Vážení cukráři,

pokud uvažujete o modernizaci Vaší výrobny či o zařazení univerzálního výrobníku, který zvládne opravdu vše nejen v cukrařině, přijďte za námi ve dnech 6. až 10. března. Budete si moci vyzkoušet vlastní recepty z vlastních surovin na stroji Ribot, který umí lahodné krémy, delikátní odpalované těsto nebo třeba zabaione.

V případě zájmu volejte nebo pište na níže uvedené kontakty, ať společně můžeme domluvit čas návštěvy. Akce se koná za každého počasí v modernizovaném showroomu naší společnosti.

E-mail:

Telefon:

+420 736 484 539

Vážení zákazníci,

zveme Vás na veletrh Salima, Salimatech, který se uskuteční od 07. do 09. února 2023. Na tomto potravinářském a gastronomickém veletrhu budeme prezentovat novou generaci cukrářských strojů Ribot, strojů které Vás ušetří namáhavé práce a dají prostor pro Vaši kreativitu a kvalitu.

Najdete nás v pavilonu V.


Pokud se za námi chcete zastavit, využijte možnosti si vygenerovat lístek zdarma:

Promo kód:

RTTTDN535J (hromadný kód)

Postup registrace firemní pozvánky:
- jděte na stránky www.bvv.cz/salimatech
- klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- vyberte veletrh podle pozvánky, poté zadejte promo kód z firemní pozvánky
- vyplňte zobrazený formulář a odešlete

Po registraci Vám pořadatel veletrhu emailem zašle voucher ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF s nárokem na vstup zdarma pak použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Bezplatný vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení.

Vážení zákazníci,

děkujeme Vám za letošní krásnou spolupráci a přejeme Vám, Vašim rodinám, spolupracovníkům klidné prožití Vánoc a šťastný vstup do nového roku 2023. Jelikož si i my potřebujeme odpočinout, rádi bychom Vás informovali o otvírací době během Vánoc.

19.12.2022 - 22.12.2022: 08:00 - 15:00

23.12.2022 - 01.01.2023: zavřeno

od 02.01.2023 jsme pro Vás opět k dispozici od 08:00 do 17:00

Vážení zákzaníci,

rádi bychom Vás pozvali na největší cukrářský, zmrzlinářský a surovinový veletrh v Evropě, Sigep v italském městě Rimini. Od soboty 21.01. do středy 25.01.2023 se na ploše 6 výstavních hal otevřou stánky se strojním vybavením, surovinami i novinkami na poli řemeslných pekáren, cukráren, kaváren a zmrzlináren. Jako tradičně budeme k dispozici na stánku našeho TOP partnera, italské firmy Telme. Pavilon A5, stánek 041!

Za návštěvu určitě stojí:

Telme _ výrobníky zmzrliny, cukrářské stroje. Pavilon A5, stánek 041!

Frigomeccanica _ vitríny a vybavení pro curkárny. Pavilon A7, stánek 039

Gelostandard _ vitríny a výrobníky zmrzliny. Pavilon C1, stánek 090

Tecfrigo _ vitríny a vybavení baru. Pavilon C5, stánek 174

FBM _ top stroje na výrobu čokolády (tempírky, BeantoBar). Pavilon B3, stánek 033

Gemm _ šokery, mrazáky, konzervátory. Pavilon B1, stánek 067.

Zveme Vás všechny na podzimní kurzy Zmrzlinové školy z čistě přírodních surovin. Spolu s naším lektorem Vám odkryjeme tajemství úspěchu slavného italského zmrzlináře Alberta Palliniho, oceněného 3 kornouty slavným italským průvodcem Gambero Rosso. Tuhle cestu razíme už několik let, výroba zmrzliny z čistě přírodních surovin bez zbytečných "éček" je základem pro úspěch naší zmrzliny a může být i té Vaší.  V dnešní době navíc výroba z primárních surovin ušetří spoustu peněz, které byste jinak museli věnovat do drahých prefabrikátů. Přijďte a naučte se, jak se vytváří receptury, jak se vyrábí zmrzlina, která se vyrábí takřka sama. Cena kurzu je 1.000,- Kč (bez DPH) na osobu.
Kvůli omezené kapacitě míst se , prosím , registrujte na: , nebo na telefonu +420 548 217 353

Co Vás čeká:

ÚTERÝ 29.11.2022 _ dopoledne _ začínáme v 09:30

  • z čeho se zmrzlina skládá
  • Jak se počítá receptura
  • Jak postupovat, pokud receptura sedí, ale zmrzlina se mi nezdá
  • Založíme paster

ÚTERÝ 29.11.2022 _ odpoledne

  • Praktická ukázka počítání receptur
  • Tipy a triky při počítání
  • Výroba zmrzliny
  • Testování a ochutnávka

 

STŘEDA 30.11.2022 _ dopoledne

  • praktické ukázky výroby zmrzliny
  • sami si vyzkoušíte zmrzlinu vyrobit (uvařit a vyrobit)
  • ochutnávka a hodnocení zmrzlin

 

STŘEDA 30.11.2022 _ odpoledne

  • tipy a triky při výrobě
  • konzultace Vašich stávajících receptur
  • diskuze účastníků