- Podrobnosti
Nová filozofie ve výrobě řemeslné zmrzliny,
výrobní linka powerLAB 1000 našeho partnera TELME s.p.a. přináší nové možnosti v rostoucím sektoru produkce řemeslné zmrzliny. Díky propojení ověřených technologií do jedné výrobní linky dosáhnete vyšší produkce za nižší čas.
Součástí linky jsou:
2x pastér T 180
2x čerpadlo
1x homogenizér
1x chladič T180
1x vertikální výrobník T 200
1x centrální ovládací panel
1x nerezová podstava
Technické údaje:
Kapacita 1000 litrů/den
Rozměry 4790 x 1600 x 1600 mm
Příkon 60 kW
Chlazení vodní
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
spolu s našimi partnery Vás zveme na mezinárodní cukrářský a zmrzlinářský veletrh Siegp, který se koná od 20. do 24. ledna 2024 v italském městě Rimini. My Vám budeme k dispozici na stánku našeho stěžejního partnera, výrobce strojů pro cukráře a strojů na kopečkovou zmrzlinu, italské firmy Telme. Tento stánek najdete v pavilonu A5, číslo stánku je 041.
Pokud byste potřebovali pomoct s lístky, zkuste nám napsat na:
Těšíme se na viděnou!
Tým Maláč sro
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
"black friday" dorazil i k nám a tak ve dnech 6.12. až 20.12. využijte akčních nabídek na položky skladem.
Lepší cenu tak můžete mít na:
- univerzální roboty SPAR
- hnětače tuhých těst
- pákové kávovary FIAMMA
- chladicí/mrazicí skříně
- výrobníky ledu
- myčky nádobí
- drobný inventář (gastronádoby, plechy a rošty, pizza inventář)
Sháníte zařízení, které není na výše uvedeném seznamu? Kontaktujte nás a najdeme společnou řeč.
Tým MALÁČ s.r.o.
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
mnohokrát Vám děkujeme za letošní krásnou spolupráci a přejeme Vám, Vašim rodinám a kolegům, klidné prožité Vánoc a v novém roce 2024 hodně štěstí, zdraví a úspěchů.
Zároveň prosím vezměte na vědomí, že od 27.12 do 01.01.2024 budeme mít zavřeno a budeme se na Vás těšit od 02.01.2024!
V urgentních případech můžete volat na číslo +420 736 484 539, nebo pro servis na +420 731 508 460.
Tým MALÁČ s.r.o.
- Podrobnosti
Kapacita kurzu je naplněna.
Dvoudenní profesionální kurz výroby zmrzliny z přírodních surovin.
Ve spolupráci s naším italským partnerem TELME S.p.A Vám přinášíme kurz výroby zmrzliny z přírodních surovin dle italských receptur. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základy balancování receptur. Dozvíte se, jak zjemnit chuť, zvýraznit ovoce nebo snížit sladkost. Druhý den kurzu probíhá výroba gelata a sorbetu podle vytvořených receptur.
Harmonogram:
Úterý 21. listopadu - teoretická část (složení zmrzliny, základy balancování, praktická ukázka počítání receptur, pasterace)
Středa 22. listopadu - praktická část (výroba zmrzliny, aktivní zapojení účastníků kurzu)
Po celou dobu kurzu je možné se ptát či přicházet s vlastními nápady. Důležité pro nás je, abyste získali znalosti, které ve své praxi zúročíte.
Kvůli omezené kapacitě se prosím registrujte na , nebo na tel. +420 731 652 351. Děkujeme.
Cena kurzu je 2.000,- za osobu. Pro absolventy kurzu máme připraveny zvýhodněné cenové nabídky na veškerá zařízení k výrobě kopečkové zmrzliny od společnosti TELME.
Posuňte Vaše dovednosti na vyšší úroveň.
Tým MALÁČ