Zveme Vás všechny na podzimní kurzy Zmrzlinové školy z čistě přírodních surovin. Spolu s naším lektorem Vám odkryjeme tajemství úspěchu slavného italského zmrzlináře Alberta Palliniho, oceněného 3 kornouty slavným italským průvodcem Gambero Rosso. Tuhle cestu razíme už několik let, výroba zmrzliny z čistě přírodních surovin bez zbytečných "éček" je základem pro úspěch naší zmrzliny a může být i té Vaší.  V dnešní době navíc výroba z primárních surovin ušetří spoustu peněz, které byste jinak museli věnovat do drahých prefabrikátů. Přijďte a naučte se, jak se vytváří receptury, jak se vyrábí zmrzlina, která se vyrábí takřka sama. Cena kurzu je 1.000,- Kč (bez DPH) na osobu.
Kvůli omezené kapacitě míst se , prosím , registrujte na: , nebo na telefonu +420 548 217 353

Co Vás čeká:

ÚTERÝ 29.11.2022 _ dopoledne _ začínáme v 09:30

  • z čeho se zmrzlina skládá
  • Jak se počítá receptura
  • Jak postupovat, pokud receptura sedí, ale zmrzlina se mi nezdá
  • Založíme paster

ÚTERÝ 29.11.2022 _ odpoledne

  • Praktická ukázka počítání receptur
  • Tipy a triky při počítání
  • Výroba zmrzliny
  • Testování a ochutnávka

 

STŘEDA 30.11.2022 _ dopoledne

  • praktické ukázky výroby zmrzliny
  • sami si vyzkoušíte zmrzlinu vyrobit (uvařit a vyrobit)
  • ochutnávka a hodnocení zmrzlin

 

STŘEDA 30.11.2022 _ odpoledne

  • tipy a triky při výrobě
  • konzultace Vašich stávajících receptur
  • diskuze účastníků

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás pozvali na veletrh Südback, který se bude konat od soboty 22. do úterý 25. října v německém městě Stuttgart. Po veletrhu IBA se jedná o prakticky nejvýznamější veletrh pro pekaře a velké cukráře v Evropě. Najdete nás na stáncích našich stálých partnerů HOBA, RONDO a KAAK Group.

Pokud byste potřebovali pomoct s lístky, určitě se neváhejte ozvat.

Srdečně Vás zveme, team Maláč s.r.o.

Rotační pec za skvělou cenu - to je Mantegna. Italský výrobce Cuppone tímto krokem přináší výhody rotačních pecí širší veřejnosti.

Kompaktní elektrická pizza pec s rotačním dnem za skvělou cenu! Vybavena moderním ovládacím panelem, nad kterým nebudou muset Vaši kuchaři bádat s možností uložení až 99 programů. Šikovným pomocníkem je také sběrač odrobinek v přední části, který lze jednoduše vyjmout. K dokonalému výsledku pečení přispívá speciálně tvarovaná pečicí komora a 25 mm silná deska, která dokonale rozprostře teplotu až 500 °C.

Odkaz na produktové info

Nabízíme Vám servis strojů na točenou i kopečkovou zmrzlinu. Jelikož se nám pomalu ale jistě blíží ke konci zmrzlinová sezóna, bylo by vhodné myslet i na Vaše výrobní prostředky, které poctivě celou sezonu sloužily a nyní si rovněž zaslouží trošku péče a zvýšené pozornosti. Během sezóny jste třeba ne každé klepnutí nebo vrznutí řešili, ale teď je ten správný čas tyto záležitosti vyřešit a předejít tak větším problémům, které by Vás mohly doběhnout v další sezóně. Pamatujte, že v sezóně je množství požadavků na servis několikanásobně zvýšené a čekací intervaly se pak mohou prodloužit až na dny.

Jaké servisní služby nabízíme?

  • Servis strojů na točenou zmrzlinu (značky: Smach, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Telme, ElectroFreeze)
  • Servis strojů na kopečkovou zmrzlinu (značky: Telme, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Smach/Crystal, Valmar, Ott-Freezer, Nemox)
  • Servis výrobníků ledové tříště (značky: GBG, Carpigiani, Cattabriga, Sencotel, SPM, CAB)
  • Servis výrobníků šlehačky (značky: Telme, Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Thermoplan)

 

Co servisní prohlídka obsahuje?

  • kontrola výkonu kompresoru a těsnosti chladícího okruhu
  • kontrola převodovek, ložisek, řemenů, kontrola čerpadel (případná oprava)
  • vyčistění kondenzátorů
  • kontrola opotřebitelných náhradních dílů a případný seznam s návrhem na výměnu (stěrky, kolečka, těsnění)
  • Seznam dílů a prací potřebných ke správnému chodu stroje vč. cen. Po jeho odsouhlasení pak bude následně proveden i servis. Vždy víte předem, kolik Vás servis bude stát.
  • každý stroj je odzkoušen se zmrzlinou (tříští, šlehačkou), vyčištěn a vydezinfikován

 

Jak na to?

  1. Zavolejte nám na telefon +420 548 217 353, nebo napište na email a domluvte si svůj termín servisní prohlídky.
  2. Stroj buď dovezte, nebo Vám jej svezeme my (podle domluvy). Nikdy stroj nevozte bez předchozí domluvy!
  3. Stroj základně vyčistěte. Do servisu vozte stroje s elementární očistou (ne plné zkažené zmrzliny atd).

 

Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?

Vivo Gelato:

Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )

 

+ výrazná úspora místa

+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny

- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky

- omezený počet druhů proti klasické vitríně

 

Gelo Standard:

Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )

+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny

+ velká pestrost druhů

+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice

+ krásný design sladěný s provozovnou

- dražší řešení oproti Vivo gelato

- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)