Vážení zákazníci,

na naše sklady dorazila moderní, nerezová balička misek, která byla v průběhu posledního roku postupně vylepšována tak, aby bylo zatavení:

- jednoduché: podavač fólie s napínákem pro různé druhy fólií o maximální šířce 187 mm a průměru 170 mm.

- rychlé: povrchová úprava desky s příměsí titanu, která zabrání nežádoucímu přilepování fólie a umožní rychlé zatavení v rozmezí 1 - 3 sekund, dle tloušťky fólie.

- a hlavně pevné: nastavitelná síla přítlačné pružiny zabrání netěsnostem a trhlinám zabalené porce.

Balička standardně obsahuje zatavovací obdélníkovou matrici 227x178 mm, jiné vzory na objednání.

 

Kompletní nabídku naleznete zde.

Představujeme Vám novinky v oblasti výrobníků ledové tříště, granity a mražených krémů od italské firmy GBG, která je lídrem na evropském trhu. Díky neustáým inovacím a důrazném dbání na kvalitu a ekologický provoz strojů dosahuje vynikajících úspěchů po celém světě. Jelikož se letošní ročník veletrhu Sigep odkládá na konec dubna, představíme Vám horké novinky alespoň online.

Výrobníky ledové tříště (granity):

V - Air: nové výrobníky tříště s elektronickým ovládáním. Všechno pěkně přehledně na jednom displeji, u dražších verzí i komunikace přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu. Jednou z hlavních inovací je změna proudění vzduchu, kdy je vzduch nasáván zezdola nahoru a umožňuje tak sestavení hned několika výrobníků vedle sebe. Zároveň mohou být výrobníky postaveny zády i bokem je zdi, takže odpadá tradiční problematika nemožnosti umístění strojů do výklenku a podobně. Vairy mají rovněž nový a praktičtější systém těsnění míchadla a komory, praktické je i jednokusové provedení výdejní páky, kterou již nemusíte skládat.

GraniBeach: náš nejprodávanější model výrobníků granity , Granicream , dostal nový název a nový vzhled (celonerez), jinak zůstal stejný.

Spin Twist: novinka z přechozí sezony. Nejeden malý zákazník si nemůže vybrat zda chce raději modrou nebo zelenou tříšť. Mícháním na sebe pak tříšť ztrácí své kouzlo. Proto je tu Twist, první stroj na míchanou točenou tříšť!

Výrobníky chlazených nápojů:

Icy Glass: Váš zchlazovač nápojů, který najde využití v hotelových barech a wellness centrech. Jde o první zařízení svého druhu s tzv. užívání "zero waste" , tedy bez odpadu. Do chladiče umístíte dvě , znovunaplnitelné, lahve s džusem nebo limonádou, stroj je vychladí a hosté se mohou sami obsloužit. Ideální do snídaňových barů, k bazénu, na coffee breaky..

 

Pro letošní sezonu máme připravnou celou řadu akcí a zajímavých slev, neváhejte a volejte na: +420 548 217 353 , nebo pište na:

 

Chete začít dělat konečně pořádnou řemeslnou čokoládu (pralinky, lanýže, zlomky) stylem bean to bar? Hledáte možnost, jak se odlišit od konkurence, zachvat svým výrobkům tvář ruční výroby, ale potřebujete do celého procesu zařadit stroje a tím celý proces urychlit? Pak právě pro Vás jsme spolu s naším italským partnerem FBM připravili výhodné balíčky špičkové technologie pro všechny řemeslné čokoládovny, cukárny a kavárny. Díky těmto balíčkům naleznete ucelený přehled zařízení, které potřebujete k maximálně jednoduché výrobě čokolády "bena to bar" způsobem.

Součástí balíčku nejsou jen stroje, ale jejich dovoz, profesionální instalace, zaškolení a , v neposlední řadě , i kurz výroby čokolády metodou bean to bar!

Akční balíček GOLD:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Rumbo: mlýnek na čokoládové boby, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete.

Proxima: je kontinuální tempírka čokolády s velkým obsahem vany (25 litrů) a hodinovou výkonností cca 100 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C.

