Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?

Vivo Gelato:

Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )

 

+ výrazná úspora místa

+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny

- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky

- omezený počet druhů proti klasické vitríně

 

Gelo Standard:

Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )

+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny

+ velká pestrost druhů

+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice

+ krásný design sladěný s provozovnou

- dražší řešení oproti Vivo gelato

- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)

 

 

Vážení přátelé,

všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii, kde si budete moci prohlédnout a ochutnat nové trendy pro výrobu točené i kopečkové zmrzliny. Co by letos nemělo v žádné cukrárně a kavárně chybět? A na čem to vyrobit? Jaké jsou současné trendy ve výrobě a prodeji? To všechno zodpovíme v úterý 29.03.2022 v Brně a ve čtvrtek 31.03.2022 v Praze.

Jaký je plán?

Od 10:00 do 13:00 _ vytváření receptur, výběr těch nejlepších surovin, osvědčené postupy výroby _ možnost konzultací s italskými profesionály

Od 13:00 do 17:00 _ ochutnávka všech příchutí, novinek i stálic, které by neměly ve vitríně chybět

 

Kde a kdy?

Brno: úterý 29.03.2022 od 10:00, Designhotel Noem Arch _

Odkaz na mapu.

 

Praha: čtvrtek 31.03.2022 od 10:00, Hotel Chvalská tvrz

Odkaz na mapu.

 

Musím se registrovat?

Nemusíte, ale uvítáme to :) , nebo na +420 548 217 353

 

aslider001

 

Vážení zákazníci, milí partneři,

mnohokrát Vám děkujeme za letošní krásnou spolupráci, protože v této době je každá spolupráce vskutku vzácná a vážená. Letos jí bylo opravdu hodně a my jsme za ní vděční, protože víme a vidíme, jaká situace je kolem nás. Společně jsme navzdory okolnostem dokázali rozjet Vaše nové úžasné projekty, zrekonstruovat provozovny a doplnit Vaše stávající výrobny tak, abyste se posunuli zase o kousek dál.

Do nového roku 2022 vám všem přejeme pevné zdraví, hodně obchodních i životních úspěchů a navíc , jako bonus , jedno speciální přání, které se Vám splní :)

 

Protože pro příští rok chystáme několik novinek, potřebujeme si na ně odpočinout a připravit se na ně. Z tohoto důvodu , prosím , vezměte na vědomí, že:

od 23.12.2021 do 02.01.2021 budeme mít zavřeno. V opravdu naléhavých případech se , prosím , obraťte na svého obchodního zástupce, nebo servisní oddělení

+420 731 508 460, pan Kučera _ žádost o servis

budeme rádi, když naši dopravci a dodavetelé budou koordinovat své kroky na telefonu: +420 736 484 539, pan Šťastný

Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?

Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.

 

Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!

 

Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:

  • přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
  • plná komunikace v češtině
  • příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
  • 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
  • výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)

Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:

  • zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
  • krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
  • odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
  • vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
  • výroba karamelu
  • výroba marcipánu

K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:

  • stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
  • stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
  • stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
  • stroj pro vaření panna cotty
  • stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
  • rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
  • výroba zápary
  • výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows

 

Jak využiji Ribot v pekárně:

  • vaření krémů
  • výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
  • výroba zápary

 

Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):

  • výroba vlastní majonézy, dipů
  • vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
  • napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
  • vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
  • vaření těstovin (vlastní speciální koše)
  • výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
  • výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
  • výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů

 

Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:

https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s

https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs

https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0

 

Vážení zákazníci,

přinášíme Vám novinky z největšího evropského gastronomického veletrhu HOST z italského Milána. Jsou to novinky ze stánků (nejen) našich partnerů a jsou přinášeny našima očima, tedy i Vy jste mohli zaznamenat něco, co naší pozornosti uniklo a my budeme rádi, pokud se o ně s námi podělíte na IG nebo FB s hastagem #HostMilano21.

Novinky:

Berto´s, varná technika: novinkami letos nešetřila firma Berto´s. Ačkoliv je její portfolio poměrně široké, rozhodla se jej rozšířit o vlastní monoblokové jedno a dvoukřídlé lednice, jedno a dvoukřídlé mraznice a zejména o elektrické konvektomaty, které budou k dispozici jak ve verzi s nástřikem, tak v bojlerové verzi. Tím získává ucelenou řadu spotřebičů pro všechny moderní gastronomické provozy, jako jsou hotely, restaurace, školní kuchyně a jídelny.

JIPA: český výrobce multifunkčních zařízení , elektrických pánví, přišel s novou verzí ovládacích dotykových panelů, které mají lepší odezvu i v náročných provozech s mastnotou, vlhkostí a zároveň jsou odolnější vůči běžnému kuchyňskému provozu. Za nás jednoznačný palec nahoru.

Retigo: další český (nebo spíše moravský) výrobce světových konvektomatů představil svoji novou konektvitu, tedy možnost správy zařízení přes internet nebo vzdáleným příštupem přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu.

Cime, profesionální pákové kávovary. Kompletně nová designová řada kávovarů od italského výrobce CIME, který představil o zbrusu nový kus C07 s možností nastavení tlaku v jednotlivých fázích přípravy kávy.

Meiko: nový typ myček s tzv. automatickým posuvem, který umožňuje umývat kompletní tabletový systém bez třídění. Do pásu vložíte neodstrojený tablet a vše se již rozřídí jak má. Ideální pomocník pro domovy sociální péče, školní jídelny, vězeňská zařízení.