Fresh Fanatic bistro, Brno-Decathlon
Snadné zdravé občerstvení je pro milovníky skvělých feshových salátů, juiců, croisantů nebo beigelů zase o něco snazší. V brněnském Decathlonu vyrostlo nové bistro Fresh Fanatic, které je mladším sourozencem dnes už velmi známého Fresheria Bistro. Pod novým hávem se skrývá stejná kvalita a maximální čerstvost všech nabízených produktů. Po předchozí dobré zkušenosti pověřili majitelé realizací opět naší firmu, která se v rychlosti zhostila návrhu i realizace, a během 3 týdnů tak vznikl tento unikátní počin. Vybavení bistra je jednoduché a přitom účelné, takže na minimálním prostoru obdržíte maximální kvalitu, čerstvost i rozmanitost.
Použitá gastrotechnologie:
- Chlazení: lednice NORDline UR 400S, UR 200S
- Vitríny: NORDline ARC 400 L
- Mycí technologie: myčka ATA AF55 PS
- Kávovar: Wega + mlýnek on demand Fiorenzato
- Termika: kontaktní gril Fiamma GR 4.1L, vodní lázně, nerezové kotlíky na polévku, rozpékací pec
- nerezové stoly a nerezová digestoř na míru
Restaurace Kavkaz, Brno
Kompletní vybavení kuchyně a baru pro zrekonstruovanou restauraci Kavkaz v Brně. Stylová restaurace se zaměřuje na lokální (kavkazkou) kuchyni s přísným důrazem na čerstvost potravin. Moderní profesionální gastrovybavení šetří spotřebu energií a usnadňuje kuchařům život. Smyslem každé kuchyně přece není se udřít, ale posunout svůj um k dokonalosti...
Použitá technologie:
- Konvektomat: Rational SCC61 WE
- Varná technologie: ATA Serie 700 & Serie 900 (všechno v plynové verzi)
- Mycí technologie: průběžná myčka ATA AT1200 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)
barová myčka AF520 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)
- Chlazení: GEMM _ chladící stoly, lednice, mrazáky i šoker (špičková chladící technika s monobloky v horní části lednic, které zaručují maximální výkon i úsporu elektrické energie)
- Příprava: škrabka zeleniny Fimar PPM 10N, krouhač zeleniny Fimar N3000
- Ostatní: mikrovlnná trouba Samsung, univerzální robot Spar SP200, plynová stolička RedFox, elektrický salamander RedFox
- nerezový nábytek na míru
- Výčepní zařízení: Lindr ColdBridgge + výčepní páky nostalgie
Školní jídelna Kamechy II, Brno
Pro nově vznikající mateřskou školku na brněnských Kamechách jsme vybavili školní jídelnu, která nyní bude zásobovat nejen tuto školku, ale i další přilehlé. Pro nově vybudovanou čtvrť tak vzniká skvělé zázemí v podobě moderní gastronomie pro nejmenší obyvatele. V rekordním čase tak vzniklo zařízení pro více než 150 strávníků a my jsme rádi, že jsme k tomtuto úspěšnému dílu mohli přispět svým dílem. Vybavení se sestává z kuchyně, chlazeného skladu, několika suchých skladů a 6 výdejen stravy.
Použitá technologie:
- Vařidla: Lotus a indukce Berner
- Konvektomat: Retigo Blue Vision 1011 i
- Varné kotle: Mareno 50 a 100 litrů
- Chlazení: NORDline, Juka, Gemm
- Multifunkční pánev: Olis Basta Extreme
- Myčka černého nádobí: ATA ALP 01GS
- Myčky bílého nádobí: Kromo Premium
- Zpracování zeleniny: CL 20 Bistro (Robot Coupe)
- Automatická dělička těsta
- nerezový nábytek na míru vč. výdejních van a chladích zařízení
The Grils, Praha
kompletní vybavení restaurace a grilu pro stylovou provozovnu The Grils. Otevřený gril s automatickým otáčením kuřat, atypické chladící stoly, nerezový nábytek na míru, myčky Kromo nejvyšší řady Premium. V Grils se nechali inspirovat mexickými a americkými bary, kde jsou marinovaná pečená kuřata již legendou. Aby vyhověli nejnáročnější klientele mají vlastního farmáře pro chování kuřat, vlastní zančku cideru i piva. Sami si pečou chleba i praží kávu. Zkrátka vše. co může náročný (nejen) pražský host požadovat...
Použitá technologie:
- Chladící stoly: atypické výčepní a chladící stoly na míru
- Chlazení: NORDline
- Termika: na míru vyrobený kovaný gril s automatickýn otáčením kuřat
- Pec: statická elektrická pec Alba
- Mycí technologie: Kromo Premium 50 a Premium 40
- Výrobník ledu: NTF SL35W
- Chladící box na míru
- nerezový nábytek na míru
- výčepní zařízení Lindr
Jean Paul´s Bistro, Brno
V nově otevřené brněnské tržnici na Zelném trhu jsme otevřeli nový, unikátní provoz zaměřený na čerstvé italské pochoutky a sýry. Vlastní výroba těstovin ze semolinové mouky, pečlivě vybraná italská vína, sýry a další delikatesy. To vše si můžete vychutnat buď na místě, nebo si odnést domů. Jelikož majitel bistra je zároveň i šéfkuchařem, je kvalita připravovaných pokrmů více než zaručena.
Použitá technologie:
- Termika: indukční sporák a vařič těstovin Berner
- Výrobník těstovin: Fimar MPF2,5N
- Mycí technologie: myčka ATA AF520PS
- Chlazení: NORDline
- nerezové pracovní desky
- nerezová digestoř