Kompletní vybavení čokoládovny a zmrzlinářství PralinQa v Jablonci nad Nisou. Fantastické vzhledem, nepřekonatelné chutí, takové jsou pralinky. Výjimečné chuťové variace zmrzliny čistě z přírodních surovin bez přidaných a nadbytečných "éček". Tempírky od našeho partnera FBM, pastér a výrobník kopečkové zmrzliny od italské firmy Telme, vitríny od Frigomeccanica.

Dodaná technologie:

Krásná designová vitrína ISA One Base pro luxusní olomouckou cukrárnu NM Deserts. Obě křídla se dají využívat pro zmrzlinu i pro zákusky, stačí si jen na přehledném displeji navolit, zda chcete chladící či mrazící pracovní mód.

Kompletní vybavení cukrářské výrobny Bardfa Cakes v Bardějově. Moderní provoz zaměřený na výkonnost, efektivitu, kvalitu finálních výrobků a hlavně, stále převládá láska k řemeslu. Vybavení výrobny splňuje všechny požadavky moderní výrobny, tedy minimum ruční práce při přípravě, důraz na ekologický provoz a šetrný ke spotřebě energií. Výroba makronek, dortů, tartaletek, věnečků a dalších laskomin do svatebních Sweetbarů i vlastní curkárny.

Dodaná technologie:

  • Univerzální planetový mixér Alba RE-22
  • Automatická rozvalovačka MKAUT
  • Trezírka Mimac Suprema
  • univerzální cukrářský stroj Ribot T10
  • elektrická cukrářská pec Unox BakerTop BigPlus vč. kondenzační digestoře
  • Myčka plechů a přepravek ATA ALP01GS
  • chladící box
  • šetrné curkářské lednice Gemm ADP
  • roztíračka piškotových plátů Rollerbiscuit

Dodání prvního systému Gelolab v České republice. Unikátní systém kombinující výrobu kopečkové zmrzliny přímo před zraky zákazníků a její následnou prezentaci a prodej ve výrobní vitríně představuje technologicky lepší provedení dnes tolik populárních prodejních výrobníku zmrzliny (GX, BG-CC, Gelshow etc). V Kafíčku v podloubí si vybrali 9 vědrovou vitrínu v kombinaci s jedním výrobníkem, což je přesně ideální řešení pro všechny středně velké cukrárny a kavárny. Zkuste si spolu s námi zodpovědět tři základní jednoduché otázky a uvidíte, že se pro tento systém rovněž nadchnete!

V čem je Gelolab lepší oproti konkurenci? (výrobníkům fresh zmrzliny s vitrínou)

Primárně v tom, že vyrábí zmrzlinu správnou cestou. Prostě vyrobí zmrzlinu a ta se následně přemístí do vitríny. Nedochází tak ke škodlivému nadměrnému promíchávání zmrzliny, které ničí strukturu, chuť i barvu zmrzliny. Gelolab zachová zmrzlinou čerstvou, s krásnou strukturou a umožní Vám zmrzlinu dozdobit či posypat (nebo oči prodávají, že?)...

 

V čem je Gelolab stejně skvelý ve srovnání s konkurencí? (GX,BG-CC, Gelshow)

Gelolab zachovává onu krásnou vlastnost výroby zmrzliny přímo před zraky zákazníka. Můžete tak připravovat čerstvou zmrzlinu v průběhu celého dne, zákazníci vše uvidí, a Vaše zmrzlina bude mít dokonalou chuť i konzistenci.

 

Co mi Gelolab přináší navíc oproti konkurenci?

Přemýšleli jste už někdy, co s výrobníkem po konci sezony? Strčit jej do skladu, odvést na servis a nechat si jej za peníze uskladnit? Není to trošku škoda? S Gelolabem se Vám tohle nikdy nestane. Po ukončení sezony se do vitríny jednoduše doplní plech jako výstavní dno, a můžete ji přepnout do klasických teplot (+2 / +8°C) a vystavovat v ní dorty nebo zákusky. Pokud byste ji raději používali na semifreda či mražené produkty, není problém. Prostě jen doplnít plech pro výstavní dno a nastavíte na požadovanou mrazící teplotu. Gelolab tak má celoroční využití a v baru tak nezeje prázdný prvek, ale naopak dokáže zkrášlit Vaši provozovnu. Jedná se tak o sytém s celoročním využitím!

 

Pár poznámek pod čarou:

 

Kompletní vybavení zmrzlinárny Maxgelato v Pravčicích a vybavení cukrárny v Kroměříži. Maximální důraz na kvalitu surovin i výsledného produktu, maximální péče o zákazníky. I tím se proslavil pan Říha, který absolvoval i několik našich zmrzlinových kurzů. Většího srdcaře v kraji byste těžko hledali. Jsme hrdí, že jeho fantastická zmrzlina vzniká na naší špičkové technologii.

Dodané vybavení: