Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní cukrářský a zmrzlinářský veletrh Sigep 2019, který se koná v italském Rimini. Veletrh se koná od soboty 19. až do středy 23. ledna 2019 a to na ploše 129.000 m2, ve kterých si přijdou na své majitelé kaváren, cukráren, zmrzlináren, řemeslných čokoládoven a pekáren. Vřele doporučujeme navštívit i doprovodný program, kde se soutěží o nejkrásnější dorty a zákusky, což může být skvělou inspirací pro Váš další rozvoj. Na veletrhu se vystavují novinky, které budou trendy v průběhu další 2-3 let a právě díky jedné návštěvě veletrhu získáte rozhdující nádskok před konkurencí.

Jako obvykle Vám budeme k dispozici na stáncích našich partnerů, a to konkrétně na těchto:

Smach Ltd (Crystal): výrobce strojů na točenou zmrzliny a přední specialista na kompletní gelaterie : hala C3, stánek 186.

Telme srl: specialista na stroje pro výrobu kopečkové zmrzliny, krémů a šlehačky: hala A5 , stánek: 041.

FBM: specialista na tempírky a komplexní řemeslnou výrobu čokolády stylu "from bean to bar". Hala B3 , stánek: 031

CIME srl: specialista na profesionální pákové kávovary. Hala A1 , stánek: 015-019  (MOAK Coffee)

GBG srl: přední výrobce strojů na ledovou tříšť. Hala C1  , stánek: 015-021 (Carpigiani Ali Group)

Domino srl: výrobce pekařských strojů pro řemeslné pekárny. Hala D7, stánek 177.

 

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vám poděkovali za přízeň v tomto roce projevenou a doufáme, že v příštím roce nám zachováte rovněž. Dále si Vás dovolujeme informovat o našem provozu během Vánočních svátků, kdy si bude celý náš tým vybírat dovolenou. Ti z Vás, kdo jsou objednaní na jednání, případně odběr zboží , mají pochopitlně předem odsouhlasený termín, který platí.

Přesný provoz:

24.12. - 26.12.2018 máme zavřeno

27.12. - 31.12.2018 jsme Vám k dispozici po předchozí domluvě

01.01.2019 máme zavřeno

od 02.01.2019 - 04.01.2019 máme otevřeno od 8 do 15 hodin

od 07.01.2019 máme již klasicky otevřeno od 8 do 18 hodin

 

Vážení zákazníci,

zveme všechny začínající i pokročilé uživatele konvektomatů RATIONAL SCC, SCC WE a CM na listopadový termín Akademie Rational. Jedná se o jedinečnou příležitost vyzkoušet všechny novinky (nové fuknce konvektomatu Rational), poradit se se špičkovými odborníky a porovnat své dosavadní zkušenosti s ostatními uživateli. Akce je primárně určena pro stávající uživatele konvektomatů Rational, ale vítán je každý, kdo se chce nahlédnout pod ruce pravých kuchařských mistrů.

Jelikož účast na této akci je omezena kapacitou, prosíme, abyste se laskavě registrovali na emailu: , nebo na telefonu +420 736 484 539.

 

Místo a čas konání:

  • Den: 13.11.2018
  • Čas: 09:00 - 14:00
  • Místo: Rational Academy, Průmyslová 5, Praha-Kyje.
 
 

 

 

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás touto cestou informovali, že jsme zahájili posezonní prohlídku zmrzlinových strojů, výrobníků kopečkové zmrzliny, výrobníků ledové tříště a výrobníků mraženého jogurtu. Pokud máte o tuto službu zájem, pak se prosím hlaste na emailu , nebo na telefoním čísle: +420 548 217 353. Pro letošní servis zmrzlinových strojů jsme si připravili speciální cenové sety, kterých neváhejte využít. Tak jako obvykle jsme schopni opravit zmrzlinové stroje po celé České republice, letos nově i s možností uskladnění!

 

Kterým značkám poskytujeme servis zmrzlinovcýh strojů?

  • Servis strojů na točenou zmrzlinu značek: Smach, Cattabriga, Electrofreeze, Coldelite, Carpigiani, Promag, IceTeam 1927 (BIB 603), GBG (Softybar).
  • Servis výrobníků kopečkové zmrzliny značek: Telme, CRM, Corema, Cattabriga, Promag, Carpigiani, Coldelite, IceTeam 1927, Smach a Valmar
  • Servis výrobníků ledové tříště: GBG, SPM, CAB a Ugolini
  • od výše uvedených značek jsme schopni poskytnou servis i: výrobníkům šlehačky, výrobníkům shaků nebo dalším cukrářským strojům jako jsou vařiče krémů, pastery atd.
  • NESERVISUJEME stroje od čínských, indických nebo korejských výrobců, a to zejmna z důvodu nedostupnosti náhraních dílů

 

Náhradní díly na zmrzlinové stroje:

K výše uvedeným značkám rovněž poskytujeme veškeré náhradní díly a to až do stáří 20 let stroje.

 

Co obsahuje prohlídka?

Prohlídka se sestává z celkové prohlídky stroje, kompletního vyčištění, kontroly funkčnosti chladícího okruhu, a posouzení dalších nutných oprav či výměn. Na případné další opravy a výměny náhradních dílů bude vydána doporočující zpráva, a pokud ji schválíte, pak budou opravy či výměny ND provedeny.

 

Kdy se objednat?

Na základě zkušeností z předchozích let se , prosím , objednávejte co nejdříve, nejpozději do konce ledna. Pokud se objednáte na prohlídku v druhé půlce února, nebo dokonce až v březnu, může se Vám stát, že už bude svítit sluníčko, ale stroj nebude zkontrolován...

