Představujeme Vám automatický stroj na točenou zmrzlinu NILSOFT. Unikátní stroj s dotykovým displejem, autopasterací a možností polevů. V době kdy je každá šikovná pracovní síla drahá (nemluvě o příští vlně EET) je nasnadě se zamylet, jak ji smysluplně využít. A právě zde nachází uplatnění náš NILSOFT. Než abyste platili brigádníka i za čas, který nestráví prací, nebo obětovali některého ze svých šikovných zaměstananců, může vše zařídit stroj. Narozdíl od konkurence na českém trhu se jedná o špičkový stroj nové generace, stroj plný vychytaných možností, které Vám zpříjemní jeho užívání.

Nilsfot je do značné míry autonomní, dokáže sám vydat zmrzlinu, připravit další, vybrat peníze (žetony, platby kartou, mince, propojení s mateřským systémem) a v neposlední řadě informovat, že mu dochází zrmzlina v zásobníku a je potřeba ji doplnit.

Zmrzlinový stroj Smach Nilsoft je také vybaven autopasterací, zařízením, které umožňuje mytí stroje jednou za 2 až 4 týdny, aniž byste ohrozili kvalitu zmrzliny či své zákazníky. Samopasterační režim pasteruje (během nočního režimu) zbylou zmrzlinu ve stroji a tím zabrání její kontaminaci případně jinému znehodnocení.

Komunikace v 21. století...

probíhá přes chytré telefony a Nilsoft není výjimkou. Kontrola stavu stroje, prodeje zmrzliny, stavu směsi ve stroji, to vše přes Váš chytrý telefon!

Hlavní výhody:

  • sám vydává zmrzlinu = úspora peněz za pracovní sílu
  • sám se umyje = srovenjte, kolik peněz za práci, prostředky a vazelínu spotřebujete při mytí běžného stroje
  • sám kasíruje = žádná pokledna eet, maximálně hygienický provoz. Možnost napojení na mincovník, platbu kartou nebo platební terminál
  • rozmanitost nabídky = kromě zmrzliny můžete nabídnout až 3 druhy syrupů, ze kterých si vybere opravdu každý
  • komunikaci přes váš chytrý telefon = máte stroj neustále pod kontrolou. Kolik se prodalo zmrzlin, kolik zmrzliny ještě zbývá ve stroji...
  • svodoba výběru = u nás nikoho smluvně nevážeme k povinnému odběru směsí. Pokud Vám naše nebudou chutnat, můžete si brát od kohokoliv jiného!
  • moderní design = nepodceňujte vzhled stroje. Oproti konkurenci nabízíme krásné stroje s možností vlastního designu. Krásný design, to je vyšší prodejnost...

 

Jaké typy máem k dispozici?

Nilsoft EFE 1500: automatický stroj na zmrzlinu s podstavcem a sprchou pro snadnější mytí

Nilsoft EFE 1700: prémiová řada. Točená zmrzlina s 3 druhy polev, podstavcem, sprchou a vlastním designem.

 

Jak stroj pracuje?

https://www.youtube.com/watch?v=P7aes42Qs6U 

 

Vzhled stroje:

Jak už jistě tušíte, tak vzhled (polep) stroje vytvoříme přesně pro Vás na míru.

 

Konkurenční výhoda:

Rozumíme Vašemu byznysu a pomůžeme Vám růst. V době bezprecedentního konkurenčního boje Vám poskytneme ochranu Vašeho projektu. Pokud si u nás koupíte stroj, pak do dané oblasti již druhý stejný stroj nikomu jinému neprodáme. Předejme tak spolu nesmyslné konkurenční válce cen, kde peníze nevydělá nikdo..

Ve spolupráci s firmou Telme a Smach jsme pro Vá připravili nabídku 2 nejžádanějších modelů zmrzlinových strojů. Protože všechny zásoby které jsme si udělali na tuto sezonu jsou již rozprodány, tak Vám nabízíme zvýhodnění posledních skladových kusů.

Zmrzlinový stroj Smach EFE 4000 Mix Combi za 249.900,- Kč ( bez DPH ) 

Výkonný stroj na točenou zmrzlinu který kombinuje výrobu lahodné smetanové zmrzliny s nášlehem a poctivé hutné zmrzliny s kousky ovoce. Dlouhodobě se jedná o náš nejprodávanější model, který oslovuje zákazníky po celém světě. Rozumíme Vaše byznysu = ochrana Vaše projektu. Pokud si od nás koupíte tento stroj, pak společně spolu vymyslíme ochranné pásmo, kam druhý stejný stroj neprodáme. Tím získáte konkurenční výhodu, která bude , v kombinaci s Vaší zmrzlinou , prostě nepřekonatelná!

