- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás pozvali na 46. mezinárodní cukrářský a zmrzlinářský veletrh Sigep, který se koná v italském městě Rimini. Novinky a inspiraci ze světa cukrářství, čokolatiérství a zmrzlinářství můžete načerpat od soboty 18. do středy 22.ledna 2025.
Pokud veletrh navštívíte, máme pro Vás pár tipů na stánky, které byste neměli minout:
Telme srl, hala A5, stánek č.41 _ cukrářské a zmrzlinové stroje
FBM srl, hala B3, stánek č.40 _ tempírky na čokoládu a cukrářské stroje
GEMM srl, hala C3, stánek 126 _ chlazení, stopkynárny, šokery a luxusní vinotéky
Master Martini, hala A5, stánky č.121-127 _ dodavatel cukrářských a zmrzlinových ingrediencí
Everlasting, hala D3, stánek č.14 _ velkokapacitní lednice, mrazáky a multifunkční šokery
Budeme Vám k dispozici celý víkend na stánku našeho generálního partnera, italské firmy Telme.
Těšíme se na Vás,
tým MALÁČ sro
- Podrobnosti
Vážení zákazníci, milí partneři,
velice Vám děkujeme za letošní úžasnou spolupráci a přejeme Vám krásné prožití Vánoc, a do nového roku 2025 hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchů! Velice si vážíme naší letošní spolupráce a těšíme se na tu v příštím roce.
Abychom načerpali dostatečné množství sil vezměte prosím na vědomí, že od 20. prosince 2024 do 01.01.2025 máme zavřeno. Budeme se na Vás opět těšit od 02.ledna 2025.
Váš tým MALÁČ sro
- Podrobnosti
CUKRAŘINA NENÍ DŘINA! NEVĚŘÍTE? SLEDUJTE ;)
Pokud řešíte jak vyrobit odpalované těsto, krémy či ganáž bez zbytečné a namáhavé ruční práce, zkuste si u nás otestovat Ribot. Úžasný pomocník v každé cukrárně a pekárně, která vyrábí odpalované těsto, krémy, ganáž, marmelády nebo třeba vlastní zmrzlinu. Snadno, rychle, vždycky stejně a bez hrudek. Přijďte si i Vy vyzkoušet náš stroj ať se přesvědčíte na vlastní ruce a oči.
Kdy: 23. a 24.10.2024
Kde: náš showroom, MALÁČ sro, Matlachova 35, Brno-Slatina, https://www.google.com/maps/place/MAL%C3%81%C4%8C+s.r.o./@49.1774891,16.6870798,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x4712eb213fd9171d:0x5f93e641c7611df0!8m2!3d49.1774856!4d16.6896547!16s%2Fg%2F1tf646gn?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
- Podrobnosti
Dvoudenní profesionální kurz výroby řemeslné zmrzliny z přírodních surovin.
Vážení zákazníci,
Zveme Vás na kurz výroby řemeslné zmrzliny. Absolvováním kurzu získáte přehled o jednotlivých surovinách pro výrobu vlastní kvalitní řemeslné zmrzliny, jejich vlastnostech a způsobu, jakým ovlivňují finální podobu zmrzliny. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základními recepturami a způsobem jak je vytvářet tak, aby zmrzlina odpovídala přesně Vašim představám o chuti, kvalitě a konzistenci. Kurz pokračuje praktickými ukázkami výroby gelata a sorbetu.
Harmonogram:
Čtvrtek 21. listopadu - teoretická část (složení zmrzliny, základy balancování, praktická ukázka počítání receptur, pasterace)
Pátek 22. listopadu - praktická část (výroba zmrzliny, aktivní zapojení účastníků kurzu)
Po celou dobu kurzu je možné se ptát či přicházet s vlastními nápady. Důležité pro nás je, abyste získali znalosti, které ve své praxi zúročíte.
Kvůli omezené kapacitě se prosím registrujte na nebo na tel. +420 736 484 539. Děkujeme.
Cena kurzu je 2.000,- Kč bez DPH za osobu. V ceně je certifikát o absolvování kurzu, dále kompletní zmrzlinový manuál a všechny receptury, které spolu na kurzu vytvoříme.
Pro absolventy kurzu máme připraveny zvýhodněné cenové nabídky na veškerá zařízení k výrobě kopečkové zmrzliny od společnosti TELME.
Posuňte Vaše dovednosti na vyšší úroveň.
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
dovolte, abychom Vás pozvali na pekařský veletrh Südback, který se koná v německém městě Stuttgart. Jedná se o čistě jednostranně oborově zaměřený veletrh, kde si můžete prohlédnout produktové a strojní novinky z oboru.
Kdy?
Od 26. do 29.10.2024
Kde?
Veletrhy Stuttagrt, Messepiazza 1, Stuttagrt, 70629.
https://www.google.com/maps/place/Parkplatz+Messe+Stuttgart+P26+APCOA/@48.6935621,9.1859314,17z/data=!4m6!3m5!1s0x4799c29561fc1fc1:0xedbe87dfba70bf58!8m2!3d48.6937498!4d9.1868755!16s%2Fg%2F11f54zbwzl?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwNC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Koho mohu vidět?
- Rondo, nejlepšího výrobce linek pro jemné pečivo a rozvalovací stroje. HALA 7, stánek 7B37
- Pfahnl, dodavatel surovin pro pekaře. HALA 8, stánek 8E11
- Ireks Enzyma, dodavatel surovin pro pekaře, HALA 9, stánek 9C32
- Delta, přední výrobce směšovačů vody a kráječek chleba, HALA 9, stánek 9C01
- Anneliese, výrobce plechů a forem, HALA 7, stánek 7D29