 

Mohu si uskladnit zmrzlinový stroj na zimu?

Ano, nabízíme Vám od letoška novou službu, a to uskladnění zmrzlinového stroje na zimu. U nás bude pěkně v teple a v bezpečí před hlodavci, navíc Vám jej prohlédneme a vyčistíme. Pokud máte o tuto službu zájem, pište na:

 

 

 

Znáte to. Už od srpna myslíte na to, jak budete zvládat všechen ten předvánoční shon, ve kterém se Vám vrší objednávky ánočního cukroví, silvestrovských pochoutek a do toho potřebujete zvládat i svoje běžné zákazníky. Pracovních sil na trhu je zoufalý nedostatek a to už vůbec nemluvíme o těch, kteří opravdu něco umějí. Nebo o těch, kteří mají ke vé práci vřelý vztah a upřednostní setrvání u Vás, než pracovat za lepí peníze někde v supermaketu..

Abychom Vám trochu odlhečili od těchto problémů (a pomohli Vám tak najít více času pro potřebné činnosti, rodinu či zábavu) máme pro Vás řešení, které se skvěle hodí do malých i velkcýh provozů. Obvykle nejvíce času strávíte tou nejméně efektivní činností, a v cukrárnách se jedná o věci, jako je vaření krémů či výroba odpalovaného těsta. A právě na tuto problematiku jsme se rozhodli soustředit tentokrát. Představíme Vám malé i velké pomocníky do Vašich provozoven, kteří Vám od této namáhavé práce ulehčí.

 

CheCrema:

Stolní vařič krémů a stroj na odpalované těsto s kapacitou od 2,5 do 7 kg. Stroj je určen pro malé cukrárny či řemeslné výrobny, které si chtějí ulehčit práci a uvolnit ruce, případně se chtějí věnovat výrobě vlastních marmelád nebo třeba povidel. Také odlehčení od namáhavé výroby odpalovaného těsta, zápary či krémů. Silnou stránkou stroje je dotykový displej s možností ukládání programů v několika krocích, rychlá výroba (zkrácení času výroby až o 30 %), možnost nastavení zahřívání s přesností na  1 °C, a v neposlední řadě rovněž nízká spotřeba elektrického proudu. Cena stroje se pohybuje od 145.000,-  Kč ( bez DPH ) ... což je zrhuba tolik, kolik Vás stojí jedna cukrářka na půl roku.. jenže stroj Vám zůstane, že..

 

Cremagel 5-10:

Vařič krémů, stroj na odpalované těsto, výrobník marmelády a v neposlední řadě i kombinovaný stroj na kopečkovou zmrzlinu. To vše je Cremagel 5-10. Jedná se o skvělého pomocníka do cukráren a pekáren, které už nebaví ruční výroba krémů či čokolády, a rádi by si uvolnili ruce pro důležitější činnost. Kromě dokonalého vymíchání krémů bez hrudek můžete očekávat i vypracování a zchlazení odpalovaného těsta, stroj pro výrobu karamelu nebo stroj pro temperování čokolády. Díky dvěma různým velikostem válce se přizpůsobí každému střednímu provozu (2 - 5 kg X 4 - 10 kg) a navíc Vám umožní v letních měsících vyrábět vlastní zmrzlinu. Pokud byste neměli zájem zrovna o zmrzlinu, pak urččitě využijete jeho další možnosti, jako jsou výroba jamů a marmelád, vlastních náplní nebo perníkového těsta. Nově je stroj k dostání s dotykovým displejem, a cenově jej lze pořídit od 160.000,- Kč ( bez DPH ). Jak stroj funguje si můžete prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=oNx9yXVjhwk

 

Ribot 10-18-30-50:

Pokud hledáte rolls-royce mezi vařiči krémů, pak jste na něj narazili. Víceúčelový cukrářský stroj Ribot patří k absolutní špičce na trhu. Byl konstruován ve spolupráci s těmi nejlepšími cukrářskými mistry z Itálie a Francie a jeho výsledek nyní najdete v tomto stroji. Pomocí dotykového displeje si můžete vybrat z více než 900 programů pro výrobu krémů, sněhu, odpalovaného těsta, perníkového těsta, ganache, fruta poché, makronek, marmelád, ale například i olivovou nebo pomerančovoou pastu. Možnost nastavení různých rychlostí (a směrů) otáček, jeden cyklus má až 7 kroků, sám hlásí kdy se má přidat další ingredience. Na výběr je ze 4 velikostí stroje, máte tak jedinečnou možnost si tento skvělý cukrářský stroj pořídit jak pro malou provozovnu, tak pro pekárnu. Stroj sám je schopen nahradit 2-3 cukráře a proto jeho cena není až tak závratná, začíná od 350 tisísc bez DPH.

 

Termocrema 30-60-100-180:

Pokud jste majiteli či vedoucími pracovníky pekáren, pak Vás asi předešlé stroje moc nenadchly. Je to asi proto, že jejich kapacita je příliš malá, než aby se Vám výroba v nich vyplatila. Pro střední a průmyslové pekárny doporučujeme naše stroje Termocrema. Jejich kapacita je dostatečná, neboť začínají od 15 litrů, ale vyrábět můžete až do 180 litrů. V nabídce jsou v této době 2 verze , levnější s analogovým , a dražší s dotykovým displejem. Obě verze umí připravit základní sadu pekařských náplní (žloutkový krém, pařížskou šlehačku, ganache, marmeládu, jamy, čokolády) + umí vymíchat odpadlované těsto či záparu + mají volné programy pro Vaše speciální produkty. Ovládání i údržba jsou snadné, kontrola produktu přes průhledné vrchní víko taktéž. Cenově se stroje pohybují od 300 tisíc bez DPH...