Prodejní výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 od italské společnosti Telme. Každý válec se ovládá samostatně a máte tak unikátní možnost vyrábět 3 druhy zmrzliny o zcela odlišných základech. Tento jedinečný koncept je jedním z hitů v Evropě, protože přími před zraky zákazníků vyrábíte kopečkovou zmrzlinu, aniž byste potřebovali vitrínu, šoker a konzervátor.

Například v Mauk GMbH jsme vyráběli bílou čokoládu (smetanový základ), relaxační zmrzlinu borůvka s mátou (sorbet) a vegansko zmrzlinu fenykl (použit olivový olej). Názorně tedy vidíte, že vybrat si může opravdu každý, ať je alergik nebo vyznává zdravý životní styl. Pro doplnění dokonalosti jsme každou příchuť doladili ještě kousky (čokolády, borůvek, fenyklu), což podtrhuje svěžest a čerstvost připravené zmrzliny.

Zkuste i Vy nabídnout pravé italské gelato ve svém bistru, kavárně či cukrárně...

Zákusková vitrína Juka Dolce a zmrzlinová vitrína Juka Dolce Ice 18 pro nově otevřenou cukrárnu v Rohovládově Bělé. Skvělé zákusky, výborná káva a vynikající zmrzlina. To je více než jeden důvod, proč se zde zastavit při toulkách pardubickým krajem!

Dodaná technologie:

Cukrářské chladící vitríny Baroque Vision pro nově otevřenou cukrárnu Smile v Brně na Hrnčířské. Hlavním produktem této cukrárny jsou raw výrobky, jako jsou raw dorty, raw zákusky a raw minidortíky. Moderní a populární metoda raw (maximální přípustná teplota při výrobě je + 45 °C) zachovává všechna přírodní aromata, a klade tak velký důraz na kvalitu vstupní suroviny. Tak jako my, věřím i ve Smile všichni tomu, že dělat věci kvalitně se prostě vyplatí...

Použitá technologie:

Vitríny: Sevel Baroque Vision , speciální chladící systém, který nevysušuje zákusky, ani studené lahůdky (chlebíčky) !

Lednice: Liebherr FKS 5000 (statické chlazení proti osychání vložených surovin)

Stolařské práce dle přání zákazníka.

Vybavení pravé italské gelaterie v obchodním centru Olympie v Mladé Boleslavi. Kavárna a geaterie Don Café se rozhodla zaměřit na výrobu zmrzliny z původních , staroitalských, receptů.  Díky kombinovanému výrobníku kopečkové zmrzliny Ribot 18 jsou schopni vyrábět vlastní syrupy, pasty, originální zmrzlinové základy. Za pomocí cukrářského setu vyrábí odpalované těsto, vyšlehávají šlehačku, vaří krémy a náplně.

Právě Ribot 18 je ideálním pomocníkem pro malé a střední cukrárny, které se rozhodly zaměřit na kvalitu nabízeného sortimentu s možností vlastních receptů a výroby z prvotních surovin.

Použitá technologie:

  • Výrobník kopečkové zmrzliny: Ribot 18 + cukrářský set
  • Zákusková vitrína: Baroque VU-1040 (speciální chladící systém proti vysychání zákusků)
  • Zmrzlinová vitrína: Millenium N 12G  
  • Výrobník šlehačky: Prima 2 (Telme)
  • Konzervátor zmrzliny: Gemm ARG 30
  • Šoker: Gemm BCB 05
  • Myčka: Silanos S030 PS
  • nerezový bar na míru, chladící stoly na míru ...

Vybavení cukrárny a kavárny Smé Café v Chrudimi. Kompletní nová provozovna Smékalova pekařství je vybavena moderními vitrínami, výrobníkem šlehačky, myčkou Winterhalter a chlazením NORDline. Právě vlastní (tzv. podnikové) prodejny jsou klíčem k úspěchu pekařství, které by jinak většinu své marže museli poskytnout nadnárodním řetězcům.

Použitá technologie:

Zákuskové vitríny: Sevel Baroque (kvalitní moderní vitríny s nízkou spotřebou a garancí proti vysoušení zákusků)

Zmrzlinová vitrína: Sevel Baroque SLM (dynamicky chlazená vitrína, temperovaná skla, oplach kleští)

Výrobník šlehačky: Prima 2 (Telme)

Myčka: Winterhalter UC-M

Chlazení: lednice, mrazáky NORDline (UR 600, UF 400)