Kompletní vybavení kuchyně a baru pro zrekonstruovanou restauraci Kavkaz v Brně. Stylová restaurace se zaměřuje na lokální (kavkazkou) kuchyni s přísným důrazem na čerstvost potravin. Moderní profesionální gastrovybavení šetří spotřebu energií a usnadňuje kuchařům život. Smyslem každé kuchyně přece není se udřít, ale posunout svůj um k dokonalosti...

Použitá technologie:

                                   barová myčka AF520 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)

kompletní vybavení restaurace a grilu pro stylovou provozovnu The Grils. Otevřený gril s automatickým otáčením kuřat, atypické chladící stoly, nerezový nábytek na míru, myčky Kromo nejvyšší řady Premium.  V Grils se nechali inspirovat mexickými a americkými bary, kde jsou marinovaná pečená kuřata již legendou. Aby vyhověli nejnáročnější klientele mají vlastního farmáře pro chování kuřat, vlastní zančku cideru i piva. Sami si pečou chleba i praží kávu. Zkrátka vše. co může náročný (nejen) pražský host požadovat...

 

Použitá technologie:

V nově otevřené brněnské tržnici na Zelném trhu jsme otevřeli nový, unikátní provoz zaměřený na čerstvé italské pochoutky a sýry. Vlastní výroba těstovin ze semolinové mouky, pečlivě vybraná italská vína, sýry a další delikatesy. To vše si můžete vychutnat buď na místě, nebo si odnést domů. Jelikož majitel bistra je zároveň i šéfkuchařem, je kvalita připravovaných pokrmů více než zaručena.

Použitá technologie:

  

Pro nově vznikající mateřskou školku na brněnských Kamechách jsme vybavili školní jídelnu, která nyní bude zásobovat nejen tuto školku, ale i další přilehlé. Pro nově vybudovanou čtvrť tak vzniká skvělé zázemí v podobě moderní gastronomie pro nejmenší obyvatele. V rekordním čase tak vzniklo zařízení pro více než 150 strávníků a my jsme rádi, že jsme k tomtuto úspěšnému dílu mohli přispět svým dílem. Vybavení se sestává z kuchyně, chlazeného skladu, několika suchých skladů a 6 výdejen stravy.

Použitá technologie:

  • Vařidla: Lotus a indukce Berner
  • Konvektomat: Retigo Blue Vision 1011 i
  • Varné kotle: Mareno 50 a 100 litrů
  • Chlazení: NORDline, Juka, Gemm
  • Multifunkční pánev: Olis Basta Extreme
  • Myčka černého nádobí: ATA ALP 01GS
  • Myčky bílého nádobí: Kromo Premium
  • Zpracování zeleniny: CL 20 Bistro (Robot Coupe)
  • Automatická dělička těsta
  • nerezový nábytek na míru vč. výdejních van a chladích zařízení

 

Nové bistro francouzského střihu se zaměřením na polévky, saláty a výrobu vlastního domácího pečiva. Podle investora je polévkárna a francouzské bistro něco, co brněnské gastronomii chybí. Přijďte i Vy ochutnat něco málo z francouzské kuchyně...

 

Použitá technologie: