Kompletní vybavení pekárny a kavárny Coo laczek v Karviné. Tato řemeslná pekárna se zaměřuje na výrobu originálních indických koláčků z kynutého těsta s různorodými náplněmi. Pan Dúška, majitel a hlavní pekař, v jedné osobě si velmi potrpí na kvalitní suroviny, skvělý vzhled i chuť. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tento trh je na Karvinsku již plný, opak je pravdou. Poptávka po kvalitních pekařských výrobcích, které osvěží obědovou či poradovou rutinu se naopak velmi zvyšuje. Pokud budete mít cestu do Karviné, určitě se zastavte v Karviné na náměstí, kde si můžete koláčky vychutnat spolu s vynikající kávou, kterou si můžete dopřát rovněž v kavárně Coo laczek.

Dodaná technologie:

Hnětení těsta: MacPan MXR 30

Dělička těsta: MacPan SMT 30

Stopkynárna: Gemm AFLV 20

Kynárna: Unox BakerTop

Pec: Unox BakerTOP XEBC 10-EU GBR

Kávovar: Electra + freshový mlýnek

Vybavení pizzerie Na Hřišti ve Frýdlantu nad Ostravicí. Kompletní dodávka výrobní technologie a baru. Perlou kuchyně je elektrická rotační pizza pec EffeUno Octagon 25, která zvládne vyrobit 72 pizz za hodinu. Dále v ní mohou připravit ryby, steaky, lasagne. Díky dokonalé izolaci nedochází k tepelným ztrátám, díky otočnému šamotovému talířy je připravovaný produkt neustále pod dohledem.

Dodaná technologie:

Vybavení prodejny pečiva Smékalova pekařství. Toto pekařství s více než stoletou tradicí si zakládá na lokálnosti a přírodnosti surovin. V nově otevřeném obchodním centru Trhy Stromovka si každý přijde na své.

Dodaná technologie:

Chladící vitrína: JUKA Rafaello 130

Neutrální vitrína: JUKA Rafaello 100

Vybavení pizzerie Palermo v Karlových Varech. Díky zkušenostem kuchařů slouží pizzapec RPM 120 wood nejen k přípravě tradiční sicilské pizzy, ale i k přípravě ryb, lasagne, steaků a dalších vynikajících pokrmů. Zároveň se v peci peče vlastní pečivo, která má dokonalou příchuť olivového dřeva, a to opravdu přírodní!

Dodaná technologie:

Pizzapec: RPM 120 wood (stavěná na místě)

Chlazení: chladící stoly NORDline

Vakuová balička: VAC 260

Vybavení řemeslné pekárny s úzkým zaměřením pro výrobu francouzských baget a croissantů z přírodních surovin. Tato malá brněnská pekárna se specializuje na výrobu máslových croissantů, nebo baget z omládku. Firma Maláč s.r.o. se specializuje na malé a střední pekárny, které chtějí svůj koncept stavět nejen na jednoduchosti, ale i na kvalitě nabízených produktů. Z více než 20 leté zkušenosti jsme schopni odborně vybrat právě takové zařízení řemeslné pekárny, které odpovídá kvalitativním i finančním potřebám zákazníka.

Právě kváskové pečivo je v současnosti velmi oblíbené a představuje jeden z volných segmentů pekařského trhu. Každoročně se zvyšující odběry do restaurací a kaváren jsou toho jednoznačným důkazem. Zároveň je vhodné, pokud je producentem malá řemeslná pekárna, která je schopna pružně reagovat na všechny potřeby konečného zákazníka a může tak nabídnout pečivo nejen chutné, ale i vhodné pro alergiky.

Při výběru technologií jsme postupovali opatrně, abychom nezničili krásu ručního pekařského řemesla a přitom jsme dokázali zefektivnit výrobu do takové míry, že je dnes schopna zásobovat i významné brněnské restaurace a kavárny...

Použitá technologie: