Gelshow on air... náš unikátní stroj GELSHOW 2x3 byl v rámci Mezinárodního dne dětí v pořadu Sama doma v České televizi Brno. Jak stroj funguje, v čem je unikátní, jaké jsou zmrzlinové trendy a jak poznat dobrou zmrzlinu? I o tom si povídala naše školitelka Veronika Šťastná.

 

Gelshow on air:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/318291310030011/

 

Fotoprezentace:

https://www.facebook.com/malac.cz/

 

Máte-li zájem o naše zmrzlinové kurzy, zeptejte se na:

Ve spolupráci s výrobcem strojů na točenou zmrzlinu Smach jsme pro Vás připravili stroj Smach Twister pro výrobu americké točené zmrzliny, tzv. spirály.

Co je americká spirála?

Americká točená spirála je druh točené zmrzliny, který se vyznačuje vysokým podílem sušiny a cukrů. Jedná se tak o poctivou točenou zmrzlinu bez nášlehu, která má výraznou chuť i barvu a zároveň má unikátní tvar. Je vysoká zrhuba 15 cm a vydrží tak zákazníkovi déle než klasická točená zrmzlina.Mimoděk se tak každý z Vašich zákazníků stane jakousi chodící reklamou na Váš podnik. Americká točená spirála má mimořádný úspěch v severní Americe, Austrálii, Holandksu a Polsku. Ovšem další země se přidávají a dnes se již málokterá vyspělá země objede bez těcjto podniků.

 

Na jakém stroji se točí?

Na českém trhu naleznete hned několik výrobců strojů na točenou spirálu. Vedle americké produkce, jsou tu i stroje z Polska, Itálie a Indie. Nicméně my jsme se rozhodli věřit firmě Smach, která jich ročně vyrobí přes 800 kusů. Stroje SMACH TWISTER ICE jsou speciálně vyvinuté na produkci americké spirály, dostupné v několika velikostech a barevných provedeních.

 

Proč americkou spirálu?

 Pokud se bedlivě rozhlédnete po své nynější konkurenci, pak obvykle objevíte konkurenci točící některou z klasických velkých značek (Opočno, Mec3, Tatra) a to bez špetky fantazie nebo vlastní přidané hodnoty. Abyste nalákali jejich zákazníky k sobě (a oslovili nové), musíte nabídnout něco nového a neokoukaného. K tomu buď slouží naše stroje pro zmrzlinu s kousky ovoce, nebo Twister Ice... Nebojte se být unikátní, právě nečím zvláštní, a přitom chuťově lahodná spirála může být tím prravým řešením...

 

Kde si mohu stroj vyzkoušet a spirálu ochutnat?

Pokud Vás americká zmrzlinová spirála zaujala, tak se zastavte v našem brněnském showroomu, kde si stroj můžete vyzkoušet a zmrzlinové spirály ochutnat. Pokud Vás zaujme, můžete si stroj hned odvézt!

 

Příchutě?

Dříve býval u amerických spirál problém s menším počtem příchutí. Dnes již odpadl a my Vám nabízíme více než 12 druhů spirály. Od klasické vanilky, čokolády či jogurtu, přes jahodu, malinu až po exotické mango nebo mandarinku.

Zveme Vás na letošní první zmrzlinovou akademii, která se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna 2018 v pražském hotelu Chvalská Tvrz. Ve spolupráci s italským školícím centrem GELATO MASTER SCHOOL Vám bude k dispozici tým zkušených odborníků pro výrobu té nejlahodnější zmrzliny. Pod vedením Marca Adelfia a Caesare di Paola i můžeze sami vyzkoušet jak vybalancovat zmrzlinový základ tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Pokud již zmrzlinu vyrábíte a nejste s něčím spokojeni, pak Vám poradíme a zkusíme spolu najít řešení, které Vám umožní vyrábět tu nejlahodnější zmrzlinu na světě,

Program školení:

Středa 4. dubna 2018

  • začátek od 10:00
  • budeme se soustředit na vybalancování všech vjemů v točené zmrzlině (sladkost x kyselost, nášleh x hutná zmrzlina)
  • ochutnávka novinek v oblasti točené zmrzliny bude probíhat kdykoliv během dne
  • představení strojů: Smach EFE 2500, Smach EFE 4000 APS
  • Speciální novinka: GELSHOW 2x3    VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!

Čtvrtek 5.dubna 2018

  • začátek od 10:00
  • budeme se soustředit na vybalancování kopečkové zmrzliny, tedy klasického italského gelata
  • ochutnávka novinek z oblasti gelata bude probíhat kdykoliv během dne
  • představení strojů: Ribot 10, Pratica 35-50, Evopasto 30, Prima 2
  • Speciální novinka: GELSHOW 2x3    VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!

 

Ty, kteří se chtějí zúčastnit odborného semináře prosíme, aby se zaregistrovali na , nebo na 548 217 353

 

Kde se seminář koná?

Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, Praha.

https://mapy.cz/zakladni?x=14.5963379&y=50.1116013&z=17&source=addr&id=11658781&q=Na%20Chvalsk%C3%A9%20Tvrzi%20858%2F1 

 

Těšíme na Vás!

 

 

Ve spolupráci s firmou Telme a Smach jsme pro Vá připravili nabídku 2 nejžádanějších modelů zmrzlinových strojů. Protože všechny zásoby které jsme si udělali na tuto sezonu jsou již rozprodány, tak Vám nabízíme zvýhodnění posledních skladových kusů.

Zmrzlinový stroj Smach EFE 4000 Mix Combi za 249.900,- Kč ( bez DPH ) 

Výkonný stroj na točenou zmrzlinu který kombinuje výrobu lahodné smetanové zmrzliny s nášlehem a poctivé hutné zmrzliny s kousky ovoce. Dlouhodobě se jedná o náš nejprodávanější model, který oslovuje zákazníky po celém světě. Rozumíme Vaše byznysu = ochrana Vaše projektu. Pokud si od nás koupíte tento stroj, pak společně spolu vymyslíme ochranné pásmo, kam druhý stejný stroj neprodáme. Tím získáte konkurenční výhodu, která bude , v kombinaci s Vaší zmrzlinou , prostě nepřekonatelná!

 

Výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 za 265.000,- Kč ( bez DPH )

Unikátní systém výroby kopečkové zmrzliny, kdy zmrzlinu nejen vyrobíte, ale i uchováte ve stroji. Tato novinka loňské sezony měla raketový nástup po celém světě a je stále  více populární. Narozdíl od klasické výroby totiž něpotřebujete žádné zvláštní místnosti nebo vitrínu či šoker. Jediný požadavek je prostor na stroj a jedinou investicí je stroj samotný. Výhodou také je, že je každý válec samostatně ovládaný, takže druhy zmrzliny můžete měnit i v průběhu dne, aniž byste přerušili celý prodej. Navíc, oproti konkurenci máte za stejnou cenu 3 válce o objemu 2 litry!

Rádi bychom Vás pozvali na den otevřených dveří, který se bude konat 15. a 16. března v prostorách našeho brněnského showroomu. K dispozici Vám budou všichni naši prodejci se kterými si můžete projít zrmzlinové stroje, vyrobit na nich zmrzlinu a sami si je vyzkoušet.

K dispozici Vám bude i naše zmrzlinová odbornice, která Vám pomůže v oblasti vlastních zmrzlinových receptur. Právě vlastní zmrzlinové receptury spolu s našimi unikátními stroji Gelshow a EFE 4000 Mix Combi tvoří nepřekonatelnou kombinaci, která oslovuje zákazníky po celém světě. Pokud by Vás svět gelata (kopečkové zmrzliny) zlákal natolik, že byste se mu chtěli věnovat na té nejvyšší úrovni, pak se můžeme domluvit na individuálním školení v International gelato training center v průběhu měsíce dubna.

 

Jaké stroje jsou Vám k dispozici?

Těšíme se na Vás vždy od 9 do 17 hodin. Pokud by Vám nevyhovoval ani jeden z výše uvedených dnů, pak nám zavolejte o individuální termmín na: 548  217 353 ,

nebo pište na