- Podrobnosti
Kurz výroby řemeslné zmrzliny. Z přírodních surovin, bez nesmyslů a s jasným směřováním k praxi.
Přemýšlíte nad zmrzlinovým řemeslem, ale chybí Vám znalosti a praxe? Chcete se naučit dělat svoji vlastní zmrzlinu, vytvářet své vlastní receptury a odlišit se tak od jakékoliv konkurence? Pak právě pro Vás je určen tento kurz.
Absolvováním kurzu získáte přehled o základních zmrzlinových surovinách pro výrobu vlastní kvalitní řemeslné zmrzliny, jejich vlastnostech a způsobu, jakým ovlivňují finální podobu zmrzliny. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základními recepturami a způsobem jak je vytvářet tak, aby zmrzlina odpovídala přesně Vašim představám o chuti, kvalitě a konzistenci. Kurz pokračuje praktickými ukázkami výroby gelata a sorbetu. V kurzu klademe důraz na vlastní zkušenost, chceme aby si každý vyzkoušel alespoň část výroby zmrzliny a získlad tak praktickou dovednost. Proto je kurz početně omezen.
Obsah kurzu po dnech:
Úterý 02. prosince:
- seznámení se základními přírodními surovinami (vlastnosti, na co si dát pozor)
- seznámení s různými způsoby výroby zmrzliny a jejich prezentací
- ukázka výpočtu receptru
- založení zmrzlinového základu (praktická ukázka)
Středa 03.prosince:
- praktická ukázka výpočtu vlastního receptu
- výroba zmrzliny
- specifické zmrzliny, aneb jak si prodloužit sezónu
- tipy a triky z praxe
Kde se kurz koná:
V našem showroomu na ulici Matlachova 35, Brno.
Cena: 4.990,- Kč ( bez DPH ) / osoba
Registrace: , +420 736 484 539. Kurz je kapacitně omezen.
Na uvedeném čísle nebo emailu rádi zodpovíme jakékoliv Vaše další dotazy.
Těšíme se na Vás!
tým MALÁČ :)
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás pozvali na největší evropský potravinářský veletrh, který přináší nejnovější trendy ze světa gastronomie, kávy a barmanského světa. Informace jsou moc a kdo bude znát aktuální trendy má značný nádskok před svojí konkurencí!
Tady nabízíme pár tipů, které byste rozhodně neměli minout:
Alba, pavilon 1, stánky F02-G02 _ špičkové kuchyně od renomovaného českého výrobce, ideální pro velkokapacitní kuchyně a provozy hromadného stravování
Berto´s , pavilon 3, stánek L35-M46 _ monoblokové kuchyně do michelinských restaurací, konvektomaty a multifunkční šokery
Gemm, pavilon 1, stánky G23-H34 _ prvotřídní chlazení, multifunkční šokery, luxusní vinotéky a skříně na staření masa
Retigo, pavilon 7, stánek C59-D66 _ přední český výrobce, který představí žhavou novinku, zbrusu novou řadu konvektomatů Vision!!!
JIPA, pavilon 7, stánek N57-P58 _ přední český výrobce multifunkčních varných center (pánví) a míchacích kotlů
MORA, pavilon 6, stánek K41 _ prémiové pizzapece ze Švédska, které oplývají vysokou kvalitou a nízkou spotřebou
Telme Spa, Pavilon 14, stánek C17-19 _ lídr ve světě řemeslné zmrzliny
Těšíme se na Vás!
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
Zveme Vás na kurz výroby řemeslné zmrzliny. Absolvováním kurzu získáte přehled o jednotlivých surovinách pro výrobu vlastní kvalitní řemeslné zmrzliny, jejich vlastnostech a způsobu, jakým ovlivňují finální podobu zmrzliny. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základními recepturami a způsobem jak je vytvářet tak, aby zmrzlina odpovídala přesně Vašim představám o chuti, kvalitě a konzistenci. Kurz pokračuje praktickými ukázkami výroby gelata a sorbetu.
