Jak jsem již v titulku naznačil, ve spolupráci s rodinnou společností ICETECH se nám podařilo rozšířit portfolio o Italské výrobníky točené zmrzliny. Do konce června také za zaváděcí ceny. Společně dokážeme nakonfigurovat od kompaktních jednopák až po třípákové modely Supermax, s kapacitou až 1.120 zmrzlin/hod. Kompletní nabídku gravitačních strojů naleznete ZDE a stroje s nášlehem ZDE.

Nyní si tedy můžete vybrat z více značek pod jednou střechou. Společnost SMACH, která je v segmentu cena/výkon a je určena jako mezistupeň mezi Čínskými BQ (a jeho obdobami) a společnost ICETECH, která je nově naší luxusní značkou, přinášející vysokou kvalitu, výkonnost a renomé Italské značky.

Proč jsme se rozhodli právě pro ICETECH?
- konstrukční zpracování strojů, to, co zákazník nevidí, ale zkušený technik pozná
- rychlost a flexibilita v prodejní i poprodejní fázi ze strany výrobce
- know-how v oblasti průmyslových linek na výrobu zmrzliny

Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?

Vivo Gelato:

Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )

 

+ výrazná úspora místa

+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny

- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky

- omezený počet druhů proti klasické vitríně

 

Gelo Standard:

Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )

+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny

+ velká pestrost druhů

+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice

+ krásný design sladěný s provozovnou

- dražší řešení oproti Vivo gelato

- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)

 

 

Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?

Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.

 

Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!

 

Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:

  • přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
  • plná komunikace v češtině
  • příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
  • 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
  • výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)

Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:

  • zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
  • krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
  • odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
  • vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
  • výroba karamelu
  • výroba marcipánu

K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:

  • stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
  • stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
  • stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
  • stroj pro vaření panna cotty
  • stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
  • rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
  • výroba zápary
  • výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows

 

Jak využiji Ribot v pekárně:

  • vaření krémů
  • výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
  • výroba zápary

 

Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):

  • výroba vlastní majonézy, dipů
  • vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
  • napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
  • vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
  • vaření těstovin (vlastní speciální koše)
  • výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
  • výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
  • výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů

 

Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:

https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s

https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs

https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0

 

Vážení přátelé,

všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii, kde si budete moci prohlédnout a ochutnat nové trendy pro výrobu točené i kopečkové zmrzliny. Co by letos nemělo v žádné cukrárně a kavárně chybět? A na čem to vyrobit? Jaké jsou současné trendy ve výrobě a prodeji? To všechno zodpovíme v úterý 29.03.2022 v Brně a ve čtvrtek 31.03.2022 v Praze.

Jaký je plán?

Od 10:00 do 13:00 _ vytváření receptur, výběr těch nejlepších surovin, osvědčené postupy výroby _ možnost konzultací s italskými profesionály

Od 13:00 do 17:00 _ ochutnávka všech příchutí, novinek i stálic, které by neměly ve vitríně chybět

 

Kde a kdy?

Brno: úterý 29.03.2022 od 10:00, Designhotel Noem Arch _

Odkaz na mapu.

 

Praha: čtvrtek 31.03.2022 od 10:00, Hotel Chvalská tvrz

Odkaz na mapu.

 

Musím se registrovat?

Nemusíte, ale uvítáme to :) , nebo na +420 548 217 353

 

aslider001

 

Vážení zákazníci, milí partneři,

mnohokrát Vám děkujeme za letošní krásnou spolupráci, protože v této době je každá spolupráce vskutku vzácná a vážená. Letos jí bylo opravdu hodně a my jsme za ní vděční, protože víme a vidíme, jaká situace je kolem nás. Společně jsme navzdory okolnostem dokázali rozjet Vaše nové úžasné projekty, zrekonstruovat provozovny a doplnit Vaše stávající výrobny tak, abyste se posunuli zase o kousek dál.

Do nového roku 2022 vám všem přejeme pevné zdraví, hodně obchodních i životních úspěchů a navíc , jako bonus , jedno speciální přání, které se Vám splní :)

 

Protože pro příští rok chystáme několik novinek, potřebujeme si na ně odpočinout a připravit se na ně. Z tohoto důvodu , prosím , vezměte na vědomí, že:

od 23.12.2021 do 02.01.2021 budeme mít zavřeno. V opravdu naléhavých případech se , prosím , obraťte na svého obchodního zástupce, nebo servisní oddělení

+420 731 508 460, pan Kučera _ žádost o servis

budeme rádi, když naši dopravci a dodavetelé budou koordinovat své kroky na telefonu: +420 736 484 539, pan Šťastný