Vybavení pizzerie Na Hřišti ve Frýdlantu nad Ostravicí. Kompletní dodávka výrobní technologie a baru. Perlou kuchyně je elektrická rotační pizza pec EffeUno Octagon 25, která zvládne vyrobit 72 pizz za hodinu. Dále v ní mohou připravit ryby, steaky, lasagne. Díky dokonalé izolaci nedochází k tepelným ztrátám, díky otočnému šamotovému talířy je připravovaný produkt neustále pod dohledem.

Dodaná technologie:

Vybavení pizzerie Palermo v Karlových Varech. Díky zkušenostem kuchařů slouží pizzapec RPM 120 wood nejen k přípravě tradiční sicilské pizzy, ale i k přípravě ryb, lasagne, steaků a dalších vynikajících pokrmů. Zároveň se v peci peče vlastní pečivo, která má dokonalou příchuť olivového dřeva, a to opravdu přírodní!

Dodaná technologie:

Pizzapec: RPM 120 wood (stavěná na místě)

Chlazení: chladící stoly NORDline

Vakuová balička: VAC 260

Vybavení řemeslné pekárny s úzkým zaměřením pro výrobu francouzských baget a croissantů z přírodních surovin. Tato malá brněnská pekárna se specializuje na výrobu máslových croissantů, nebo baget z omládku. Firma Maláč s.r.o. se specializuje na malé a střední pekárny, které chtějí svůj koncept stavět nejen na jednoduchosti, ale i na kvalitě nabízených produktů. Z více než 20 leté zkušenosti jsme schopni odborně vybrat právě takové zařízení řemeslné pekárny, které odpovídá kvalitativním i finančním potřebám zákazníka.

Právě kváskové pečivo je v současnosti velmi oblíbené a představuje jeden z volných segmentů pekařského trhu. Každoročně se zvyšující odběry do restaurací a kaváren jsou toho jednoznačným důkazem. Zároveň je vhodné, pokud je producentem malá řemeslná pekárna, která je schopna pružně reagovat na všechny potřeby konečného zákazníka a může tak nabídnout pečivo nejen chutné, ale i vhodné pro alergiky.

Při výběru technologií jsme postupovali opatrně, abychom nezničili krásu ručního pekařského řemesla a přitom jsme dokázali zefektivnit výrobu do takové míry, že je dnes schopna zásobovat i významné brněnské restaurace a kavárny...

Použitá technologie:

Vybavení prodejny pečiva Smékalova pekařství. Toto pekařství s více než stoletou tradicí si zakládá na lokálnosti a přírodnosti surovin. V nově otevřeném obchodním centru Trhy Stromovka si každý přijde na své.

Dodaná technologie:

Chladící vitrína: JUKA Rafaello 130

Neutrální vitrína: JUKA Rafaello 100

Vybavení pizzerie pro Arcibiskupství olomoucké. Nová restaurace v centru Olomouce, která nabízí především italskou kuchyni založenou na kvalitních a čerstvých surovinách. Zkrátka však nepřijdou ani milovníci české kuchyně, či skvělých vín. Perličkou provozu je pak vlastní pražená káva, která zpříjemní Váš pobyt.