Představujeme Vám novinky v oblasti výrobníků ledové tříště, granity a mražených krémů od italské firmy GBG, která je lídrem na evropském trhu. Díky neustáým inovacím a důrazném dbání na kvalitu a ekologický provoz strojů dosahuje vynikajících úspěchů po celém světě. Jelikož se letošní ročník veletrhu Sigep odkládá na konec dubna, představíme Vám horké novinky alespoň online.

Výrobníky ledové tříště (granity):

V - Air: nové výrobníky tříště s elektronickým ovládáním. Všechno pěkně přehledně na jednom displeji, u dražších verzí i komunikace přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu. Jednou z hlavních inovací je změna proudění vzduchu, kdy je vzduch nasáván zezdola nahoru a umožňuje tak sestavení hned několika výrobníků vedle sebe. Zároveň mohou být výrobníky postaveny zády i bokem je zdi, takže odpadá tradiční problematika nemožnosti umístění strojů do výklenku a podobně. Vairy mají rovněž nový a praktičtější systém těsnění míchadla a komory, praktické je i jednokusové provedení výdejní páky, kterou již nemusíte skládat.

GraniBeach: náš nejprodávanější model výrobníků granity , Granicream , dostal nový název a nový vzhled (celonerez), jinak zůstal stejný.

Spin Twist: novinka z přechozí sezony. Nejeden malý zákazník si nemůže vybrat zda chce raději modrou nebo zelenou tříšť. Mícháním na sebe pak tříšť ztrácí své kouzlo. Proto je tu Twist, první stroj na míchanou točenou tříšť!

Výrobníky chlazených nápojů:

Icy Glass: Váš zchlazovač nápojů, který najde využití v hotelových barech a wellness centrech. Jde o první zařízení svého druhu s tzv. užívání "zero waste" , tedy bez odpadu. Do chladiče umístíte dvě , znovunaplnitelné, lahve s džusem nebo limonádou, stroj je vychladí a hosté se mohou sami obsloužit. Ideální do snídaňových barů, k bazénu, na coffee breaky..

 

Pro letošní sezonu máme připravnou celou řadu akcí a zajímavých slev, neváhejte a volejte na: +420 548 217 353 , nebo pište na:

 

Vážení zákazníci, partneři, přátelé,

mnohokrát Vám děkujeme za Vaši přízeň a úžasnou spolupráci v tomto těžkém roce. Pevně věříme, že společnými silami uděláme příští rok 2021 lepší, úspěšnější a méně komplikovaný.

Během Vánoc bude provoz naší společnosti upraven následovně:

23.12.2020 - 03.01.2021 bude uzavřeno

od 04.01.2021 otevřeno klasicky 08:00 - 17:00

V naléhavých případech můžete volat svému obchodním zástupci, nebo na telefonní číslo +420 736 484 539, pan Šťastný.

Sezóna vaření povidel a marmelád je v plném proudu a Vás už nebaví stát u hrnce a míchat? Máme pro Vás řešení, jak snadno a zdravě připravit marmelády, džemy, krémy či rozvary. Naše stroje pro výrobu marmelád jsou pro malé i velké podniky, protože zařít můžete již od 3 litrů, a největší objem má 120 litrů. Velkou výhodou našich strojů je, že nepotřebuje používat žádné konzervanty či přidané cukry. Pracujeme pouze s teplotou a časem, každá várka je hotová nejpozději do 3 hodin od založení, nehrozí žádné riziko připálení.

Všechny naše vařiče mají míchadlo , v prémiových řadách i variátorem rychlosti , jsou dvouplášťové (marmeláda se nepřipaluje) a pracují vždy s přesnou teplotou (odchylka maximálně 1 °C). Proto nemusíte přidávat žádná aditiva, žádné cukry a výsledekem bude vždy krásná marmeláda či povidla. Jak už to u našich strojů bývá, tak samozřejmostí je i další , multifunkční , využití, aby nezůstala po zbytek roku jen nečinně stát v koutě Vaší provozovny. Díky těmto skvělých pomocníkům můžete mít vlastní zásobu do výrobny, nebo nabídnout řemeslné produkty ve Vašich obchůdcích. Právě domácí výroby jsou nyní mezi zákazníky velmi populární a dřínková či šípková marmeláda si jistě najdou cestu do srdce mnoha Vašich zákazníků.

Co Vám naše stroje tedy nabízí:

  • vaření marmelády
  • vaření povidel
  • možnost rozmixování ovoce přímo ve stroji (Ribot) pomocí 4 břitého nože
  • vaření krémů _ ocení hlavně cukrárny a pekárny
  • výroba odpalovaného těsta _ ocení hlavně cukrárny a pekárny
  • vlastní výroba zmrzliny podle svých receptur
  • různorodá kapacita strojů od 3 do 120 litrů
  • komunikace v češtině vč. nastavení vlastních programů (Ribot, TermoCrema)
  • SLEVA NA VYBRANÉ MODELY AŽ 40%
  • doprava, instalace a zaškolení v ceně

Jaké modely nabízíme:

  • Ribot,prémiový stroj pro všechny cukrárny, řemeslné pekárny a zmrzlinárny. Speciální sleva na modely Ribot 10 a Ribot 18. Sleva 40%.
  • TermoCrema. Vařič krémů, marmelád a povidel. Dotyková obrazovka, 10 programů + vlastní programy. Podpůrná sleva 40%.
  • Cremagel. Malý a kompaktní stroj. Vařte marmeládu či dělejte odpadlované těsto již od 3 litrů! Sleva 30%.

 

Chete začít dělat konečně pořádnou řemeslnou čokoládu (pralinky, lanýže, zlomky) stylem bean to bar? Hledáte možnost, jak se odlišit od konkurence, zachvat svým výrobkům tvář ruční výroby, ale potřebujete do celého procesu zařadit stroje a tím celý proces urychlit? Pak právě pro Vás jsme spolu s naším italským partnerem FBM připravili výhodné balíčky špičkové technologie pro všechny řemeslné čokoládovny, cukárny a kavárny. Díky těmto balíčkům naleznete ucelený přehled zařízení, které potřebujete k maximálně jednoduché výrobě čokolády "bena to bar" způsobem.

Součástí balíčku nejsou jen stroje, ale jejich dovoz, profesionální instalace, zaškolení a , v neposlední řadě , i kurz výroby čokolády metodou bean to bar!

Akční balíček GOLD:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Rumbo: mlýnek na čokoládové boby, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete.

Proxima: je kontinuální tempírka čokolády s velkým obsahem vany (25 litrů) a hodinovou výkonností cca 100 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C.

Akční cena za celý balíček: 39.900,-€ ( bez DPH ) = 999.900,- Kč ( bez DPH )

 

Akční balíček Silverballs:

Ninja Kid: odslupkovačka kakových bobů, které pražené boby odlupkuje a vytřídí.

GrindGo: předemletí kakaových bobů je důležitou součástí při výrobě čokolády. Jemně předemleté boby urychlují proces konšování, tedy rozemletí čokolády. Napomáhá i lepší krystalické mřížce, tedy výsledné jemné chuti čokolády.

Tao Kid: mlýnek na čokoládové boby s kapacitou 15 kg, nebo chcete-li konšovač. Žulové mlecí kameny rozemelou celou vloženou dávku bobů až do tekuté čokolády. Výhodou rumba je možnost nastevní přítlaků kamenů, stejně jako regulace rychlosti otáčení, díky kterému čokoládu tzv. nepřetáhnete. Výhodou tohoto stroje je, že jej nemusíte používat pouze na čokoládu, ale i na výrobu ořechových másel, nebo past do cukrářství.

Compata: je kontinuální tempírka čokolády se středním obsahem vany (15 litrů) a hodinovou výkonností cca 75 kg. Její součástí je rovněž vyhřívaný vibrační stůl pro výrobu pralinek a tabulkové čokolády. Špičkový stroj s precizní elektronikou pracující s přesností na 0,1 °C. Jedná se o náš nejprodávanější podlahový model.

Akční cena za balíček: 29.900,- € ( bez DPH ) = 780.000,- Kč ( bez DPH )

 

Desifekční stojany:Dezinfekční stojany velkoobjemové:Vážení zákazníci,

v návaznosti na Vaši zvýšenou poptávku po dezinfekčních prostředcích si dovolujeme představit kompletní paletu prostředků i pomůcek, které si u nás můžete zakoupit. Všechny tyto prostředky mají zvýšit hygienu provozu ve všech gastronomickcýh provozech jako jsou školní jídelny, restaurace, bary, pizzerie, cukrárny a hotely. V neposlední řadě nabízíme i stojany s bezdotykovým dávkováním dezinfekce! Ve spolupráci s našimi partnery jsme pro Vás připravili speciální akce, včetně cenově zvýhodněných balíčků. Neváhejte se informovat na: +420 548 217 353

Dezinfekce a sanitace myček:

Na tu se skvěle hodní Orkán čistič, který zbaví myček mikrobů, virů a zápachu. V dostání je buď v balíčcích po 150 gramech, nebo v kilových dózách.

Dezinfekce a sanitace ploch:

Desifekce pracovních ploch, jídelních stolů, nářezových strojů nebo kráječek pečiva je dnes důležitější než kdy dřív. Nabízíme proto bezoplachovou dezinfekci Imagin Desinfect , která je k dostání buď v balení po 750 ml, nebo v 5 litrových kanystrech. Imagin Desinfect se pouze nanese na plochu, rozetře a do 20 vteřin se sám vypaří. Není potřeba jej nijak omývat nebo odstraňovat. Velmi vhodné zejména pro podniky veřejného stravování.

Desifekční stojany:

Bezdotykové dávkovače gelové desinfekce rukou s automatickým dávkováním. Zásobník na 1 litr desinfekčního prostředku, možnost opakovaného dávkování. Tyto stojany jsou velmi vhodné pro vchod do veřejncýh prostorů, škol, obecních úřadů, kanceláří.

Dezinfekční stojany velkoobjemové:

 Bezdotykový dávkovač desinfekce rukou. Velká kapacita zásobníku (5 nebo 10 litrů) umožňuje široké využití ve všech sférách, od škol, přes obecní úřady až po továrny. Masivní nerezová konstrukce, zapojení na 230 V. Výhodou tohoto dávkovače desifekce na ruce je i to, že se dá využít i pro dávkování tekutého mýdla či dalších prostředků.

Dále nabízíme menší balení gelové dezinfekce rukou (350 ml), 3vrstvé roušky a další pomůcky pro bezproblémový chod všech (gastronomických) provozů.