Pekárna U Hanáků, Zlaté Hory
Vybavení řemeslné pekárny U Hanáků ve Zlatých Horách. Poctivá ruční řemeslná výroba kváskového pečiva, jako je chléb, bagety, vánočky. V nabídce jsou i ručně vyráběné hořčice. Pokud budete v Jeseníkách, určitě se nezapomeňte zastavit v poctivé domácí pekárně pracujícími s přírodními surovinami a bez aditiv.
Dodaná pekařská technologie:
- Pec: Unox BakerTop XECB-06EU-EPR
- Hnětač: Berta 25
- nerezový nábytek
- ošatky na kynutí chleba
- plechy na bagety
- pekařské plechy
Pekárna Carlini, Brno
Vybavení řemeslné pekárny Carlini v Brně. Michaela a Antonio se rozhodli zvětšit svoji dosavadní pekárnu a přestěhovat se blíže svým zákazníkům do centra Brna, na ulici Smetanova. Pekárnu rozšířili o bistro s drobným občerstvením a zvětšil se i prostor pro školení a kurzy. Výroba loupáčků z kvásku, kváskových chlebů z mouky mleté na kamenných mlýnech, italské delikatesy přímo od farmářů a vinařů. Celé portfolio najdete na: www.carlini.cz
Dodaná technologie:
- Etážová elektrická pec Esmach
- Spirálový hnětač Esmach s připojení na vodu (směšuje a dávkuje vodu)
- Elektrický konvektomat Unox ChefTop
- myčka nádobí ATA B35PS
- chladící stůl Gemm Planet
- šokový zchlazovač/zmrazovač Gemm BCB05
- lednice Liebherr
- nerezový nábytek na míru
- infralampy
- chladící vitrína Cubus od HKK
Bistro Špageta, Brno
Klasický koncpet pastafoodu zažívá v Brně značnou renesanci. Ačkoliv by se mohlo zdát, že všechny nabídky a přání jsou již vyplněny, přichází bistro Špageta s pokusem posunout tento trh zase o kousek dál. Vše je založeno na čerstvých surovinách, vlastní výrobě těstovin, pesta a dalších surovin, které do značné části určují, jak bude jídlo chutnat.
Použitá technologie:
- Varná technika: RedFox
- výrobník těstovin Fimar MPF 4N
- chlazení NORDline
- nerezový nábytek na míru
Pizzerie Don Giovanni, Lanškroun
Elektrická stopkynárna pro velkovýrobnu pizzy Don Giovanni v Lanškrouně. Stopkynárny využijí zejména ti pekaři a pizzaři, kteří potřebují zvýšit kapacitu výroby při zachování stávajícího modelu výrobu. Těsto je vždy čerstvé a nachystné in time. To je důležuté zejména pro výrobny s několikasměnným provozem.
Dodaná technologie:
Elektrická stopkynárna Provematic PS 21 (ABBU)