Vybavení řemeslné pekárny s úzkým zaměřením pro výrobu francouzských baget a croissantů z přírodních surovin. Tato malá brněnská pekárna se specializuje na výrobu máslových croissantů, nebo baget z omládku. Firma Maláč s.r.o. se specializuje na malé a střední pekárny, které chtějí svůj koncept stavět nejen na jednoduchosti, ale i na kvalitě nabízených produktů. Z více než 20 leté zkušenosti jsme schopni odborně vybrat právě takové zařízení řemeslné pekárny, které odpovídá kvalitativním i finančním potřebám zákazníka.

Právě kváskové pečivo je v současnosti velmi oblíbené a představuje jeden z volných segmentů pekařského trhu. Každoročně se zvyšující odběry do restaurací a kaváren jsou toho jednoznačným důkazem. Zároveň je vhodné, pokud je producentem malá řemeslná pekárna, která je schopna pružně reagovat na všechny potřeby konečného zákazníka a může tak nabídnout pečivo nejen chutné, ale i vhodné pro alergiky.

Při výběru technologií jsme postupovali opatrně, abychom nezničili krásu ručního pekařského řemesla a přitom jsme dokázali zefektivnit výrobu do takové míry, že je dnes schopna zásobovat i významné brněnské restaurace a kavárny...

Použitá technologie:

Vybavení pizzerie pro Arcibiskupství olomoucké. Nová restaurace v centru Olomouce, která nabízí především italskou kuchyni založenou na kvalitních a čerstvých surovinách. Zkrátka však nepřijdou ani milovníci české kuchyně, či skvělých vín. Perličkou provozu je pak vlastní pražená káva, která zpříjemní Váš pobyt.

 

Zděnná pizza pec na dřevo Pavesi RPM 140 wood pro rekonstrukci pizzerie v Kutné Hoře. Naše firma postavila tuto pec přímo na přání zákazníka až na místě, čímž jsme dosáhli umístěné stylové pece v jinak nepřístupném prostoru.

Rekonstrukce části kuchyně a mycího centra pro pizzerii Acapulco ve Vyškově.

Použitá technologie:

Kompletní vybavení pizzerie pro hotel Resort Dolní Morava.

Použitá technologie:

  • Chlazení: Gemm srl (pizza stoly, saladety, chl. skříně)
  • Termika: EffeUno (pizza pec F44), infralampy