Vážení zákazníci,

přinášíme Vám novinky z největšího evropského gastronomického veletrhu HOST z italského Milána. Jsou to novinky ze stánků (nejen) našich partnerů a jsou přinášeny našima očima, tedy i Vy jste mohli zaznamenat něco, co naší pozornosti uniklo a my budeme rádi, pokud se o ně s námi podělíte na IG nebo FB s hastagem #HostMilano21.

Novinky:

Berto´s, varná technika: novinkami letos nešetřila firma Berto´s. Ačkoliv je její portfolio poměrně široké, rozhodla se jej rozšířit o vlastní monoblokové jedno a dvoukřídlé lednice, jedno a dvoukřídlé mraznice a zejména o elektrické konvektomaty, které budou k dispozici jak ve verzi s nástřikem, tak v bojlerové verzi. Tím získává ucelenou řadu spotřebičů pro všechny moderní gastronomické provozy, jako jsou hotely, restaurace, školní kuchyně a jídelny.

JIPA: český výrobce multifunkčních zařízení , elektrických pánví, přišel s novou verzí ovládacích dotykových panelů, které mají lepší odezvu i v náročných provozech s mastnotou, vlhkostí a zároveň jsou odolnější vůči běžnému kuchyňskému provozu. Za nás jednoznačný palec nahoru.

Retigo: další český (nebo spíše moravský) výrobce světových konvektomatů představil svoji novou konektvitu, tedy možnost správy zařízení přes internet nebo vzdáleným příštupem přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu.

Cime, profesionální pákové kávovary. Kompletně nová designová řada kávovarů od italského výrobce CIME, který představil o zbrusu nový kus C07 s možností nastavení tlaku v jednotlivých fázích přípravy kávy.

Meiko: nový typ myček s tzv. automatickým posuvem, který umožňuje umývat kompletní tabletový systém bez třídění. Do pásu vložíte neodstrojený tablet a vše se již rozřídí jak má. Ideální pomocník pro domovy sociální péče, školní jídelny, vězeňská zařízení.

Vážení zákazníci,

dovolte, abychom Vás i letos pozvali na mezinárodní veletrh HOST Milano 2021, který se uskuteční od 22. do 26. října 2021. Jedná se o vynikající příležitost prohlédnout si velké množství výrobců gastronomické technologie pro restaurace, bary, jídelny, závodní jídelny, školní kuchyně, bistra a kavárny - všechny pod jednou střechou. Zároveň dochází k představování novinek, čili všechny nejnovější trendy budete mít přímo z první ruky. Dalším zaměřením výstavy je káva a vše s ní spojené. Baristické potřeby, káovary, mlýnky a předeším. Desítky výrobců té nejlepší kávy, opět pod jednou střechou. Během jednoho dne můžete zažít cupping špičkových káv, nejen z Itálie. Vzhledem ke covidovým opatřením je nutné mít na sobě respirátor min. třídy FFP2 a buď negativní test na Covid-9, nebo mít plně dokončené očkování.

Pokud byste chtěli pomoci se vstupenkami, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme!

Kde se s námi můžete potkat:

Berto´s, varná technologie: hala P3, stánek G33-G41.

Frigomecanica, chlazení pro bary a bistra: hala P2, stánky C28-C34

Cime, profesionální kávovary: hala P24, stánky S52-T51

Retigo, české konvektomaty: hala P7, stánky C49-C57

Esmach, pekařské pece a pece na pizzu, hala P5, stánky H17-H25

Pavesi forni, kamenné pizzapece, hala P3, stánek N52

Představujme Vám nový stroj na točenou zmrzlinu od firmy Smach. Jedná se o moderní stroj nové generace, který má pokročilý systém ovládání a kontroly. I-on série je vybavena 7´´ dotykovým displejem a jednotkou pro spojení mezi Vaším strojem a chytrým telefonem. K dostání je v jednopákové barové verzi (I-on 16AP) a třípákové podlahové verzi (I-on 40AP). Samozřejmostí je dvouokruhové chladící provedení, nastavení tuhosti zmrzliny pro každou stranu zvlášť, vysoký výkon 500 porcí za hodinu, míchadla ve vaničkách proti sedimentaci směsi.

 Co od I-onu můžete očekávat:

  • 7´´ dotykovou obrazovku
  • jednotku na propojení s Vaším chytrým telefonem (podobně jako Pro od IceTeamu, nebo Evo od Carpigiani)
  • 2okruhové provedení = tuhost zmrzliny se nastavuje pro každou stranu zvlášť
  • míchadla ve vaničkách proti sedimentaci směsi
  • celonerezové provedení v nadčasovém designu
  • Výkonnost 500 porcí za hodinu (75 gr / porce)
  • možnost personalizace stroje vlastním polepem

Více o strojích na: https://www.malac.cz/cukrarny/zmrzlinovy-stroj-na-tocenou-zmrzlinu/180-i-on#obsah

Výroba kvalitní, řemeslné kopečkové zmrzliny zaznamenává mimořádný rozkvět a ruku v ruce s tím jde i prodej a prezentace zmrzliny. Dnes jsou již tytam hlučící vitríny, které jsou naplněny nevábně vypadající zmrzlinou plnou krystalků ledu a zbytků ostatních příchutí. Chce-li být cukrárna úspěšná, musí umět vyrobit zmrzlinu té nejvyšší kvality, umět ji pěkně odprezentovat a ještě náročného zákazníka mile překvapit. Není proto divu, že se ke slovu dostávají stroje pro výrobu čerstvé kopečkové zmrzliny, např. typu GX nebo BG , které ji v sobě rovněž i uchovávají. Takto vyrobená zmrzlina je maximálně čerstvá a vyráběná přímo před zraky zákazníků. Další nemalou výhodou je, že v takovýchto strojích zmrzlinu přímo i uchováte, takže nepotřebujete další místo pro výrobnu. Nicméně kamenem úrazu může být právě ona prezentace zmrzliny, protože zmrzlina uchovávaná přímo ve výrobních válcích ztrácí časem kvalitu a hlavně, nedá se nazdobit. A protože my víme, že oči prodávají, přicházíme s vlastním konceptem, kterým je Gelolab.