Akční cena za celý balíček: 39.900,-€ ( bez DPH ) = 999.900,- Kč ( bez DPH )

 

Akční balíček Silverballs:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Tao Kid: mlýnek na čokoládové boby s kapacitou 15 kg, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete. Výhodou tohoto stroje je, že jej nemusíte používat pouze na čokoládu, ale i na výrobu ořechových másel, nebo past do cukrářství.

Compata: je kontinuální tempírka čokolády se středním obsahem vany (15 litrů) a hodinovou výkonností cca 75 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C. Jedná se o náš nejprodávanější podlahový model.

Akční cena za balíček: 29.900,- € ( bez DPH ) = 780.000,- Kč ( bez DPH )

 

Vážení zákazníci, partneři, přátelé,

mnohokrát Vám děkujeme za Vaši přízeň a úžasnou spolupráci v tomto těžkém roce. Pevně věříme, že společnými silami uděláme příští rok 2021 lepší, úspěšnější a méně komplikovaný.

Během Vánoc bude provoz naší společnosti upraven následovně:

23.12.2020 - 03.01.2021 bude uzavřeno

od 04.01.2021 otevřeno klasicky 08:00 - 17:00

V naléhavých případech můžete volat svému obchodním zástupci, nebo na telefonní číslo +420 736 484 539, pan Šťastný.

Sezóna vaření povidel a marmelád je v plném proudu a Vás už nebaví stát u hrnce a míchat? Máme pro Vás řešení, jak snadno a zdravě připravit marmelády, džemy, krémy či rozvary. Naše stroje pro výrobu marmelád jsou pro malé i velké podniky, protože zařít můžete již od 3 litrů, a největší objem má 120 litrů. Velkou výhodou našich strojů je, že nepotřebuje používat žádné konzervanty či přidané cukry. Pracujeme pouze s teplotou a časem, každá várka je hotová nejpozději do 3 hodin od založení, nehrozí žádné riziko připálení.

Všechny naše vařiče mají míchadlo , v prémiových řadách i variátorem rychlosti , jsou dvouplášťové (marmeláda se nepřipaluje) a pracují vždy s přesnou teplotou (odchylka maximálně 1 °C). Proto nemusíte přidávat žádná aditiva, žádné cukry a výsledekem bude vždy krásná marmeláda či povidla. Jak už to u našich strojů bývá, tak samozřejmostí je i další , multifunkční , využití, aby nezůstala po zbytek roku jen nečinně stát v koutě Vaší provozovny. Díky těmto skvělých pomocníkům můžete mít vlastní zásobu do výrobny, nebo nabídnout řemeslné produkty ve Vašich obchůdcích. Právě domácí výroby jsou nyní mezi zákazníky velmi populární a dřínková či šípková marmeláda si jistě najdou cestu do srdce mnoha Vašich zákazníků.

Co Vám naše stroje tedy nabízí:

  • vaření marmelády
  • vaření povidel
  • možnost rozmixování ovoce přímo ve stroji (Ribot) pomocí 4 břitého nože
  • vaření krémů _ ocení hlavně cukrárny a pekárny
  • výroba odpalovaného těsta _ ocení hlavně cukrárny a pekárny
  • vlastní výroba zmrzliny podle svých receptur
  • různorodá kapacita strojů od 3 do 120 litrů
  • komunikace v češtině vč. nastavení vlastních programů (Ribot, TermoCrema)
  • SLEVA NA VYBRANÉ MODELY AŽ 40%
  • doprava, instalace a zaškolení v ceně

Jaké modely nabízíme:

  • Ribot,prémiový stroj pro všechny cukrárny, řemeslné pekárny a zmrzlinárny. Speciální sleva na modely Ribot 10 a Ribot 18. Sleva 40%.
  • TermoCrema. Vařič krémů, marmelád a povidel. Dotyková obrazovka, 10 programů + vlastní programy. Podpůrná sleva 40%.
  • Cremagel. Malý a kompaktní stroj. Vařte marmeládu či dělejte odpadlované těsto již od 3 litrů! Sleva 30%.