Rádi bychom Vás pozvali na veletrh Top Gastro 2017, který se bude konat od 16. do 19. února v Praze - Holešovicích. V rámci naší expozice Vám představíme několik novinek, které by Vám měli pomoci v cestě za lepším výdělkem (nejen) v této sezóně. Pokud nás chcete navštívit, pak nás hledejte v levém křídle veletržního paláce stánek LK74.

Pro získání vstupenek zdarma se přihalšte k odběru našeho newsletteru, nebo kontaktujte paní Šťastnou: , +420 739 208 285

Na jaké novinky se můžete letos těšit:

Smach EFE 4000 Mix Combi _ stroj pro zpracování kousků ovoce ve zmrzlině, při zachování nášlehu smetanových zmrzlin! Točená zmrzlina s kousky ovoce je trendy...

Telme Ribot 1000 _ zařaďte se do řady dalších zákazníků, kteří poznali jedinečné kouzlo Ribotu.. výrobník kopečkové zmrzliny, paster, vařič krémů, tempírka čokolády a nebo třeba stroj na zpracování odpalovaného těsta.. to vše může být Ribot od italské společnosti Telme!

Zákusková vitrína Juka Dolce 90 _ nádherná designová chlazená vitrína pro prezentaci a prodej zákusků

Zmrzlinový distributor Juka _ tradiční zmrzlinový distributor s vertikálně uloženými mrazícími válci

Ochutnávky novinek i stálého programu od italských společností Leagel a Linea Gel, připravovaných profesionálním mistrem cukrářem, přímo před Vašimi zraky!

Zúčastnili jsme se veletrhu Sigep 2017 v  Rimini, kde jsme Vám byli k dispozici na stáncích našich nejvýznamnějších partnerů (Smach, Telme, Domino). Jedná se o největší cukrářský a zmrzlinářský veletrh v Evropě, který ročně navštíví více než 200.000 návštěvníků z celého světa. Právě zde se formují nejnovější trendy v přípravě a výrobě zákusků, zmrzlin a čokolády. Dá se myslím beznadsázky říct, že který z výrobců nevystavuje na Sigepu, jako by ani nebyl...

Ze strojních novinek jsme pro Vás vybrali následující zajímavosti:

Smach: stroj na točenou zmrzlinu Smach EFE 4000 Mix Combi pro zpracování kousků ovoce

Telme: Ribot , pomocník do cukráren a pekáren

Domino: Mama (fermentační nádoba na pěstování kvasu)

Sevel: Teos (chladící, mrazící, neutrální či teplá vitrína)

 

71d6b745 a8f9 414a a8a9 a4d723e04243Účastník bude mít po absolvování kurzu základní informace o jednotlivých způsobech přípravy gelato a sorbetu, jejich výhodách a technologické náročnosti. Na základě tohoto kurzu se budete schopni rozhodnout, jakým způsobem chcete gelato vyrábět a kolik času a finančních prostředků k tomu budete představovat, ať už je to začátečník, nebo někdo, kdo chce posunout svoji stávající výrobu o krok vpřed.

Co Vás čeká:

  • teoretický úvod do výroby zmrzliny:výběr surovin, tvorba receptury, jaké stroje budete potřebovat?
  • výroba gelata: mléčný základ a základní příchutě (čokoládová, vanilková, pistáciová, ovocná)
  • výroba sorbetu z čerstvého a mraženého ovoce

Dovolujeme si popřát všem našim zákazníkům i partnerům klidné prožití Vánoc, a do nového roku 2017 mnoho zdraví a úspěchů.

Dále bychom Vás rádi informovali o změně otvírací doby během vánočních svátků:

do 22. prosince 2016: jsme Vám klasicky k dispozici od 08:00 do 18:00

Od 23. prosince 2016 do 01.01.2017: 08:00 - 12:00 po předchozí telefonické domluvě

Od 02.01.2017 se na Vás opět těšíme od 8 do 18 hodin.

V naléhavých případech jsme Vám plně k dispozici na telefonech:

+420 736 484 539 , pan Šťastný (návštěva během vánočních svátků, odebrání zboží, servisní zásah)

+420 731 508 460, pan Kučera (urgentní servisní zásahy)

Představujeme Vám skvělou inovaci pro Vaše snídaňové stoly a cattering ve Vašem hotelu či restauraci. Jedná se o běžně používané stoly s indukčními sporáky, grilovacími deskami, palačinkovými plotnami, vyhřívanými zásobníky talířů. Inovativní ovšem je systém odvodu pachů a par. Ten je zabudován přímo ve stole, čímž dochází k okamžitému odtahu, aniž by se do místnosti dostaly nežádoucí pachy, nebo byl kuchař nucen bojovat s oblaky par. Velkou přidanou hodnotou tohoto systému je i fakt, že nikde není potřeba instalovat žádnou digestoř a nedochází tedy k narušení celkového designového konceptu Vaši provozů.

Vybavení našich stolů:

  • odtah par a pachů horizontálním systémem BORA
  • indukční sporáky a grilovací desky až pro 8 steaků, ifraohřev
  • palačinkové plotny, zásobníky na talíře, vyhřívané a chladící vany 
  • pracovní deska z žuly, mramoru, corianu, masivu nebo nerezu
  • stůl a jeho opláštění je možné vyrobit ze stejných materiálů jako desky
  • rozměry a další vybavení jsou jen a jen na Vás

 

Nabídněte svým zákazníkům teplé pokrmy přímo z rukou šéfkuchaře, a pozdvihněte svůj provoz do moderní diemnze!