 

Výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 za 265.000,- Kč ( bez DPH )

Unikátní systém výroby kopečkové zmrzliny, kdy zmrzlinu nejen vyrobíte, ale i uchováte ve stroji. Tato novinka loňské sezony měla raketový nástup po celém světě a je stále  více populární. Narozdíl od klasické výroby totiž něpotřebujete žádné zvláštní místnosti nebo vitrínu či šoker. Jediný požadavek je prostor na stroj a jedinou investicí je stroj samotný. Výhodou také je, že je každý válec samostatně ovládaný, takže druhy zmrzliny můžete měnit i v průběhu dne, aniž byste přerušili celý prodej. Navíc, oproti konkurenci máte za stejnou cenu 3 válce o objemu 2 litry!

Rádi bychom Vás pozvali na den otevřených dveří, který se bude konat 15. a 16. března v prostorách našeho brněnského showroomu. K dispozici Vám budou všichni naši prodejci se kterými si můžete projít zrmzlinové stroje, vyrobit na nich zmrzlinu a sami si je vyzkoušet.

K dispozici Vám bude i naše zmrzlinová odbornice, která Vám pomůže v oblasti vlastních zmrzlinových receptur. Právě vlastní zmrzlinové receptury spolu s našimi unikátními stroji Gelshow a EFE 4000 Mix Combi tvoří nepřekonatelnou kombinaci, která oslovuje zákazníky po celém světě. Pokud by Vás svět gelata (kopečkové zmrzliny) zlákal natolik, že byste se mu chtěli věnovat na té nejvyšší úrovni, pak se můžeme domluvit na individuálním školení v International gelato training center v průběhu měsíce dubna.

 

Jaké stroje jsou Vám k dispozici?

Těšíme se na Vás vždy od 9 do 17 hodin. Pokud by Vám nevyhovoval ani jeden z výše uvedených dnů, pak nám zavolejte o individuální termmín na: 548  217 353 ,

nebo pište na

Zveme Vás na letošní první zmrzlinovou akademii, která se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna 2018 v pražském hotelu Chvalská Tvrz. Ve spolupráci s italským školícím centrem GELATO MASTER SCHOOL Vám bude k dispozici tým zkušených odborníků pro výrobu té nejlahodnější zmrzliny. Pod vedením Marca Adelfia a Caesare di Paola i můžeze sami vyzkoušet jak vybalancovat zmrzlinový základ tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Pokud již zmrzlinu vyrábíte a nejste s něčím spokojeni, pak Vám poradíme a zkusíme spolu najít řešení, které Vám umožní vyrábět tu nejlahodnější zmrzlinu na světě,

Program školení:

Středa 4. dubna 2018

  • začátek od 10:00
  • budeme se soustředit na vybalancování všech vjemů v točené zmrzlině (sladkost x kyselost, nášleh x hutná zmrzlina)
  • ochutnávka novinek v oblasti točené zmrzliny bude probíhat kdykoliv během dne
  • představení strojů: Smach EFE 2500, Smach EFE 4000 APS
  • Speciální novinka: GELSHOW 2x3    VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!

Čtvrtek 5.dubna 2018

  • začátek od 10:00
  • budeme se soustředit na vybalancování kopečkové zmrzliny, tedy klasického italského gelata
  • ochutnávka novinek z oblasti gelata bude probíhat kdykoliv během dne
  • představení strojů: Ribot 10, Pratica 35-50, Evopasto 30, Prima 2
  • Speciální novinka: GELSHOW 2x3    VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!

 

Ty, kteří se chtějí zúčastnit odborného semináře prosíme, aby se zaregistrovali na , nebo na 548 217 353

 

Kde se seminář koná?

Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, Praha.

https://mapy.cz/zakladni?x=14.5963379&y=50.1116013&z=17&source=addr&id=11658781&q=Na%20Chvalsk%C3%A9%20Tvrzi%20858%2F1 

 

Těšíme na Vás!

 

 

Srdečně Vás zveme na mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA-INTECO-MBK, zejména pak na jeho technologickou část, na které budeme vystavovat. Pro letošní rok jsme si připravili řadu novinek, zejména z oblasti pekařství a gastronomie. Špičkové a inovativní technologie budou i v chodu, takže si je budete mocit nejen prohlédnout ale i vyzkoušet.

Termín konání: 27.02. - 02.03.2018

Kde nás najdete: pavilon V, stánek číslo 59

Na co se můžete těšit:

Po celou dobu veletrhu bude v akci italský odborník spolu s unikátním strojem RIBOT 1000.

V úterý a ve středu uivdíte livecooking na snídaňových stolech BORA.

Prezentace nových zmrzlinových receptur spojená s ochutnávkou, ukázka nových druhů zákusků, s BORA vaříme zdravě a chutně

 

Po celou dobu veletrhu se bude konat soutěž o nejlepší projekt. První 3 nejlepší se mohou těšit na zajímavé odměny!

 

Jak získat vstupenku:

Pokud máte zájem o zvýhodněnou vstupenku či rovnou vstupenku zadarmo, pak se registrujte na: , nebo +420 548 217 353!