Harmonogram:
Úterý 11.března - teoretická část (složení zmrzliny, základy balancování, praktická ukázka počítání receptur, pasterace)
Středa 12.března - praktická část (výroba zmrzliny, aktivní zapojení účastníků kurzu)
Po celou dobu kurzu je možné se ptát či přicházet s vlastními nápady. Důležité pro nás je, abyste získali znalosti, které ve své praxi zúročíte.
Kvůli omezené kapacitě se prosím registrujte na nebo na tel. +420 736 484 539
Cena kurzu je 5.000,- Kč bez DPH za osobu. V ceně je certifikát o absolvování kurzu, dále kompletní zmrzlinový manuál a všechny receptury, které spolu na kurzu vytvoříme.
Pro absolventy kurzu máme připraveny zvýhodněné cenové nabídky na veškerá zařízení a příslušenství k výrobě kopečkové zmrzliny.
Posuňte Vaše dovednosti na vyšší úroveň!
- Podrobnosti
Konečně jsou tady hezké dny, a Váš podnik se začíná plnit hosty až po strop? Tak schválně, jste na ně dobře připraveni? Níže píšeme pár tipů, které by letos rozhodně minout ani Vaši provozovnu...
Jste vidět?
Všechno začíná už tím, jestli o Vás zákazníci vůbec vědí! Můžete mít skvělou kávu, fanstatické dezerty, úžasnou zmrzlinu, ale nebudou-li to kolemjdoucí vědět, bude to marné. Velmi oblíbenou možností jak se zvidetelnit jsou naše 3D poutače na zmrzlinu. Využijte jejich skladovou dostupnost a bleskové dodání... https://www.malac.cz/cukrarny/poutace-na-zmrzlinu
Nabídka?!
Myslíte, že už nabízíte opravdu všechno co Vaši zákazníci očekávají? Je velmi těžké uspokojit všechny chutě náročných zákazníků, proto nabízíme pár tipů, které jsou u nás velmi populární.
- Stroje na tříšť a ledovou kávu, jsou nejrentabilnější v celé Vaší provozovně. Během 2 měsíců vyděláte veškeré náklady na pořízení stroje zpět!
- Točená zmrzlina. Pořiďte si pořádný stroj, který hravě obslouží jakkoliv dlouhou frontu bez sebemenších obtíží! Stroje máme skladem a nikdy není pozdě začít, návratnost stroje je za méně než dvě sezóny!
- Kopečková zmrzlina + nanuky. Gelato a nanuky zažívají opravdovou renesanci! Připojte se k lidem, kteří chtějí vyrábět čerstvou kvalitní zmrzlinu podle svého gusta. Poradíme jak na to a pomůžeme v začátcích. Návratnost investice je do 2 let.
- Milkshake.. jojo, taková ta klasika pro všechny. Zkušenější generace vzpomenou na mléčné bary, dětem můžete nabídnout chutnější a zdravější ekvivalent fastfoodu. Popularita této pochoutky každý rok roste a její návratnost se pohybuje mezi jednou a dvěmi sezónami.
Pokud byste se chtěli poradit, nebo probrat naše doporučení pro Váš provoz, jsme Vám k dispozici na telefonním čísle: 731 652 351
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás pozvali na 46. mezinárodní cukrářský a zmrzlinářský veletrh Sigep, který se koná v italském městě Rimini. Novinky a inspiraci ze světa cukrářství, čokolatiérství a zmrzlinářství můžete načerpat od soboty 18. do středy 22.ledna 2025.
Pokud veletrh navštívíte, máme pro Vás pár tipů na stánky, které byste neměli minout:
Telme srl, hala A5, stánek č.41 _ cukrářské a zmrzlinové stroje
FBM srl, hala B3, stánek č.40 _ tempírky na čokoládu a cukrářské stroje
GEMM srl, hala C3, stánek 126 _ chlazení, stopkynárny, šokery a luxusní vinotéky
Master Martini, hala A5, stánky č.121-127 _ dodavatel cukrářských a zmrzlinových ingrediencí
Everlasting, hala D3, stánek č.14 _ velkokapacitní lednice, mrazáky a multifunkční šokery
Budeme Vám k dispozici celý víkend na stánku našeho generálního partnera, italské firmy Telme.
Těšíme se na Vás,
tým MALÁČ sro



