Nabízíme Vám servis strojů na točenou i kopečkovou zmrzlinu. Jelikož se nám pomalu ale jistě blíží ke konci zmrzlinová sezóna, bylo by vhodné myslet i na Vaše výrobní prostředky, které poctivě celou sezonu sloužily a nyní si rovněž zaslouží trošku péče a zvýšené pozornosti. Během sezóny jste třeba ne každé klepnutí nebo vrznutí řešili, ale teď je ten správný čas tyto záležitosti vyřešit a předejít tak větším problémům, které by Vás mohly doběhnout v další sezóně. Pamatujte, že v sezóně je množství požadavků na servis několikanásobně zvýšené a čekací intervaly se pak mohou prodloužit až na dny.

Jaké servisní služby nabízíme?

  • Servis strojů na točenou zmrzlinu (značky: Smach, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Telme, ElectroFreeze)
  • Servis strojů na kopečkovou zmrzlinu (značky: Telme, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Smach/Crystal, Valmar, Ott-Freezer, Nemox)
  • Servis výrobníků ledové tříště (značky: GBG, Carpigiani, Cattabriga, Sencotel, SPM, CAB)
  • Servis výrobníků šlehačky (značky: Telme, Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Thermoplan)

 

Co servisní prohlídka obsahuje?

  • kontrola výkonu kompresoru a těsnosti chladícího okruhu
  • kontrola převodovek, ložisek, řemenů, kontrola čerpadel (případná oprava)
  • vyčistění kondenzátorů
  • kontrola opotřebitelných náhradních dílů a případný seznam s návrhem na výměnu (stěrky, kolečka, těsnění)
  • Seznam dílů a prací potřebných ke správnému chodu stroje vč. cen. Po jeho odsouhlasení pak bude následně proveden i servis. Vždy víte předem, kolik Vás servis bude stát.
  • každý stroj je odzkoušen se zmrzlinou (tříští, šlehačkou), vyčištěn a vydezinfikován

 

Jak na to?

  1. Zavolejte nám na telefon +420 548 217 353, nebo napište na email a domluvte si svůj termín servisní prohlídky.
  2. Stroj buď dovezte, nebo Vám jej svezeme my (podle domluvy). Nikdy stroj nevozte bez předchozí domluvy!
  3. Stroj základně vyčistěte. Do servisu vozte stroje s elementární očistou (ne plné zkažené zmrzliny atd).