Zákusková vitrína Juka Dolce a zmrzlinová vitrína Juka Dolce Ice 18 pro nově otevřenou cukrárnu v Rohovládově Bělé. Skvělé zákusky, výborná káva a vynikající zmrzlina. To je více než jeden důvod, proč se zde zastavit při toulkách pardubickým krajem!

Dodaná technologie:

Vybavení pravé italské gelaterie v obchodním centru Olympie v Mladé Boleslavi. Kavárna a geaterie Don Café se rozhodla zaměřit na výrobu zmrzliny z původních , staroitalských, receptů.  Díky kombinovanému výrobníku kopečkové zmrzliny Ribot 18 jsou schopni vyrábět vlastní syrupy, pasty, originální zmrzlinové základy. Za pomocí cukrářského setu vyrábí odpalované těsto, vyšlehávají šlehačku, vaří krémy a náplně.

Právě Ribot 18 je ideálním pomocníkem pro malé a střední cukrárny, které se rozhodly zaměřit na kvalitu nabízeného sortimentu s možností vlastních receptů a výroby z prvotních surovin.

Použitá technologie:

  • Výrobník kopečkové zmrzliny: Ribot 18 + cukrářský set
  • Zákusková vitrína: Baroque VU-1040 (speciální chladící systém proti vysychání zákusků)
  • Zmrzlinová vitrína: Millenium N 12G  
  • Výrobník šlehačky: Prima 2 (Telme)
  • Konzervátor zmrzliny: Gemm ARG 30
  • Šoker: Gemm BCB 05
  • Myčka: Silanos S030 PS
  • nerezový bar na míru, chladící stoly na míru ...

Vybavení cukrárny a kavárny Smé Café v Chrudimi. Kompletní nová provozovna Smékalova pekařství je vybavena moderními vitrínami, výrobníkem šlehačky, myčkou Winterhalter a chlazením NORDline. Právě vlastní (tzv. podnikové) prodejny jsou klíčem k úspěchu pekařství, které by jinak většinu své marže museli poskytnout nadnárodním řetězcům.

Použitá technologie:

Zákuskové vitríny: Sevel Baroque (kvalitní moderní vitríny s nízkou spotřebou a garancí proti vysoušení zákusků)

Zmrzlinová vitrína: Sevel Baroque SLM (dynamicky chlazená vitrína, temperovaná skla, oplach kleští)

Výrobník šlehačky: Prima 2 (Telme)

Myčka: Winterhalter UC-M

Chlazení: lednice, mrazáky NORDline (UR 600, UF 400)

Cukrářské chladící vitríny Baroque Vision pro nově otevřenou cukrárnu Smile v Brně na Hrnčířské. Hlavním produktem této cukrárny jsou raw výrobky, jako jsou raw dorty, raw zákusky a raw minidortíky. Moderní a populární metoda raw (maximální přípustná teplota při výrobě je + 45 °C) zachovává všechna přírodní aromata, a klade tak velký důraz na kvalitu vstupní suroviny. Tak jako my, věřím i ve Smile všichni tomu, že dělat věci kvalitně se prostě vyplatí...

Použitá technologie:

Vitríny: Sevel Baroque Vision , speciální chladící systém, který nevysušuje zákusky, ani studené lahůdky (chlebíčky) !

Lednice: Liebherr FKS 5000 (statické chlazení proti osychání vložených surovin)

Stolařské práce dle přání zákazníka.

Zmrzlinový stroj Smach EFE 2500 AP pro penzion U Hošků v srdci jižní Moravy.