Rádi bychom Vám představili prodejní výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow. Jedná se o jedinečný koncept výroby zmrzliny přímo před zraky Vašich zákazníků, kdy nepotřebujete žádnou vitrínu a další zařízení, neboť takto vyrobená zmrzliny zůstává ve stroji a prodávám se přímo z něj. Vertikálně uložené válce umožňují zákazníkovi pozorovat přímou výrobu a zároveň je takto vyrobená zmrzliny chuťově i barevně výraznější.

Pro koho je výrobník kopečkové zmrzliny určen?

Stroj je určen pro menší kavárny a cukrárny, které nemají dostatečně velké zázemí pro klasickou výrobu zmrzliny, ale chtejí svým zákazníkům nabízet kvalitní zmrzlinu podle vlastních receptů. Dále se hodí pro cateringové společnosti (oslavy, svatby, firemní akce), hotely a prodejny zdravé výživy.

Velikosti strojů:

  • 1 válcový o objemu 2 litry
  • 1 válcový o objemu 4 litry
  • 3 válcový o objemu 2 litry (každý válec má 2 litry, dohormady tedy máte 6  litrů zmrzliny)
  • 3 válcový o objemu 4 litry (každý válec má 4 litry, dohromady tedy máte 12 litrů zmrzliny)

5 důvodů, proč si vybrat Gelshow:

  1. Úspora peněz = koupíte jeden stroj, a nevznikají Vám žádné další nájklay na vitríny, šokery, konzervátory na zmrzlinu...
  2. Úspora prostru = vše v jednom stroji. Výroba i uchování zmrzliny
  3. Barevné provedení stroje láká zákazníky již při vstupu, když stojí u stroje, vidí výrobu na vlastní oči
  4. Možnost výroby vlastních zmrzlin, jako jsou relaxační, veganské nebo zmrzliny s kousky ovoce či oříšků
  5. každý válec má samostatné ovládání, takže na konci sezony můžete vyrábět třeba již jen jednu nebo dvě zmrzliny...

Video s výrobou a prodejem najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=dP5873rGaHY 

Dovolujeme si Vás pozvat na letos již 2. zmrzlinovou akademii, na které máte šanci se dozvědět pokročilé postupy pro výrobu pravého italského gelata, případně konzultovat svoje receptury s italskými mistry. Jako již tradičně se budeme věnovat nejen kopečkové, ale i točené zmrzlině a jejím novinkám pro sezonu 2017. Z těch vybíráme zmrzlinu s kousky pravého ovoce (ne z pasty!), pistáciovou z pravých sicilských pistácií a vanilkovou zmrzlinu s kousky pravých vanilkových lusků.

Právě kvalitní a chutná zmrzlina je základem úspěchu mnoha našich zmrzlinářů, kteří kopírují celosvětový trend zvýšené péče o zákazníky pomocí nečekaných zmrzlinových variací, jako je okurka, mrkev nebo bloody mary.

Z technologických novinek si budete moct prohlédnout Ribot 1000 (synonymum nejlepšího italského gelata), a Smach EFE 4000 Mix Combi (stroj pro zmrzlinu s kousky ovoce).

 

Kde a kdy nás můžete navštívit:

Brno, 18. dubna 2017, 10 - 15 hod

Hotel Noemova Archa, Cimburkova 9, Brno-Královo Pole. https://mapy.cz/zakladni?x=16.6062337&y=49.2188868&z=17&source=addr&id=9076506&q=Cimburkova%20564%2F9 

Praha, 20. dubna 2017, 10 - 15 hod

Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské Tvrzi 858/11, Praha 9. https://mapy.cz/zakladni?x=14.5963379&y=50.1113604&z=17&source=addr&id=11658781&q=Na%20Chvalsk%C3%A9%20tvrzi%20858%2F1

 

V případě Vašeho zájmu na účasti na těchto seminářích nás , prosím , kontaktujte. Veronika Šťastná, , +420 739 208 285

Rádi bychom Vás pozvali na veletrh Top Gastro 2017, který se bude konat od 16. do 19. února v Praze - Holešovicích. V rámci naší expozice Vám představíme několik novinek, které by Vám měli pomoci v cestě za lepším výdělkem (nejen) v této sezóně. Pokud nás chcete navštívit, pak nás hledejte v levém křídle veletržního paláce stánek LK74.

Pro získání vstupenek zdarma se přihalšte k odběru našeho newsletteru, nebo kontaktujte paní Šťastnou: , +420 739 208 285

Na jaké novinky se můžete letos těšit:

Smach EFE 4000 Mix Combi _ stroj pro zpracování kousků ovoce ve zmrzlině, při zachování nášlehu smetanových zmrzlin! Točená zmrzlina s kousky ovoce je trendy...

Telme Ribot 1000 _ zařaďte se do řady dalších zákazníků, kteří poznali jedinečné kouzlo Ribotu.. výrobník kopečkové zmrzliny, paster, vařič krémů, tempírka čokolády a nebo třeba stroj na zpracování odpalovaného těsta.. to vše může být Ribot od italské společnosti Telme!

Zákusková vitrína Juka Dolce 90 _ nádherná designová chlazená vitrína pro prezentaci a prodej zákusků

Zmrzlinový distributor Juka _ tradiční zmrzlinový distributor s vertikálně uloženými mrazícími válci

Ochutnávky novinek i stálého programu od italských společností Leagel a Linea Gel, připravovaných profesionálním mistrem cukrářem, přímo před Vašimi zraky!

Srdečně Vás zveme do Hradce Králové na ochutnávku vodových, ovocných, mléčných a smetanových zmrzlin, vyrobených z kvalitních surovin a osvědčených receptů. 
 
Na ochutnání bude také zmrzlina pro vegany, relaxační zmrzlina, bezlepková zmrzlina a další zajímavosti.  Můžete přijít kdykoliv v průběhu ochutnávky.

DATUM KONÁNÍ:

Pátek 17. 3. 2017 (10:00 - 16:00 hodin)

Sobota 18. 3. 2017 (10:00 - 16:00 hodin)

MÍSTO KONÁNÍ:

 
V rámci semnáře si bude moci sami vyzkoušet jedninečný stroj na točenou zmrzlinu EFE 4000 Mix Combi! Stroj určený pro zmrzlinu s kousky ovoce.

Zúčastnili jsme se veletrhu Sigep 2017 v  Rimini, kde jsme Vám byli k dispozici na stáncích našich nejvýznamnějších partnerů (Smach, Telme, Domino). Jedná se o největší cukrářský a zmrzlinářský veletrh v Evropě, který ročně navštíví více než 200.000 návštěvníků z celého světa. Právě zde se formují nejnovější trendy v přípravě a výrobě zákusků, zmrzlin a čokolády. Dá se myslím beznadsázky říct, že který z výrobců nevystavuje na Sigepu, jako by ani nebyl...

Ze strojních novinek jsme pro Vás vybrali následující zajímavosti:

Smach: stroj na točenou zmrzlinu Smach EFE 4000 Mix Combi pro zpracování kousků ovoce

Telme: Ribot , pomocník do cukráren a pekáren

Domino: Mama (fermentační nádoba na pěstování kvasu)

Sevel: Teos (chladící, mrazící, neutrální či teplá vitrína)