Kompletní vybavení pizzerie a restaurace Pizzeria Černice. Na malém prostoru kuchyně se nám podařilo zakomponovat veškeré požadované vybavení.

Použitá technologie:

  • Varná technologie: Indukční spotřebiče Berner, vodní fritéza Movilfrit, salamander Giorik
  • Chlazení: Gemm (chladící stoly, podestavby, šoker), NTF (výrobník ledu)
  • Pizza pec: Morello Forni FRV 120
  • Mytí: Winterhalter UC-L

Kompletní vybavení pizzerie, restaurace a baru ve slovenské obci Kechnec. Jedná se o celkové dokončení díla, které bylo součástí vybavení multifunkčního domu, kam jsme již dodávali cukrárnu, pekárnu a cukrářskou výrobnu.

Použitá technologie:

Varná technologie: konvektomat Lainox Heart 6, varná technologie Asber a RedFox

Pizzapec: EffeUno F44

Mytí: D-wash

Chlazení: Vestfrost a NTF

Kávovar: Fiamma Atlantic CV

Pekařská pec Unox XEBC 10EU Plus pro rodinnou pekárnu Pablo Escobar baru. Tato pekárna se specializuje na výrobu hamburgerových housek z pravého kvásku s přísadou kvalitních ingrediencí. Pablova pekárna je , stejně jako my , přesvědčena, že v moderních pekárnách najdou své umístění i exotické přísady jako tymián nebo koriandr.