- Prodejní výrobník GELSHOW 2x3
- Stroj na kopečkovou zmrzlinu Pratica 35-50 (nejvýhodnější stroj v poměru cena x výkon)
- Paster zmrzlinových základů Evopasto 30 (ideální pomocník pro výroba vlastní zmrzliny z původních repceptur)
Těšíme se na Vás vždy od 9 do 17 hodin. Pokud by Vám nevyhovoval ani jeden z výše uvedených dnů, pak nám zavolejte o individuální termmín na: 548 217 353 ,
- Podrobnosti
Rádi bychom Vám představili novinky z veletrhu Sigep 2018, který se konal v italském letovisku Rimini. Právě zde se určují nové trendy a vlny, které v krátké době zaplaví celou Evropu. Jsme rádi, že jste nám věnovali tolik přízně a stánky našich klíčových partnerů hojně navštěvovali. Snad jsme Vám ukázali vše nové, co jste chtěli vidět. Pro ty, kdo na naše stánky nedorazili máme alespoň krátký souhrn.
Asi největší zájem vzbudila nová generace italských zmrzlinových strojů, která je osazena dotykovým displejem pro snadnější obsluhu a možnost jednoduchého nastavení. Dalším plusovým bodem je, že výrobník kopečkové zmrzliny Ecogel nyní mrazí i v průběhu extrakce, čímž umožňuje zachovat správnou kvalitu zmrzliny i v případě, že plníme 2 a více vaniček. Dalším plusovým bodem je, že pro naše zákazníky budou stroje moci komunikovat v češtině.
Nové sestavy kvalitních zmrzlinových a zákuskových vitrín, vitrín na čokoládu a pralinky. Krásný design a vysoká funkčnost teď byl rozšířena o nabídku pastelových barev, takže souznění celkovému konceptu cukrárny nebylo nikdy snažší.
Gemm:
Itaslká firma Gemm připravila novou generaci šokerů do cukráren, zmrzlináren, hotelů a školních jídelen. Nově s dotykovým displejem, výstupem pro HACCP a připojení na počítač či tablet.
Fotogalerii naleznete na: https://www.facebook.com/pg/malac.cz/photos/?tab=album&album_id=1981787855414774
- Podrobnosti
Srdečně Vás zveme na mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA-INTECO-MBK, zejména pak na jeho technologickou část, na které budeme vystavovat. Pro letošní rok jsme si připravili řadu novinek, zejména z oblasti pekařství a gastronomie. Špičkové a inovativní technologie budou i v chodu, takže si je budete mocit nejen prohlédnout ale i vyzkoušet.
Termín konání: 27.02. - 02.03.2018
Kde nás najdete: pavilon V, stánek číslo 59
Na co se můžete těšit:
Po celou dobu veletrhu bude v akci italský odborník spolu s unikátním strojem RIBOT 1000.
V úterý a ve středu uivdíte livecooking na snídaňových stolech BORA.
Prezentace nových zmrzlinových receptur spojená s ochutnávkou, ukázka nových druhů zákusků, s BORA vaříme zdravě a chutně!
Po celou dobu veletrhu se bude konat soutěž o nejlepší projekt. První 3 nejlepší se mohou těšit na zajímavé odměny!
Jak získat vstupenku:
Pokud máte zájem o zvýhodněnou vstupenku či rovnou vstupenku zadarmo, pak se registrujte na: , nebo +420 548 217 353!
- Podrobnosti
Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,
dovolte nám, abychom Vám poděkovali za dosavadní spolupráci a do nového roku 2018 Vám popřáli mnoho sil, zdraví, štěstí a spokojenosti.