Vybavení gastronomickou technologií legendární restaurace Masný růžek v Brně. Rekonstruovaná provozovna se soustřeďuje na steaky, burgery z trhaného hovězího masa a další čerstvě připravené pokrmy s maximálním důrazem na kvalitu zpracovaných surovin. Jednou z perel provozu je zrací lednice na masa, kde se maso kontrolovaně staří, čímž je dosáhnuto maximálně vyvážené chuti. Moderní spotřebiče v provozu pak zajišťují maximální snížení spotřeby elektrické energie při zachování nejvyšších standardů ergonomie provozu.

 

Dodaná technologie:

  • Konvektomat: Retigo Blue Vision 1011b
  • Varná technika: Berto´s Macros 700 (plynový sporák, elektrická fritéza, elektrický gril, plynový lávový gril)
  • Mycí technika: Silanos XS H50PS (průchozí myčka s rekuperací páry), barová myčka skla ATA AL403PS.
  • Plynová stolička RedFox
  • Nerezový gastronábytek (pracovní stoly, ohřevný inframost, mycí stoly, vstupní a výstupní stůl z myčky, režon, ohřívací vana)
  • Chladící technika NORDline (mrazáky, lednice, chladící stůl)
  • řezačka kostí, vakuová balička Fimar
  • mikrovlnná trouba Samsung CM1089
  • Zrací lednice na maso: NORDline DA388