Kompletní vybavení cukrárny, kavárny a zmrzlinárny v Terezíně. Vlastní výroba zmrzliny i zákusků, skvělá káva i šlehačka. Součástí celkové zakázky byl i profesionální baristický kurz.

Použitá technologie:

Prodejní výrobník kopečkové zmrzliny GELSHOW 2x3 pro kavárnu v Újezdu u Brna! Fantastický stroj, který vyrábí krémovou kopečkovou zmrzlinu a zároveň ji v sobě uchová. Unikátní koncept italské firmy Telme slaví úspěch po celé Evropě, a nyní i v České republice.

Zmrzlinový stroj Gelshow umožňuje vyrábět zmrzlinu podle vlastních receptů, můžete do něj vkládat kousky ovoce nebo i kousky čokolády či oříšků... Pokud hledáte řešení kvalitní italské zmrzliny a zároveň nemáte místo ani čas pro výrobu většího počtu druhů (než 3), pak je Gelshow určen právě pro Vás. Přijďte se přesvědčit na naše referenčí provozy nebo do našeho brněnského showroomu!

Chcete vidět jak stroj pracuje? Mrkněte na: https://www.youtube.com/watch?v=BiIJr-qVYi4&t=6s. PS: Za každý odběr budeme rádi ;-)

Zákusková vitrína Sevel Baroque, zmrzlinová vitrína Sevel Smyrna New a další kompletní vybavení cukrárna a kavárny Mlsoun v historickém centru Hradce Králové. Mlsouni jsou pověstní skvělou čokoládou, kávou a nyní i vlastními zákusky a zmrzlinou. Prvotřídní suroviny, vlastní pražička kávy, vlastní výroba zmrzliny a skvěle vyškolený personál. I to jsou důvody, proč se v pořadí již třetí provozovna Mlsounů rychle etablovala na královehradeckém trhu.Zákusková vitrína Sevel Baroque, zmrzlinová vitrína Sevel Smyrna New a další kompletní vybavení cukrárna a kavárny Mlsoun v historickém centru Hradce Králové. Mlsouni jsou pověstní skvělou čokoládou, kávou a nyní i vlastními zákusky a zmrzlinou. Prvotřídní suroviny, vlastní pražička kávy, vlastní výroba zmrzliny a skvěle vyškolený personál. I to jsou důvody, proč se v pořadí již třetí provozovna Mlsounů rychle etablovala na královehradeckém trhu.

Dodaná technologie:

Ice cream´s not dead and death by chocolate... To je hlavní motto nové řemeslné výrobny zmrzliny a řemeslné výrobny čokolády v Brně. Zavedená a oblíbená čokoládovna Minach se rozhodla, že si začne vyrábět vlastní zmrzlinu i pralinky a ke všemu podle vlastních receptů. Jsme velmi rádi, že jsme mohli na tomto projektu participovat, neboť právě řemeslné výrobny jsou naším hlavním oborem. Na nepřekonatelném stroji Ribot 10 se hravě vyrobí základ pro jakoukoliv zmrzlinu dle Vaší fantazie! V tom stejném stroji si také vyrobíte onu úžasnou zmrzlinu a nemusíte tudíž zmrzlinový základ přenášet, převažovat a kdovíco ještě. Pro zvýšení kapacity výroby se v Minach rozhodli, že si pořídí pastér a homogenizátor zmrzlinových základů Evopasto 30. Samozřejmostí je pak dodání kvalitního šokeru a konzervátoru od italské společnosti Gemm.

Čokoládových výroben roste v Česku jako hub po dešti, ale těch opravdu dobrých je věru pomálu. V Minach se rozhodli, že se připojí k těm několika z mála, kteří půjdou opravdu od píky. Pražení vlastních bobů, pomalé konšování a nakonec výroba té nejpravější čokolády. Z ní se v temperovacím stroji Chocotemper Top vyrábí fantastické pralinky s těmi nejrozmatitějších chutí. Samozřejmě i pralinky se někde musí skladovat. K tomu slouží konzervátor čokoládových produktů, rovněž z produkce italské společnosti Gemm...

Prodejna samotná je pak osazena vynikajícími vitrínami od firmy Sevel. Ty patří k nejlépe hodnoceným na světě a to jednak pro jejich technickou kvalitu ale i pro schopnost vyhovět zákazníkovi v rozměrech a tvarech. Výroba vitrín na zakázku není žádnou výjimkou a i proto jsme hrdí, ze jsme jejich oficiálními dealery pro Českou republiku.

 

Použitá technologie:

Prodejní výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 od italské společnosti Telme. Každý válec se ovládá samostatně a máte tak unikátní možnost vyrábět 3 druhy zmrzliny o zcela odlišných základech. Tento jedinečný koncept je jedním z hitů v Evropě, protože přími před zraky zákazníků vyrábíte kopečkovou zmrzlinu, aniž byste potřebovali vitrínu, šoker a konzervátor.

Například v Mauk GMbH jsme vyráběli bílou čokoládu (smetanový základ), relaxační zmrzlinu borůvka s mátou (sorbet) a vegansko zmrzlinu fenykl (použit olivový olej). Názorně tedy vidíte, že vybrat si může opravdu každý, ať je alergik nebo vyznává zdravý životní styl. Pro doplnění dokonalosti jsme každou příchuť doladili ještě kousky (čokolády, borůvek, fenyklu), což podtrhuje svěžest a čerstvost připravené zmrzliny.

Zkuste i Vy nabídnout pravé italské gelato ve svém bistru, kavárně či cukrárně...