Základní škola Chýně, Chýně u Prahy
Pro nově vybudovou základní školu v Chýni jsme vybudovali zbrusu nové, moderní gastronomické centrum, které splňuje nejpřísnější požadavky mistra kuchaře. Mistra kuchaře nezmiňujeme jenom tak, neboť šéfkuchařem kuchyně je Martin Záhora, kuchař, který prošel předními českými i zahraničními restauracemi. Kuchyně nevaří jenom pro žáky školy, ale v odpoledních hodinách je otevřená i pro veřejnost, potažmo nachystaná na catering. V tomto složitém zadání jsme se pokusili o nemožné, tedy skloubit všechny výše vypsané požadavky s tím, že zvládneme obstát při náročném výběrovém řízení, kde se nehodnotila pouze cena, ale i kvalita materiálu, zpracování a celkové zkušenosti dodavatele. Obstáli jsme, a to i podle zpětné vazby provozu a investora...
Použitá technologie pro kuchyni a sklady:
- Varná technologie: Bertos Maxima 900 (sporák, kotel, pánev)
- Varné kotle: Gastrohaal 200 a 400 litrů
- Multifunkční pánev: Frima VCC 201 vč. příslušenství
- Konvektomaty: Retigo Blue Vision 2011 i (nová verze konvektomatů!)
- Hnětač tuhého těsta: MAG 200 (Domino srl)
- Chlazení: NORDline a GEMM
- Myčka černého nádobí: ATA ALPO1
- Chladící a mrazící boxy na míru s externím agregátem
- Škrabka zeleniny Vares
- Vakuová balička Henkelmann Jumbo 42
- nerezový nábytek s celonerezovými pracovními deskami, sílou materiálu 1,5 mm a kvalitou H1 a H2
- duralové regály Edesa
Použitá technologie pro výdejnu jídel:
- Výdejní horké vany s automatickým napouštěním a vypouštěním
- Chladící ostrov pro výdej salátů
- Chladící samoobslužné vitríny Kubus
- Tunelová myčka: Silanos T3000 vč. nezbytného príslušenství
- režony pro ohřev talířů
- banketové vozíky Abner
- autonatický výrobník čaje Bonamat B20
- sodobar
- výdejní terminál jídel na čipy
- inventář
Hotel Barceló, Brno
Nové mycí centrum s tunelovou myčkou Kromo LK10010 Premium. Špičkové mycí centrum, které umyje všechno nádobí z hotelu v krátkém časovém horizontu, zachování nejvyšších standardů hygieny a ergonomie. Rekuperace vodních par a mycí vody snižuje spotřebu vody na neuvěřitelný 1 litr na koš! Optimální nastavení předmycí a sušící zóny výrazně snižuje spotřebu mycího a oplachového prostředku.
Fresh Fanatic bistro, Brno-Decathlon
Snadné zdravé občerstvení je pro milovníky skvělých feshových salátů, juiců, croisantů nebo beigelů zase o něco snazší. V brněnském Decathlonu vyrostlo nové bistro Fresh Fanatic, které je mladším sourozencem dnes už velmi známého Fresheria Bistro. Pod novým hávem se skrývá stejná kvalita a maximální čerstvost všech nabízených produktů. Po předchozí dobré zkušenosti pověřili majitelé realizací opět naší firmu, která se v rychlosti zhostila návrhu i realizace, a během 3 týdnů tak vznikl tento unikátní počin. Vybavení bistra je jednoduché a přitom účelné, takže na minimálním prostoru obdržíte maximální kvalitu, čerstvost i rozmanitost.
Použitá gastrotechnologie:
- Chlazení: lednice NORDline UR 400S, UR 200S
- Vitríny: NORDline ARC 400 L
- Mycí technologie: myčka ATA AF55 PS
- Kávovar: Wega + mlýnek on demand Fiorenzato
- Termika: kontaktní gril Fiamma GR 4.1L, vodní lázně, nerezové kotlíky na polévku, rozpékací pec
- nerezové stoly a nerezová digestoř na míru
Un Caffé & bistro, Mladá Boleslav
Kompletní vybavení kavárny a bistra italského střihu Un Caffé & bistro v Mladé Boleslavi. Láska ke všemu itlaskému přivedla majitele provozovny k tomu, že se rozhodl podělit jak o své recepty, tak o kvalitní potraviny, které si sám dováží. kompletní menu je sestaveno podle nejlepších italských receptů, k dispozici jsou rovněž skvělá italská vína z různých provincií, dále italské delikatesy typu prosciutto crudo, či pancettu. Originální styl provozovny jen podtrhuje osobitost místa, kam se budete rádi vracet.
Dodaná technologie:
- Varná technika: ATA, řada 600
- Mycí technologie: myčka ATA, B20 PS
- Chlazení: NORDline UR
- Prezentační vitrína: statická vitrína Cold, šetrná k vysvatenému sortimentu
- Nářezový stroj: Manconi, VK 300 VE
- nerezový nábytek
Restaurace Kavkaz, Brno
Kompletní vybavení kuchyně a baru pro zrekonstruovanou restauraci Kavkaz v Brně. Stylová restaurace se zaměřuje na lokální (kavkazkou) kuchyni s přísným důrazem na čerstvost potravin. Moderní profesionální gastrovybavení šetří spotřebu energií a usnadňuje kuchařům život. Smyslem každé kuchyně přece není se udřít, ale posunout svůj um k dokonalosti...
Použitá technologie:
- Konvektomat: Rational SCC61 WE
- Varná technologie: ATA Serie 700 & Serie 900 (všechno v plynové verzi)
- Mycí technologie: průběžná myčka ATA AT1200 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)
barová myčka AF520 (nový systém samočistících ramen, lepší filtrace i kulatá vyspádovaná vana pro snadné čištění)
- Chlazení: GEMM _ chladící stoly, lednice, mrazáky i šoker (špičková chladící technika s monobloky v horní části lednic, které zaručují maximální výkon i úsporu elektrické energie)
- Příprava: škrabka zeleniny Fimar PPM 10N, krouhač zeleniny Fimar N3000
- Ostatní: mikrovlnná trouba Samsung, univerzální robot Spar SP200, plynová stolička RedFox, elektrický salamander RedFox
- nerezový nábytek na míru
- Výčepní zařízení: Lindr ColdBridgge + výčepní páky nostalgie



