The Grils, Praha
kompletní vybavení restaurace a grilu pro stylovou provozovnu The Grils. Otevřený gril s automatickým otáčením kuřat, atypické chladící stoly, nerezový nábytek na míru, myčky Kromo nejvyšší řady Premium. V Grils se nechali inspirovat mexickými a americkými bary, kde jsou marinovaná pečená kuřata již legendou. Aby vyhověli nejnáročnější klientele mají vlastního farmáře pro chování kuřat, vlastní zančku cideru i piva. Sami si pečou chleba i praží kávu. Zkrátka vše. co může náročný (nejen) pražský host požadovat...
Použitá technologie:
- Chladící stoly: atypické výčepní a chladící stoly na míru
- Chlazení: NORDline
- Termika: na míru vyrobený kovaný gril s automatickýn otáčením kuřat
- Pec: statická elektrická pec Alba
- Mycí technologie: Kromo Premium 50 a Premium 40
- Výrobník ledu: NTF SL35W
- Chladící box na míru
- nerezový nábytek na míru
- výčepní zařízení Lindr
Školní jídelna Kamechy II, Brno
Pro nově vznikající mateřskou školku na brněnských Kamechách jsme vybavili školní jídelnu, která nyní bude zásobovat nejen tuto školku, ale i další přilehlé. Pro nově vybudovanou čtvrť tak vzniká skvělé zázemí v podobě moderní gastronomie pro nejmenší obyvatele. V rekordním čase tak vzniklo zařízení pro více než 150 strávníků a my jsme rádi, že jsme k tomtuto úspěšnému dílu mohli přispět svým dílem. Vybavení se sestává z kuchyně, chlazeného skladu, několika suchých skladů a 6 výdejen stravy.
Použitá technologie:
- Vařidla: Lotus a indukce Berner
- Konvektomat: Retigo Blue Vision 1011 i
- Varné kotle: Mareno 50 a 100 litrů
- Chlazení: NORDline, Juka, Gemm
- Multifunkční pánev: Olis Basta Extreme
- Myčka černého nádobí: ATA ALP 01GS
- Myčky bílého nádobí: Kromo Premium
- Zpracování zeleniny: CL 20 Bistro (Robot Coupe)
- Automatická dělička těsta
- nerezový nábytek na míru vč. výdejních van a chladích zařízení
Bistro Soupárna, Brno
Nové bistro francouzského střihu se zaměřením na polévky, saláty a výrobu vlastního domácího pečiva. Podle investora je polévkárna a francouzské bistro něco, co brněnské gastronomii chybí. Přijďte i Vy ochutnat něco málo z francouzské kuchyně...
Použitá technologie:
- Varná technologie: Berto´s (řada Macros 700)
- Konvektomat: Unox MindMap XEVC-0511 Plus
- Chlazení: NORDline
- Mytí: myčka Silanos A670 Digital
- Vitríny HKK Kubus na míru se zapuštěním do baru
- nerezový nábytek na míru
- kávovar: Electra S2 + freshový mlýnek Fiorenzato
Jean Paul´s Bistro, Brno
V nově otevřené brněnské tržnici na Zelném trhu jsme otevřeli nový, unikátní provoz zaměřený na čerstvé italské pochoutky a sýry. Vlastní výroba těstovin ze semolinové mouky, pečlivě vybraná italská vína, sýry a další delikatesy. To vše si můžete vychutnat buď na místě, nebo si odnést domů. Jelikož majitel bistra je zároveň i šéfkuchařem, je kvalita připravovaných pokrmů více než zaručena.
Použitá technologie:
- Termika: indukční sporák a vařič těstovin Berner
- Výrobník těstovin: Fimar MPF2,5N
- Mycí technologie: myčka ATA AF520PS
- Chlazení: NORDline
- nerezové pracovní desky
- nerezová digestoř
Výdejna jídel Bzenecká, Brno
Kompletní vybavení výdejny jídel pro kulturní sál v Brně-Vinohradech na Bzenecké ulici. Nově otevřená výdejna jídel bude slouži všem občanům při obecních plesech a zábavách. Provozovna byla osazena nerezovým nábytkem na míru, barovou myčkou Winterhalter nebo chlazením NORDline.
Použitá technologie:
- Chlazení: lednice UR 400, chladící komora na odpad JK 79
- Mytí: barová myčka Winterhalter UC-L
- Ohřevná technologie: vodní lázně, vyhřívané zásobníky na talíře, elektrický kotlík na polévku
- Nerezová technologie: mycí stůl, nástěnné skříňky, nerezový regál, pracovní stůl, svařované dřezy na mytí termoportů, svařovaný servírovací vozík



