Kompletní vybavení gastronomických provozů pro občerstvení na největším brněnském koupališti Riviera s kapacitou přes 7.500 návštěvníků. Ty mají obsloužit nová  bistra vybavené moderní gastronomickou technologií v čele s rychlovarnou pecí Oracle. Díky nejmodernějším chladícím spotřebičům naplněných ekologickým chladivem R290 se podařilo i výrazně snížit spotřebu elektrické energie a celý provoz je tak ekologičtější než kdy dřív! Výroba nerezového nábytku na míru, kvalitní spotřebiče od italské firmy Berto´s - luxusní prémiové řady S700, designové výčepní zařízení Lindr Nostalgie.

Dodané gastrovybavení:

  • Mrazící skříně: Infrico, Gemm, Liebherr
  • Chladící zařízení: Liebherr, Gemm
  • Varná technologie: Berto´s S 700 (prémiová řada)
  • Rychlopec: Lainox Oracle
  • Mycí technika: Stalgast
  • Výčepní zařízení: Lindr
  • nerezový nábytek na míru

Vybavení gastronomickou technologií legendární restaurace Masný růžek v Brně. Rekonstruovaná provozovna se soustřeďuje na steaky, burgery z trhaného hovězího masa a další čerstvě připravené pokrmy s maximálním důrazem na kvalitu zpracovaných surovin. Jednou z perel provozu je zrací lednice na masa, kde se maso kontrolovaně staří, čímž je dosáhnuto maximálně vyvážené chuti. Moderní spotřebiče v provozu pak zajišťují maximální snížení spotřeby elektrické energie při zachování nejvyšších standardů ergonomie provozu.

 

Dodaná technologie:

  • Konvektomat: Retigo Blue Vision 1011b
  • Varná technika: Berto´s Macros 700 (plynový sporák, elektrická fritéza, elektrický gril, plynový lávový gril)
  • Mycí technika: Silanos XS H50PS (průchozí myčka s rekuperací páry), barová myčka skla ATA AL403PS.
  • Plynová stolička RedFox
  • Nerezový gastronábytek (pracovní stoly, ohřevný inframost, mycí stoly, vstupní a výstupní stůl z myčky, režon, ohřívací vana)
  • Chladící technika NORDline (mrazáky, lednice, chladící stůl)
  • řezačka kostí, vakuová balička Fimar
  • mikrovlnná trouba Samsung CM1089
  • Zrací lednice na maso: NORDline DA388

Kompletní dodávka gastronomického vybavení kuchyně a baru pro pražský pivovar Prokopák. Nově vybudovaný minipivovar na začátku krásného Prokopského údolí bude jistě cílem mnohých výletníků a vlastní vařené pivo zárukou, že jejich očekávání budou vyplněna.

Dodaná technologie:

  • Varná technologie ATA, serie 700 (elektrický sklokeramický sporák, tálový sporák, gril a elektrická fritéza)
  • Konvektomat Retigo Blue Vision B1011b
  • Mycí technologie: ATA (průběžná myčka AT1000, barová myčka AL451PS)
  • Chlazení: NORDline, Polair
  • Šokový zchlazovač: Gemm BCB 05
  • nerezový nábytek na míru
  • Další: mikrovlnná trouba Samsung, nářezový stroj Graef, vakuová balička Henkelmann J42, kávovar Appia II

Vybavení stravování veřejného provozu, firemní restaurace Artin, pro zaměstnance firmy i blízké okolí. Kuchyně je koncipována jak pro běžný stravovací provoz, tak pro rauty a cattering, což umožňuje pořádat firemní večířky přímo ve vlastní budově.

Dodaná gastronomická technologie:

  • Varná technologie: Berto´s S900 (indukční multibodový sporák, elektrický sklopná pánev, elektrická fritéza)
  • Konvektomaty: Retigo Blue Vision B1011b a Blue Vision B611i
  • Mycí technologie: průběžná myčka ATA AT1201PS
  • Mycí technologie baru: Winterhalter UC-L
  • Indukční kuchyňský zákryt
  • Šokový zchlazovač: Gemm BCB10
  • Výčepní zařízení Lindr
  • Chladící box na míru
  • Nerezový nábytek na míru
  • Chlazení: NORDline
  • Další gastronomické vybavení: holdomat Lainox, kutr RM-Gastro, výrobník ledu Brema, krouhač zeleniny CL 30 Bistro Robot Coupe

 

Kompletní vybavení restaurace Akvárna v Brně. Ojedinělý koncept marocké kuchyně kombinovaný s dalším pestrobarevným foodkonceptem, to je nejedna pozvánka pro návštěvu. Na čepu moravské minipivovary, k jídlu vše od tajini, přes citronové kuře, až po pivní sorbet či želé z proseca. Neotřelý koncept připravovaný z čerstvých surovin, tradičním způsobem a s láskou.

Použitá technologie: