Vybavení řemeslné pekárny U Hanáků ve Zlatých Horách. Poctivá ruční řemeslná výroba kváskového pečiva, jako je chléb, bagety, vánočky. V nabídce jsou i ručně vyráběné hočtice. Pokud budete v Jeseníkách, určitě se nezapomeňte zastavit v poctivé domácí pekárně pracujícími s přírodními surovinami a bez aditiv.

Dodaná pekařská technologie:

  • Pec: Unox BakerTop XECB-06EU-EPR
  • Hnětač: Berta 25
  • nerezový nábytek
  • ošatky na kynutí chleba
  • plechy na bagety
  • pekařské plechy

Vybavení řemeslné pekárny Carlini v Brně. Michaela a Antonio se rozhodli zvětšit svoji dosavadní pekárnu a přestěhovat se blíže svým zákazníkům do centra Brna, na ulici Smetanova. Pekárnu rozšířili o bistro s drobným občerstvením a zvětšil se i prostor pro školení a kurzy. Výroba loupáčků z kvásku, kváskových chlebů z mouky mleté na kamenných mlýnech, italské delikatesy přímo od farmářů a vinařů. Celé portfolio najdete na: www.carlini.cz

Dodaná technologie:

  • Etážová elektrická pec Esmach
  • Spirálový hnětač Esmach s připojení na vodu (směšuje a dávkuje vodu)
  • Elektrický konvektomat Unox ChefTop
  • myčka nádobí ATA B35PS
  • chladící stůl Gemm Planet
  • šokový zchlazovač/zmrazovač Gemm BCB05
  • lednice Liebherr
  • nerezový nábytek na míru
  • infralampy
  • chladící vitrína Cubus od HKK

Klasický koncpet pastafoodu zažívá v Brně značnou renesanci. Ačkoliv by se mohlo zdát, že všechny nabídky a přání jsou již vyplněny, přichází bistro Špageta s pokusem posunout tento trh zase o kousek dál. Vše je založeno na čerstvých surovinách, vlastní výrobě těstovin, pesta a dalších surovin, které do značné části určují, jak bude jídlo chutnat.

Použitá technologie:

  • Varná technika: RedFox
  • výrobník těstovin Fimar MPF 4N
  • chlazení NORDline
  • nerezový nábytek na míru

Vybudování kamenné pizzapece pro pizzerii Roma v Karlových Varech.

Použitá technologie:

  • zděná pizzapec RPM 140 wood

Elektrická stopkynárna pro velkovýrobnu pizzy Don Giovanni v Lanškrouně. Stopkynárny využijí zejména ti pekaři a pizzaři, kteří potřebují zvýšit kapacitu výroby při zachování stávajícího modelu výrobu. Těsto je vždy čerstvé a nachystné in time. To je důležuté zejména pro výrobny s několikasměnným provozem.

Dodaná technologie:

Elektrická stopkynárna Provematic PS 21 (ABBU)