Teploty rostou, léto se blíží,
chci mít sezónu bez potíží.
Stroje a nějaké poutače,
s tím mi pomohou u MALÁČE.

 

Připravili jsme pro Vás zajímavou nabídku nových i bazarových výrobníků točené zmrzliny Icetech, Carpigiani, Cattabriga a Smach. Se zárukou a našimi maximálními službami tak, abyste si nadcházející sezóny jednoduše užili.

Nově začínajícím poradíme i s přípravou, zajistíme směsi založené na přírodní bázi a vybavíme reklamními poutači.

Seznamte nás s Vaší představou.

E-mail:

Telefon:

+420 736 484 539

Vážení přátelé,

všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii s ukázkou výroby točené i kopečkové zmrzliny na italských výrobnících. Samozřejmostí budou i ochutnávky nových příchutí a ukázky receptur.

 

Jaký je plán?

Zmrzlinové akademie budou probíhat vždy od 10:00 do 16:00. Přijďte za námi kdykoliv během semináře, rádi Vás uvidíme.

 

Kde a kdy?

Brno: úterý 28.03.2022, BOBYCENTRUM, sál Opera

Mapa zde 

Praha: čtvrtek 30.03.2022, Hotel Chvalská tvrz, Restaurace Sezóna

Mapa zde

 

Těšíme se na viděnou.

 

Tým MALÁČ

Vážení zákazníci,

zveme Vás na veletrh Salima, Salimatech, který se uskuteční od 07. do 09. února 2023. Na tomto potravinářském a gastronomickém veletrhu budeme prezentovat novou generaci cukrářských strojů Ribot, strojů které Vás ušetří namáhavé práce a dají prostor pro Vaši kreativitu a kvalitu.

Najdete nás v pavilonu V.


Pokud se za námi chcete zastavit, využijte možnosti si vygenerovat lístek zdarma:

Promo kód:

RTTTDN535J (hromadný kód)

Postup registrace firemní pozvánky:
- jděte na stránky www.bvv.cz/salimatech
- klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- vyberte veletrh podle pozvánky, poté zadejte promo kód z firemní pozvánky
- vyplňte zobrazený formulář a odešlete

Po registraci Vám pořadatel veletrhu emailem zašle voucher ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF s nárokem na vstup zdarma pak použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Bezplatný vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení.

Vážení cukráři,

pokud uvažujete o modernizaci Vaší výrobny či o zařazení univerzálního výrobníku, který zvládne opravdu vše nejen v cukrařině, přijďte za námi ve dnech 6. až 10. března. Budete si moci vyzkoušet vlastní recepty z vlastních surovin na stroji Ribot, který umí lahodné krémy, delikátní odpalované těsto nebo třeba zabaione.

V případě zájmu volejte nebo pište na níže uvedené kontakty, ať společně můžeme domluvit čas návštěvy. Akce se koná za každého počasí v modernizovaném showroomu naší společnosti.

E-mail:

Telefon:

+420 736 484 539

Vážení zákzaníci,

rádi bychom Vás pozvali na největší cukrářský, zmrzlinářský a surovinový veletrh v Evropě, Sigep v italském městě Rimini. Od soboty 21.01. do středy 25.01.2023 se na ploše 6 výstavních hal otevřou stánky se strojním vybavením, surovinami i novinkami na poli řemeslných pekáren, cukráren, kaváren a zmrzlináren. Jako tradičně budeme k dispozici na stánku našeho TOP partnera, italské firmy Telme. Pavilon A5, stánek 041!

Za návštěvu určitě stojí:

Telme _ výrobníky zmzrliny, cukrářské stroje. Pavilon A5, stánek 041!

Frigomeccanica _ vitríny a vybavení pro curkárny. Pavilon A7, stánek 039

Gelostandard _ vitríny a výrobníky zmrzliny. Pavilon C1, stánek 090

Tecfrigo _ vitríny a vybavení baru. Pavilon C5, stánek 174

FBM _ top stroje na výrobu čokolády (tempírky, BeantoBar). Pavilon B3, stánek 033

Gemm _ šokery, mrazáky, konzervátory. Pavilon B1, stánek 067.