Pralinqa, Jablonec nad Nisou
Kompletní vybavení čokoládovny a zmrzlinářství PralinQa v Jablonci nad Nisou. Fantastické vzhledem, nepřekonatelné chutí, takové jsou pralinky. Výjimečné chuťové variace zmrzliny čistě z přírodních surovin bez přidaných a nadbytečných "éček". Tempírky od našeho partnera FBM, pastér a výrobník kopečkové zmrzliny od italské firmy Telme, vitríny od Frigomeccanica.
Dodaná technologie:
Bardfa cakes, Bardejov
Kompletní vybavení cukrářské výrobny Bardfa Cakes v Bardějově. Moderní provoz zaměřený na výkonnost, efektivitu, kvalitu finálních výrobků a hlavně, stále převládá láska k řemeslu. Vybavení výrobny splňuje všechny požadavky moderní výrobny, tedy minimum ruční práce při přípravě, důraz na ekologický provoz a šetrný ke spotřebě energií. Výroba makronek, dortů, tartaletek, věnečků a dalších laskomin do svatebních Sweetbarů i vlastní curkárny.
Dodaná technologie:
- Univerzální planetový mixér Alba RE-22
- Automatická rozvalovačka MKAUT
- Trezírka Mimac Suprema
- univerzální cukrářský stroj Ribot T10
- elektrická cukrářská pec Unox BakerTop BigPlus vč. kondenzační digestoře
- Myčka plechů a přepravek ATA ALP01GS
- chladící box
- šetrné curkářské lednice Gemm ADP
- roztíračka piškotových plátů Rollerbiscuit
Kafíčko v Podloubí, Příbor na Moravě
Dodání prvního systému Gelolab v České republice. Unikátní systém kombinující výrobu kopečkové zmrzliny přímo před zraky zákazníků a její následnou prezentaci a prodej ve výrobní vitríně představuje technologicky lepší provedení dnes tolik populárních prodejních výrobníku zmrzliny (GX, BG-CC, Gelshow etc). V Kafíčku v podloubí si vybrali 9 vědrovou vitrínu v kombinaci s jedním výrobníkem, což je přesně ideální řešení pro všechny středně velké cukrárny a kavárny. Zkuste si spolu s námi zodpovědět tři základní jednoduché otázky a uvidíte, že se pro tento systém rovněž nadchnete!
V čem je Gelolab lepší oproti konkurenci? (výrobníkům fresh zmrzliny s vitrínou)
Primárně v tom, že vyrábí zmrzlinu správnou cestou. Prostě vyrobí zmrzlinu a ta se následně přemístí do vitríny. Nedochází tak ke škodlivému nadměrnému promíchávání zmrzliny, které ničí strukturu, chuť i barvu zmrzliny. Gelolab zachová zmrzlinou čerstvou, s krásnou strukturou a umožní Vám zmrzlinu dozdobit či posypat (nebo oči prodávají, že?)...
V čem je Gelolab stejně skvelý ve srovnání s konkurencí? (GX,BG-CC, Gelshow)
Gelolab zachovává onu krásnou vlastnost výroby zmrzliny přímo před zraky zákazníka. Můžete tak připravovat čerstvou zmrzlinu v průběhu celého dne, zákazníci vše uvidí, a Vaše zmrzlina bude mít dokonalou chuť i konzistenci.
Co mi Gelolab přináší navíc oproti konkurenci?
Přemýšleli jste už někdy, co s výrobníkem po konci sezony? Strčit jej do skladu, odvést na servis a nechat si jej za peníze uskladnit? Není to trošku škoda? S Gelolabem se Vám tohle nikdy nestane. Po ukončení sezony se do vitríny jednoduše doplní plech jako výstavní dno, a můžete ji přepnout do klasických teplot (+2 / +8°C) a vystavovat v ní dorty nebo zákusky. Pokud byste ji raději používali na semifreda či mražené produkty, není problém. Prostě jen doplnít plech pro výstavní dno a nastavíte na požadovanou mrazící teplotu. Gelolab tak má celoroční využití a v baru tak nezeje prázdný prvek, ale naopak dokáže zkrášlit Vaši provozovnu. Jedná se tak o sytém s celoročním využitím!
Pár poznámek pod čarou:
- design je důležitý! _ mrkněte na různá krásná designová provedení Gelolabu a nechte se inspirovat _ https://www.malac.cz/aktuality-hlavni/152-gelolab-novinka-pro-vyrobu-a-prodej-kopeckove-zmrzliny
- cena _ ano, i cena je důležitá. Ačkoliv Gelolab nabízí celoroční využití i hezčí design, je levnější! Pohybuje se průměrně 15% pod cenami výrobníků fresh zmrzliny s vitrínou.. to je taky fajn, ne?
MaxGelato, Pravčice & Kroměříž
Kompletní vybavení zmrzlinárny Maxgelato v Pravčicích a vybavení cukrárny v Kroměříži. Maximální důraz na kvalitu surovin i výsledného produktu, maximální péče o zákazníky. I tím se proslavil pan Říha, který absolvoval i několik našich zmrzlinových kurzů. Většího srdcaře v kraji byste těžko hledali. Jsme hrdí, že jeho fantastická zmrzlina vzniká na naší špičkové technologii.
Dodané vybavení:
- Zmrzlinový stroj: Pratica 42-60 W (výrobník kopečkové zmrzliny)
- Chlazení: šoker BCB 03, konzervátor zmrzliny ARG30
- Zmrzlinová vitrína: Idea 9
- Zákusková vitrína: Georgia II Statico
- Myčka ATA AL42PS