Nové mycí centrum s tunelovou myčkou Kromo LK10010 Premium. Špičkové mycí centrum, které umyje všechno nádobí z hotelu v krátkém časovém horizontu, zachování nejvyšších standardů hygieny a ergonomie. Rekuperace vodních par a mycí vody snižuje spotřebu vody na neuvěřitelný 1 litr na koš! Optimální nastavení předmycí a sušící zóny výrazně snižuje spotřebu mycího a oplachového prostředku.

Kompletní vybavení kavárny a bistra italského střihu Un Caffé & bistro v Mladé Boleslavi. Láska ke všemu itlaskému přivedla majitele provozovny k tomu, že se rozhodl podělit jak o své recepty, tak o kvalitní potraviny, které si sám dováží. kompletní menu je sestaveno podle nejlepších italských receptů, k dispozici jsou rovněž skvělá italská vína z různých provincií, dále italské delikatesy typu prosciutto crudo, či pancettu. Originální styl provozovny jen podtrhuje osobitost místa, kam se budete rádi vracet.

Dodaná technologie:

  • Varná technika: ATA, řada 600
  • Mycí technologie: myčka ATA, B20 PS
  • Chlazení: NORDline UR
  • Prezentační vitrína: statická vitrína Cold, šetrná k vysvatenému sortimentu
  • Nářezový stroj: Manconi, VK 300 VE
  • nerezový nábytek

Kompletní vybavení kuchyně a baru pro zrekonstruovanou restauraci Kavkaz v Brně. Stylová restaurace se zaměřuje na lokální (kavkazkou) kuchyni s přísným důrazem na čerstvost potravin. Moderní profesionální gastrovybavení šetří spotřebu energií a usnadňuje kuchařům život. Smyslem každé kuchyně přece není se udřít, ale posunout svůj um k dokonalosti...

Použitá technologie:

                                   barová myčka AF520 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)

Snadné zdravé občerstvení je pro milovníky skvělých feshových salátů, juiců, croisantů nebo beigelů zase o něco snazší. V brněnském Decathlonu vyrostlo nové bistro Fresh Fanatic, které je mladším sourozencem dnes už velmi známého Fresheria Bistro. Pod novým hávem se skrývá stejná kvalita a maximální čerstvost všech nabízených produktů. Po předchozí dobré zkušenosti pověřili majitelé realizací opět naší firmu, která se v rychlosti zhostila návrhu i realizace, a během 3  týdnů tak vznikl tento unikátní počin. Vybavení bistra je jednoduché a přitom účelné, takže na minimálním prostoru obdržíte maximální kvalitu, čerstvost i rozmanitost.

 

Použitá gastrotechnologie:

 

kompletní vybavení restaurace a grilu pro stylovou provozovnu The Grils. Otevřený gril s automatickým otáčením kuřat, atypické chladící stoly, nerezový nábytek na míru, myčky Kromo nejvyšší řady Premium.  V Grils se nechali inspirovat mexickými a americkými bary, kde jsou marinovaná pečená kuřata již legendou. Aby vyhověli nejnáročnější klientele mají vlastního farmáře pro chování kuřat, vlastní zančku cideru i piva. Sami si pečou chleba i praží kávu. Zkrátka vše. co může náročný (nejen) pražský host požadovat...

 

Použitá technologie: