Nové bistro francouzského střihu se zaměřením na polévky, saláty a výrobu vlastního domácího pečiva. Podle investora je polévkárna a francouzské bistro něco, co brněnské gastronomii chybí. Přijďte i Vy ochutnat něco málo z francouzské kuchyně...

 

Použitá technologie:

 

 

Kompletní vybavení výdejny jídel pro kulturní sál v Brně-Vinohradech na Bzenecké ulici. Nově otevřená výdejna jídel bude slouži všem občanům při obecních plesech a zábavách. Provozovna byla osazena nerezovým nábytkem na míru, barovou myčkou Winterhalter nebo chlazením NORDline.

Použitá technologie:

 

Kompletní vybavení znovuotevřené brněnské restaurace Sborovna. Majitelé baru a restaurace se zaměřili na čertsvé a lokální produkty, čímž směřují k uspokojení i náročných zákazníků. Při realizaci kuchyně i baru bylo pouužito i repasované vybavení (nerez stůl etc.) , které zvyšuje návratnost vložených investic.

Použitá technologie:

  • Varná technologie: Bertos řada 700, konvektomat Rational SCC 61WE 
  • Mycí technologie: průběžná myčka Silanos N1300S
  • příprava zeleniny Robot Coupe , výrobník těstovin Imperial ...
  • nerezová technologie na míru (režon, vyhřívané nástavce, chadící stoly, vstupní stoly k myčce)
  • výrobník ledu NTF SL 50 W
  • stylový inventář (talíře, misky, šálky)

Vybavení rakouského penzionu v příhraničním městečku Laa an der Thaya. V malé snídaňové kuchyni jsme použili moderní technologii šetrnou k životnímu prostředí, na které se v Rakousku klade obzvláštní důraz. Pro snídaňové bary si investor vybral oválné corianové desky, které doplňují kránou dispozici penzionu jen pár metrů od slavných lázní..

Pro penzion Janka jsme použili tuto technologii:

 

Varná technologie: konvektomat Retigo Orange Vision 623b, indukční deska Berner

Mycí technologie: Myčka Silanos A670F PS

Chladící technologie: NORDline UR 400, UR 200, UF 200

Stolařské práce, pracovní desky z Corianu, inventář...

Snídaňový stůl k příležitosti vyznamenání brněnského hotelu Barceló, který je nyní pětihvězdičkový! Jsme rádi, že můžeme růst spolu s našimi partnery. Tu nejmodernější technologii na míru jsme předvedli právě v tomto stole.

Použitá technologie:

  • chladící vana na ingredience na míru
  • horizontální odsávání bez nutnosti napojení do vzduchotechniky! (systém Bora)
  • indukce Bora a Scholl