- Podrobnosti
Rádi bychom Vás pozvali na veletrh Top Gastro 2017, který se bude konat od 16. do 19. února v Praze - Holešovicích. V rámci naší expozice Vám představíme několik novinek, které by Vám měli pomoci v cestě za lepším výdělkem (nejen) v této sezóně. Pokud nás chcete navštívit, pak nás hledejte v levém křídle veletržního paláce stánek LK74.
Pro získání vstupenek zdarma se přihalšte k odběru našeho newsletteru, nebo kontaktujte paní Šťastnou: , +420 739 208 285
Na jaké novinky se můžete letos těšit:
Smach EFE 4000 Mix Combi _ stroj pro zpracování kousků ovoce ve zmrzlině, při zachování nášlehu smetanových zmrzlin! Točená zmrzlina s kousky ovoce je trendy...
Telme Ribot 1000 _ zařaďte se do řady dalších zákazníků, kteří poznali jedinečné kouzlo Ribotu.. výrobník kopečkové zmrzliny, paster, vařič krémů, tempírka čokolády a nebo třeba stroj na zpracování odpalovaného těsta.. to vše může být Ribot od italské společnosti Telme!
Zákusková vitrína Juka Dolce 90 _ nádherná designová chlazená vitrína pro prezentaci a prodej zákusků
Zmrzlinový distributor Juka _ tradiční zmrzlinový distributor s vertikálně uloženými mrazícími válci
Ochutnávky novinek i stálého programu od italských společností Leagel a Linea Gel, připravovaných profesionálním mistrem cukrářem, přímo před Vašimi zraky!
- Podrobnosti
Zúčastnili jsme se veletrhu Sigep 2017 v Rimini, kde jsme Vám byli k dispozici na stáncích našich nejvýznamnějších partnerů (Smach, Telme, Domino). Jedná se o největší cukrářský a zmrzlinářský veletrh v Evropě, který ročně navštíví více než 200.000 návštěvníků z celého světa. Právě zde se formují nejnovější trendy v přípravě a výrobě zákusků, zmrzlin a čokolády. Dá se myslím beznadsázky říct, že který z výrobců nevystavuje na Sigepu, jako by ani nebyl...
Ze strojních novinek jsme pro Vás vybrali následující zajímavosti:
Smach: stroj na točenou zmrzlinu Smach EFE 4000 Mix Combi pro zpracování kousků ovoce
Telme: Ribot , pomocník do cukráren a pekáren
Domino: Mama (fermentační nádoba na pěstování kvasu)
Sevel: Teos (chladící, mrazící, neutrální či teplá vitrína)
- Podrobnosti
Účastník bude mít po absolvování kurzu základní informace o jednotlivých způsobech přípravy gelato a sorbetu, jejich výhodách a technologické náročnosti. Na základě tohoto kurzu se budete schopni rozhodnout, jakým způsobem chcete gelato vyrábět a kolik času a finančních prostředků k tomu budete představovat, ať už je to začátečník, nebo někdo, kdo chce posunout svoji stávající výrobu o krok vpřed.
Co Vás čeká:
- teoretický úvod do výroby zmrzliny:výběr surovin, tvorba receptury, jaké stroje budete potřebovat?
- výroba gelata: mléčný základ a základní příchutě (čokoládová, vanilková, pistáciová, ovocná)
- výroba sorbetu z čerstvého a mraženého ovoce
- Podrobnosti
Dovolujeme si popřát všem našim zákazníkům i partnerům klidné prožití Vánoc, a do nového roku 2017 mnoho zdraví a úspěchů.
Dále bychom Vás rádi informovali o změně otvírací doby během vánočních svátků:
do 22. prosince 2016: jsme Vám klasicky k dispozici od 08:00 do 18:00
Od 23. prosince 2016 do 01.01.2017: 08:00 - 12:00 po předchozí telefonické domluvě
Od 02.01.2017 se na Vás opět těšíme od 8 do 18 hodin.
V naléhavých případech jsme Vám plně k dispozici na telefonech:
+420 736 484 539 , pan Šťastný (návštěva během vánočních svátků, odebrání zboží, servisní zásah)
+420 731 508 460, pan Kučera (urgentní servisní zásahy)
- Podrobnosti
Představujeme Vám skvělou inovaci pro Vaše snídaňové stoly a cattering ve Vašem hotelu či restauraci. Jedná se o běžně používané stoly s indukčními sporáky, grilovacími deskami, palačinkovými plotnami, vyhřívanými zásobníky talířů. Inovativní ovšem je systém odvodu pachů a par. Ten je zabudován přímo ve stole, čímž dochází k okamžitému odtahu, aniž by se do místnosti dostaly nežádoucí pachy, nebo byl kuchař nucen bojovat s oblaky par. Velkou přidanou hodnotou tohoto systému je i fakt, že nikde není potřeba instalovat žádnou digestoř a nedochází tedy k narušení celkového designového konceptu Vaši provozů.
Vybavení našich stolů:
- odtah par a pachů horizontálním systémem BORA
- indukční sporáky a grilovací desky až pro 8 steaků, ifraohřev
- palačinkové plotny, zásobníky na talíře, vyhřívané a chladící vany
- pracovní deska z žuly, mramoru, corianu, masivu nebo nerezu
- stůl a jeho opláštění je možné vyrobit ze stejných materiálů jako desky
- rozměry a další vybavení jsou jen a jen na Vás
Nabídněte svým zákazníkům teplé pokrmy přímo z rukou šéfkuchaře, a pozdvihněte svůj provoz do moderní diemnze!