Gelolab je unikátní systém výroby a prezentace (prodeje) zmrzliny při zachování předností čerstvé výroby zmrzliny a zároveň systém, který umožňuje zmrzliny dozdobit a plnohodnotně prezentovat. Způsob výroby je jednoduchý. Připravenou tekutou směs nalijete do válce (vědra), kde se zmrzlina vymrazí do požadované konzistence. Poté vědro vytáhnete a vložíte do vitríny, kde je zmrzlinu možné dozdobit, promíchat variegatem nebo posypat ořechy či kousky čokolády. Samotný prodej zmrzliny pak už probíhá přímo z vitríny a vy ve stroji můžete průběžně vyrábět zmrzlinu pro doplnění aktuálních zásob. Další nespornou výhodou je to, že po ukončení zmrzlinové sezony můžete vitrínu využít buď pro mražené zákusky (dorty, semifreda), nebo ji přepnout do pozitivních hodnot (+2/+8 °C) a využívat ji na zákusky, dorty a cokoliv dalšího.

Gelolab Vás neomezí ani prostorově. V porovnání s konkurencí se Gelolab pohybuje v podobných půdorysných rozměrech, jen s tím rozdílem, že Gelolab nabízí mnohem větší množství variant a designů, protože je určen nejen jako výrobní prostředek, ale může se stát i perlou Vaší provozovny.

 

Výrobníky Gelolab:

Každý výrobník vyrobí v jednom vědru 2,5 litru zmrzliny, celkově je schopen vyrobit 4 vědra za hodinu. Počet strojů se obvykle vybírá podle počtu věder, podle toho, kolik jich vitrína pojme. Řadit výrobníky můžete buď vedle sebe, nebo za sebe, opět podle prostorových možností. Ovládání probíhá buď přes digitální ovládání, nebo přes dotykový displej.

Vitríny Gelolab & Gelostandard:

V nabídce jsou jednoduché vitríny připomínající svým způsobem vitríny na pozzeti, nebo i opravdové designové skvosty, které prozáří Vaši provozovnu. Vědra opět můžete řadit vedle sebe, nebo za sebe a to v podstatě v kontinuální linii.

Přemýšlíte nad podnikáním v oboru s jednou z nejrychlejších návratností investic? Chcete si splnit sen a začít vyrábět pořádnou zmrzlinu? Pak pro Vás máme dobrou zprávu. Společně s naším italským partnerem značky Telme jsme připravili jednoduchý koncept pro začínající zmrzlináře. Spolu s akčními cenami entrylevelových strojů Gel nebo Pratica, získáte při rozumných investičních nákladech vynikající stroje pro začátek Vašeho podnikání.

Co nabízíme:

  • Výkonné, spolehlivé a kompaktní stroje na kopečkovou zmrzlinu
  • Kompletní poradenství: nenecháme Vás na holičkách! Pomů
    • Pomůžeme v začátcích: receptury, nastavení stroje, zdobení a uchovávání zmrzliny
    • Poradíme když se něco nedaří. Společně projdeme nastavení receptury a najdeme správné řešení, doškolíme personál
    • Doškolíme i Vás. Jen co to půjde, otevřeme zase zmrzlinové kurzy.
  • rychlá návratnost investice, stroje od 149.900 Kč bez DPH

Co stroje umí:

  • krásnou krémovou a nadýchanou smetanovou zmrzlinu
  • poctivou hutnou , řemeslnou , ovocnou zmrzlinu = sorbet jako lusk
  • automatická extrakce = zmrzlina se do vaničky vyppouští dvířky, žádné nepraktické ruční vybírání
  • šetří náklady na provoz = cenově dostupné náhradní díly
  • snadné ovládání

Jarní akce:

  • Výrobníky kopečkové zmrzliny od 149 tisíc Kč (bez DPH)
  • Výrobník šlehačky Prima 2 za 41.900,- Kč (bez DPH)
  • další akce na pastery, Ribot...
  • akční ceny poutačů, držáků kornoutků...

Přidaná hodnota:

  • jsme profesionálové, vždy Vám férově poradíme nejlepší volbu pro Vás
  • zůstáváme srdcaři .. kopečková, gelato, hartesi.. nás prostě baví. Naučíme Vás tu nejlepší zmrzlinu, z těch nejpřírodnějších materiálů, jakou umíme
  • garantovaný servis! záruční, pozáruční, mimozáruční? Neřešíme, který z nich to je. Prostě stroj co nejrychleji opravíme, abyste Vy mohli dělat tu nejelpší zmrzlinu pod sluncem
  • Nezačínáte, ale potřebujete svoji provozovnu zase o kus posunout? Určitě najdeme řešení i pro Vás v dalších řadách strojů Ecogel, Profigel, Extragel, nebo Ribot
  • možnost vyzkoušení strojů, konzultací na našem showroomu