Kompletní vybavení kavárny, cukrárny, zmrzlinárny, baru a cukrářské výrobny v samém srdci Brna. Krásná kavárna v nákupní pasáži Omega je po rekonstrukci znovu otevřená a připravená prezentovat moderní trendy v cukrařině i zmrzlinařině. Krásné výrobky z poctivých přírodních surovin, bez zbytečných "éček" a aditiv. Výroba zmrzliny probíhá na freshovém výrobníku zmrzliny i na klasickém výrobníku Ribot, který zároveň slouží i jako srdce cukrářské výrobny. Pro prezentaci zákusků jsme použili krásné chladící vitríny od italské firmy GeloStandard.

Použitá technilogie:

  • Chladící vitríny: GeloStandard
  • Chlazení + šoker: Gemm srl
  • Výrobník čerstvé zmrzliny SL1 od GeloStandard
  • Cukrářský stroj Ribot
  • nerezový nábytek na míru
  • cukrářská pec UnoxBakerTop

Nová cukrárna a kavárna v srdci Šumperku, pro úžasný podnik Cukrle. Fantastické zákusky, vynikající zmrzlina a výborná káva, vše na jednom místě. Kompletní vybavení od vitríny na zákusky ISA, přes zmrzlinovou vitrínu ISA až po vybavení baru kávovarem, myčkou, výrobníkem ledu a výrobníkem šlehačky. Paní Martina si velmi zakládá na kvalitě svých výrobků z přírodních a poctivých surovin. Jen tak uspěla v náročné konkurenci a mohla otevřít už druhou provozovnu.

Dodaná technologie:

  • cukrářská vitrína ISA One Show
  • zmrzlinová vitrína ISA One Show
  • výrobník šlehačky Prima 2
  • výrobník ledu NTF
  • barová myčka ATA
  • kávovar Fiamma

Krásná designová vitrína ISA One Base pro luxusní olomouckou cukrárnu NM Deserts. Obě křídla se dají využívat pro zmrzlinu i pro zákusky, stačí si jen na přehledném displeji navolit, zda chcete chladící či mrazící pracovní mód.

Kompletní vybavení čokoládovny a zmrzlinářství PralinQa v Jablonci nad Nisou. Fantastické vzhledem, nepřekonatelné chutí, takové jsou pralinky. Výjimečné chuťové variace zmrzliny čistě z přírodních surovin bez přidaných a nadbytečných "éček". Tempírky od našeho partnera FBM, pastér a výrobník kopečkové zmrzliny od italské firmy Telme, vitríny od Frigomeccanica.

Dodaná technologie:

Dodání prvního systému Gelolab v České republice. Unikátní systém kombinující výrobu kopečkové zmrzliny přímo před zraky zákazníků a její následnou prezentaci a prodej ve výrobní vitríně představuje technologicky lepší provedení dnes tolik populárních prodejních výrobníku zmrzliny (GX, BG-CC, Gelshow etc). V Kafíčku v podloubí si vybrali 9 vědrovou vitrínu v kombinaci s jedním výrobníkem, což je přesně ideální řešení pro všechny středně velké cukrárny a kavárny. Zkuste si spolu s námi zodpovědět tři základní jednoduché otázky a uvidíte, že se pro tento systém rovněž nadchnete!

V čem je Gelolab lepší oproti konkurenci? (výrobníkům fresh zmrzliny s vitrínou)

Primárně v tom, že vyrábí zmrzlinu správnou cestou. Prostě vyrobí zmrzlinu a ta se následně přemístí do vitríny. Nedochází tak ke škodlivému nadměrnému promíchávání zmrzliny, které ničí strukturu, chuť i barvu zmrzliny. Gelolab zachová zmrzlinou čerstvou, s krásnou strukturou a umožní Vám zmrzlinu dozdobit či posypat (nebo oči prodávají, že?)...

 

V čem je Gelolab stejně skvelý ve srovnání s konkurencí? (GX,BG-CC, Gelshow)

Gelolab zachovává onu krásnou vlastnost výroby zmrzliny přímo před zraky zákazníka. Můžete tak připravovat čerstvou zmrzlinu v průběhu celého dne, zákazníci vše uvidí, a Vaše zmrzlina bude mít dokonalou chuť i konzistenci.

 

Co mi Gelolab přináší navíc oproti konkurenci?

Přemýšleli jste už někdy, co s výrobníkem po konci sezony? Strčit jej do skladu, odvést na servis a nechat si jej za peníze uskladnit? Není to trošku škoda? S Gelolabem se Vám tohle nikdy nestane. Po ukončení sezony se do vitríny jednoduše doplní plech jako výstavní dno, a můžete ji přepnout do klasických teplot (+2 / +8°C) a vystavovat v ní dorty nebo zákusky. Pokud byste ji raději používali na semifreda či mražené produkty, není problém. Prostě jen doplnít plech pro výstavní dno a nastavíte na požadovanou mrazící teplotu. Gelolab tak má celoroční využití a v baru tak nezeje prázdný prvek, ale naopak dokáže zkrášlit Vaši provozovnu. Jedná se tak o sytém s celoročním využitím!

 

Pár poznámek pod čarou: